Wspa World Society for the Protection of Animals.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Greenpeace op OBS Erasmus
Advertisements

Wat is de vee-industrie?
1.
Vraag 1: Welke dieren leven in de Nederlandse vee-industrie?
Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 05/2010
Mijn spreekbeurt: Wat is diabetes?
De Dierenbescherming.
Beelden storm.
Het Kippenproject Kenia
ZOA zorgt ervoor dat: Kinderen naar school kunnen Mensen schoon (drink)water hebben Er meer voedsel komt door landbouw projecten Ondersteun het werk van.
Elektriciteitsletsels In dit hoofdstuk komt aan de orde: Achtergrondinformatie Het gevaar van elektriciteit Eerste Hulp bij elektriciteitsletsels.
Paragraaf 8 De ontwikkeling van Oost-Europa
Bedreigde dieren Project dieren.
Goede doel 2013 Boeken voor Zuid-Afrika. Hier ligt Zuid-Afrika Hier ligt Nederland.
Burgers regelen het zelf
Bio-industrie Lees met elkaar het verhaal over de
Wereld Natuur Fonds door: Kevin Eek.
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening.
Godsdienst.
Kinderarbeid.
Kolonialisme Kolonialisme is eigenlijk een kolonie, dat is een stuk grondgebied buiten het oorspronkelijke grondgebied soms overzee. West Europese landen.
Presentatie over Gras Parkieten
Tiny Farm Gaming. Over tiny farm Tiny farm is een spel waarin je een boerderij bezit. Eerst kun je kippen houden, voeren en broeden. Je verdient geld.
De watersnoodramp van 1953.
1. Slootjes, grachten, kanalen, meren, zee... 2 Overal in Friesland is water! 3.
Zo`n onschuldig klein dier.
Wat doet onze school voor het milieu ???
De steentijd Gemaakt door: Hannah, Amy, Jordi & Kimberly.
Actie Lezen en schrijven voor Maasai in Kenia Doel: geld inzamelen door moeders en dochters in Nederland voor moeders en dochters in Kenia en Tanzania.
JR Velt vzw Met de steun van het ministerie
8.4 Hoe help je een ontwikkelingsland?
Geweld in het Midden-Oosten De grootste humanitaire crisis van nu.
Vakleer/warenkennis L. van der Meer
Mundo – Thema 4 Blok 2 Rampen in Afrika. Mundo – Thema 4 Blok 2 Rampen in Afrika.
Een bij weegt 1/10 van een gram. Ze brengt de helft van haar gewicht – 0,05 gram – naar de bijenkorf. Ze maakt een twintigtal reizen per dag.
Kinderboerderij Dierendorp Heemskerk
Lievelingsdieren.
Herinneringskamp Westerbork
Thema werken De woorden die je vandaag leert:
INHOUDSOPGAVE 1. Voorwoord 2. Inleiding 2. Wat is de GSM-Deurbel
Vakkennis Natuurbeheer
Milieu Defensie Campagne
De Dorcas Voedselactie Dorcas legt zich niet neer bij honger en diepe armoede in de wereld. Daarom organiseren we jaarlijks een actieweek, waarin duizenden.
Hoofdstuk 2 Paragraaf 2.
Psychologie van de straat Week 5.  Masculien  Wantrouwen naar buiten/antiauthoritairehouding naar buiten de groep  Loyaliteit aan eigen groep  Afzetten.
INHOUD. Koeien……… Hoe onze koeien de stal leven. ………… Informatie over de koeien …….. Stier……. De stal met 5 koeien…….. Stal…………. Vee industrie……………… Melkerij.
Thema 2 PLANTEN Basisstof 2 WORTELS.
Doe jij ook mee? WNF-Rangerclub en NPO Zapp presenteren: Operatie Olifant.
Dit is Dorcas Dorcas is een christelijke hulporganisatie die mensen in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika helpt die door grote armoede,
Dit is Dorcas Dorcas is een christelijke hulporganisatie die mensen in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika helpt die door grote armoede,
Dit is world servants! Bouwen aan jezelf door te bouwen voor een ander.
Stellingenspel. 1. Onzichtbaarheidmantels, zoals die van Harry Potter, bestaan Waar of Niet waar.
Dieren op de boerderij. Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
De Dorcas Voedselactie Dorcas legt zich niet neer bij honger en diepe armoede in de wereld. Daarom organiseren we jaarlijks een actieweek, waarin duizenden.
info spreekbeurt over warcild
Burgers en stoommachines 4.2 De sociale kwestie
1.
Afgelopen najaar bereikte de vluchtelingenstroom uit Syrië Europa
Vragen over de film ‘Dier en Industrie’
Vragen over de film ‘Dier en Industrie’
Probeer deze vragen te beantwoorden op je poster
1.
Niet alleen op de wereld
Semantisatieverhaal: Mijn zus is op vakantie geweest naar Mexico en heeft iets heel bijzonders meegemaakt. Mexico is een land met veel bebouwing, dat zijn.
Hoofdstuk 4: Welzijn en duurzaam voeren Niveau 3 en
Weten jullie dat er groepen mensen bestaan die orkanen opzoeken en deze orkanen achterna reizen? Die mensen noemen we stormjagers. Deze groep stormjagers.
Rijkswaterstaat als wegbeheerder
Semantisatieverhaal: Mijn zus is op vakantie geweest naar Mexico en heeft iets heel bijzonders meegemaakt. Mexico is een land met veel bebouwing, dat zijn.
Transcript van de presentatie:

wspa World Society for the Protection of Animals

Inhoudsopgave Voorwoord Voorwoord Hoofdstuk 1: over het wspa Hoofdstuk 1: over het wspa Hoofdstuk 2: bio-industrie Hoofdstuk 2: bio-industrie Hoofdstuk 3: zwerfdieren en berengal industrie Hoofdstuk 3: zwerfdieren en berengal industrie Hoofdstuk 4: orang-oetans en de walvisjacht Hoofdstuk 4: orang-oetans en de walvisjacht Hoofdstuk 5: werkpaarden Hoofdstuk 5: werkpaarden Hoofdstuk 6: hoe je het wspa kunt helpen Hoofdstuk 6: hoe je het wspa kunt helpen Nawoord Nawoord

Hoofdstuk 1: over het wspa Gezelschapsdieren: ze zorgen ervoor dat zwerf dieren worden opgevangen en dat de dieren niet worden mishandeld. Wilde dieren: ze zijn tegen het doden van dieren voor producten. Het slachten van dieren: ze zijn tegen het slachten van dieren en ze proberen die dieren te helpen. Noodhulp aan dieren bij rampen: ze helpen dieren die lijden door rampen.

Hoofdstuk 2: bio-industrie Dieren worden in kleinen hokken gestopt. Dieren worden in kleinen hokken gestopt. ze leven zonder daglicht ze leven zonder daglicht Ze worden zo lang mogelijk in leven gehouden met antibiotica om voedsel te produceren. Ze worden zo lang mogelijk in leven gehouden met antibiotica om voedsel te produceren. Kippen in een legbatterij worden soms met tien andere kippen in een klein hok gestopt. Kippen in een legbatterij worden soms met tien andere kippen in een klein hok gestopt.

Hoofdstuk 3: zwerfdieren en berengal industrie zwerfdieren zwerfdieren Het wspa zorgt voor zwerfdieren en geeft voorlichting aan baasjes hoe ze voor hun dieren moeten zorgen. Het wspa zorgt voor zwerfdieren en geeft voorlichting aan baasjes hoe ze voor hun dieren moeten zorgen. Berengal industrie Berengal industrie Het wspa werk samen met een ander goed doel om de beren te beren te beschermen en te bevrijden Het wspa werk samen met een ander goed doel om de beren te beren te beschermen en te bevrijden

Hoofdstuk 4: orang-oetans en de walvisjacht Orang-oetans Orang-oetans het wspa werkt samen met het bos foundation voor een veilige leefomgeving voor de orang-oetans. het wspa werkt samen met het bos foundation voor een veilige leefomgeving voor de orang-oetans. Walvis jacht Walvis jacht 1. Het wspa laat weten hoe erg de walvisjacht is. 2. Ze helpen andere organisaties die tegen walvisjacht zijn. 3. Ze werken samen met organisaties. 4. Ze zamelen geld in.

Hoofdstuk 5: werkpaarden Ze worden gehouden in slechte omstandigheden en hebben weinig goed voer. Ze worden gehouden in slechte omstandigheden en hebben weinig goed voer. Ze hebben geen of slechte hoefijzers waardoor ze kreupel kunnen worden. Ze hebben geen of slechte hoefijzers waardoor ze kreupel kunnen worden. Ze hebben veel parasieten. Ze hebben veel parasieten. Ze moeten uren lang werken zonder water of pauze. Ze moeten uren lang werken zonder water of pauze.

Hoofdstuk 6: hoe je het wspa kunt helpen Geld in te zamelen. Geld in te zamelen. Lid worden van het wspa Lid worden van het wspa Oude mobiel aan het wspa geven het maakt niet uit of hij kapot is het wspa zorgt er dan voor dat hij gerecycled wordt. Oude mobiel aan het wspa geven het maakt niet uit of hij kapot is het wspa zorgt er dan voor dat hij gerecycled wordt.