Met Nielson’s nieuwe nummer. Gentleman of Gangnam Style?

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
De beroemdste persoon die er is …
Gemaakt door Odessa koorevaar
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Man  vrouw ( een kort verhaal, verteld door een ? )
Beelden storm.
Woorden en tijd.....
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
In oerkroeg schiller, te aalten
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
‘Het podium op voor Villa Joep!
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
De broek aan.. Nadat een pas getrouwd bruidspaar de bruidssuite
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
Het verleden en de toekomst van muziek.
Een romantisch sprookje
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
Alpe d’HuZes Huh?....Wat is dat?.
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Gemaakt door Nicky beekman Klas 3H.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
FC Eindhoven Bezoek een sportief evenement. Observeer het publiek tijdens je bezoek Ik ben naar de ladies night van FC Eindhoven geweest. Dit was een.
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
In het Nederlands antwoord je vaak heel kort:
IKL project door: Kiki Pappers
HET CURRICULUM VITAE = VISTEKAARTJE NUMMER 2
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september.
CULTUREEL KAPITAAL ?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was.
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
met 'n bus bij 't bezoekerscentrum wordt je losgelaten en dan wordt gezegd dat je over twee uur terug moet zijn.
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Dagboek van een vrouw.
Muziekproject vijfde leerjaar Schooljaar Marie Wittevrongel
JUSTIN BIEBER.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Rekenen groep 4.
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Recensie met mijn commentaar.  Recensie: Nummers als ‘Blue Eyes’ en ‘Stars in My Eyes’ doen het goed. De unieke combinatie en originaliteit van de muziek.
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
DE WARE GESCHIEDENIS VAN DE TWEE TENOREN
Onbetaalbaar Rij ik vandaag naar m'n werk,
Het seizoen van eenzaamheid de seizoenen in je leven
Mr. Probz Rapper & Singer -Songwriter Gemaakt door Noha.
Help!!!Er zit een monster onder mijn bed!!!
Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
‘s Nachts na tweeën 1 's Nacht zo om een uur of twee, dan gaat in ons stamcafé De deur op slot, je weet niet wat je ziet Het licht gaat uit, de kaarsen.
THEATERSHOW VAN VELZEN RUSH OF LIFE. Van Velzen Geboren op 20 maart 1978 in Delft Getrouwd en heeft (bijna) 2 kindjes Singer songwriter van beroep Waarom.
RAAR MAAR WAAR! QUIZZZ KINDERBOEKENWEEK 8A Gemaakt door Tim Scheepers In de quizz moet je de antwoorden opschrijven op je wisbordje!
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Tourist LeMC Muziekpresentatie van Seppe VB. Tourist LeMC Echte naam: Johannes Faes Belgische hiphop- en kleinkunstartiest Antwerpse rapper Geboren in.
Op reis naar… Suriname!. Lezen: Lukas 18: Zingen: 87 vers 3 en 4 Zonnestralen voor kinderen.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Inspirazio Door Aniek, Eva en Sylvana. Inhoud -Wie zijn wij? -Waarom de naam Inspirazio? -Welk moodboard hebben jullie gekozen? -Wat is jullie logo? -Hebben.
Transcript van de presentatie:

Met Nielson’s nieuwe nummer. Gentleman of Gangnam Style?

Blz. 1. PSY – Gentleman Blz. 2. Top Tracks Blz. 3. Nielson’s nieuwe nummer Blz. 4. Justin Bieber krijgt hoge rekening Blz. 5. Advertentie 1. Blz. 6. Advertentie 2. Blz. 7. RealTime Blz. 8. Koningslied Blz. 9. Facebook Like! Blz. 10. Big Time Rush Blz. 11. Poster Big Time Rush

PSY - Gentleman PSY heeft een nieuwe nummer genaamd: Gentleman. Volgens Youtube is hij het meest bekeken in 1 week! PSY blijft dus Hits maken. Dit zijn PSY’s populaire nummers 1.Gangnam Style (2012) 2.Gentleman (2013) 3.Right Now (2010) Tot slot, PSY blijft altijd nummer 1.

Top Tracks De Top Tracks van vandaag zijn: 1. Nicole Scherzinger – Boomerang 2. Nielson – Zo kan het dus ook 3. Big Time Rush - Windows Down 4. Olly Murs feat Flo Rida - Troublemaker 5. Swedish House Mafia – Don’t You Worry Child

Nielson’s nieuwe nummer Nielson heeft een nieuw nummer opgenomen met Miss Montreal. "Dat Miss Montreal ja zei, was voor mij echt een te gek moment", laat de zanger over het lied genaamd Hoe weten in een verklaring. "Er is niemand met wie ik dit nummer liever had willen opnemen en ik ben heel trots op het resultaat." De twee leerden elkaar kennen toen de nederlander auditie deed bij De Beste Singer-songwriter van Nederland. Hij won het programma niet, maar scoorde wel een hit met het nummer Beauty & de Brains. De 23-jarige Nielson werd in januari geopereerd aan een poliep op zijn stemband. Hij maakt later deze maand zijn comeback bij de 3FM Awards.

Justin Bieber krijgt hoge rekening Het Gelredome stuurt Justin Bieber een hoge rekening. Justin Bieber was namelijk (te)laat voor zijn concert. Doordat konden de Fans hun laatste trein/bus/taxi niet halen. Daarom moesten er veel bussen worden ingezet voor de fans. Dat koste veel geld. De meeste waren ongeveer 3 uur ‘s nachts thuis!

Advertentie

*De Advertenties moeten hoge resoluties hebben.

RealTime Sorry voor de fans maar Rihanna heeft een optreden in Houston afgezegd wegens ziekte. Vorige maand was dat ook zo, ze had ook toen ziekte. Daarom ging het concert in Baltimore en Boston niet door! Ze had Keelontsteking en de griep. Luciano – Eigenaar van Music of World

Koningslied Het Koningslied gaat toch door! Bijna alle artiesten waren verbaasd. De W van waarom gaat dat lied nou wel weer door, vraagt Britt Dekker zich af. En de H van hahaha", schrijft Ruben van der Meer. Dit was heel kort nieuws over het Koningslied Luciano – Eigenaar van Music of World

Facebook Like! Sinds 6 April heeft Music of World een Facebook pagina! Like ons! Ga snel naar world.tk en klik bovenin het Facebook Logo aan! Ook willen wij werknemers voor de Facebook pagina. Solliciteer je via Contact op onze website! (Je moet wel zelf Facebook hebben dan)

Big Time Rush Big Time Rush scoort een echte hit naast hun TV – Programma op Nickelodeon. Big Time Rush heeft niet een Top Hit van Youtube. Maar is wel een hit, Op “Internet Radio’s” zijn ze wel vaak te horen! (Vaak op Virtuele Hotels) Windows Down, heet het nummer.

Dit Tijdschrift is gemaakt door: Luciano Sponsors: De Lolshow, Maceo en Luciano. Bedankt voor het lezen.