Vergelijk 2008 en 2010 MR vragen. wn 9% wn 0% wn 26% wn 4%

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
MR Vlinderbos jaarverslag 2012 – Wij zijn de MR! Oudergeleding:  ………….contactpersoon Ouderraad  Hans Waldercontactpersoon Bestuur  Yolande Bakker.
Advertisements

Hoofdstuk 2 Verkooptraject
Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
De MR op Praktijkonderwijs Zeist
Naam van de Auteur 7 januari 2008 Schoolboeken de klas uit? Een korte inleiding…… Michiel Maas, programmamanager VO 23 januari 2008.
Gratis alternatief voor
Uitslag School Tevredenheid Onderzoek Ouders 2014
Website voor bewonerscommissies
1 Enquête: Hoe 'social' ben jij online? MSN, Juni 2010.
Echt 25 juni Opening en mededelingen door de voorzitter. 2.Verkiezing secretaris. 3.Jaarverslag van de secretaris. 4.Financieel overzicht van.
Aanpassing Direct lid worden Toevoegen extra invoerveld Aanmelden SMS service Als u op de hoogte gehouden wilt worden via SMS dan kunt u hieronder u mobiele.
Enquete BS Noorderbreedte
BEWONERSVERENIGING GARSTKAMP Gezond oud worden KLANKBORDGROEP Donderdag 6 juni 2013 AANVANG 13:30 UUR RECREATIERUIMTE.
JAARPROGRAMMA KBO GELDROP Dit jaar een speerpunt om jongere ouderen bij het onderdeel van beleid te betrekken Heeft u interesse om u verdienstelijk.
Vergaderen en notuleren
Het alcohol en drugsgebruik in de klas 2C Dit verslag gaat over de enquête die we hebben gehouden op 19 september 2008 op het Scheepvaart en Transport.
Bijeenkomst GMR 12 januari Passend onderwijs.
SPO Utrecht 19 januari 2012 Welkom Voorstellen De praktijk Het portaal.
Enquête professionaliteit van MRen GMR, SPO Utrecht September 2010.
BEWONERSVERENIGING GARSTKAMP Resultaten KLANKBORDGROEP Donderdag 4 juli 2013 AANVANG 13:30 UUR RECREATIERUIMTE.
VKL Algemene Leden Vergadering 2006 V ereniging K lantordergestuurde L ogistiek Willem de Jager Voorzitter.
MR De doelstellingen van de Medezeggenschapsraad (MR) zijn: Het behartigen van de belangen van kinderen, leerkrachten en ouders Stem geven aan het personeel.
1. 2 Andere Tijden Vijf-gelijke-schooldagen-model. Agenda voor vanavond: Uitleg van het doel van deze avond. Wat zijn de schooltijden? Hoe ziet een dag.
KALENDERJAAR 2012/13 DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD DENKT EN BESLIST MEE OVER SCHOOLZAKEN EN LEVERT DAARMEE EEN BIJDRAGE AAN DE KWALITEIT VAN HET ONDERWIJS OP.
ENQUETE ORA.
MEDEZEGGENSCHAPSRAAD SINT BAVOSCHOOL november 2010.
MR De Palster Mede vormgeven aan beleid op school Waar staan we voor! Als medezeggenschapsraad bestaande uit leerkrachten en ouders willen wij mede vormgeven.
Ouderavond donderdag 12 juni Programma ouderavond Welkom Toelichting op het proces Praktische zaken Ondersteuning Afsluiting.
MR Vlinderbos jaarverslag 2009 – Wij zijn de MR! Oudergeleding: Carel Albertscontactpersoon Ouderraad Hans Waldercontactpersoon Directie Jeroen.
Medezeggenschapraad H. Henricusschool
Enquête Vliegbrief 1 OKTOBER– 26 NOVEMBER 2010 RESPONDENTEN 674 volwassenen, 636 ontdubbeld 440 kinderen, 424 ontdubbeld.
Blik op de toekomst…?! Blik op de praktijk Centrum Jeugd en Gezin d.d. 18 oktober 2010.
Huurdersbijeenkomst 18 maart 2014
De ouders in de MR van Het Poortje Wat houdt dat in ?
Niet iedere leerling krijgt het Schoolgeld dat hij of zij nodig heeft. En kan gereformeerd onderwijs volgen waar hij of zij dat zou willen. Het kan zijn.
3 Live or Die Succes- en faalfactoren van Checkpoint? Verbeteringen Verwachtingen P.
Meten en Vergelijken Hoe staat jouw instelling er voor? Cultuur in Beeld Meten en vergelijken Hoe staat jouw instelling er voor? 1 december 2014 Wietske.
MR Pius X Wateringen Orgaan voor medezeggenschap (inspraak). De MR vertegenwoordigt de belangen van leerlingen, ouders en leerkrachten. Primair doel: behartigen.
Welkom bij digiDUIF! Jouw school heeft gekozen om gebruik te maken van digiDUIF. Deze korte animatie helpt je met het aanmaken van jouw account en het.
Dit is een korte powerpoint presentatie van de audit website ten behoeve van de NVDK. ( Hierin werden vragenlijsten opgesteld.
Algemene Ledenvergadering 2009/2010
X-stream les 4 WELKOM. Wat gaan we deze les doen?  Korte terugblik vorige les  Doelen van deze les  Digitale identiteit  Online samenwerken  Eindopdracht.
Effectief vergaderen Goed vergaderen is een kunst. Zowel van de voorzitter als van de deelnemers wordt een grote mate van vergaderdiscipline gevraagd.
 Wat is medezeggenschap?  Taak en rol van de MR?  Belangrijkste onderwerpen / Jaarverslag 2013 – 2014  Samenstelling MR  Vragen? ONDERWERPEN.
Ambassadeurs 28 november 2013 Agenda Mededelingen Intranet Verslag RvT bijeenkomst tijdens koffiebijeenkomst Nav DeBono sessie PC Update opleiding voor.
Medezeggenschapsraad
1BvPO Bureau voor praktijkgericht onderzoek, Groningen 1 Ouderpeiling (OTP) BS De Utskoat te Witmarsum Resultaten van de oudertevredenheidpeiling 2014/2015.
Week 7 Jacqueline Koopmans Docentenkamer PH 01.12
Vergaderen tijdens een project
Wat is de (G)MR? Afvaardiging van ouders en personeel Inspraak en advies op de gang van zaken en beleid van de school Directeur is adviseur Vergaderingen.
OuderRaad Informatieavond kleuters September 2015 OuderRaad
Agenda  Opening, welkom, voorstelrondje  Korte inleiding met uitgangspunten BC (Rob)  Presentatie communicatieplannen NAM (Ben)  Mogelijkheid voor.
Welkom Ouderbijeenkomst De Moespot 28 mei 2015 Bedoeling en programma 1. Ouders zijn geïnformeerd over: De activiteiten die team en directie hebben ondernomen.
Vergadertechnieken. Uit welke vaste onderdelen bestaat een vergadering? Vooraf weet iedereen wanneer en waar de vergadering plaatsvindt.Vooraf weet iedereen.
Informatie/brainstormavond schooltijden. Indeling van de avond  Welkom: voorstellen werkgroep schooltijden  Uitslag ouderpeiling  Info schooltijdenmodellen.
Zaterdag 21 november 2015 Niet-leden als vrijwilligers, Een uitdaging NTB congres zaterdag 21 november 2015.
Vroegtijdige zorgplanning in de thuissituatie Yolanda Hustings Kim Haesen.
Verslag Bestuursgesprek tussen Philadelphia en de Inspectie.
Medezeggenschap op de Trumakkers Informatieavond groep 1 en 2 6 september 2011.
Medezeggenschap Nu & Toekomst Landelijke Cliënten Raad 6 september 2014.
OUDERRAAD.
De Medezeggenschapsraad spreekt….
Medezeggenschap Raad (MR) St. Joan, Soerendonk
Welkom in gemeente Rotterdam-Noord
Het 24 spel.
MR RK Josefschool Mede vormgeven aan beleid op school
ProDemos schuift aan: Democratie leeft!
LOP Antwerpen Basisonderwijs 03/02/2016
Waarom een ouderklankbordgroep?
Programma van de avond Opening Voorstellen Doelen en kaders ouderklankbord Delen van ervaringen diverse activiteiten Wat leeft er onder de ouders? Vervangersproblematiek.
Transcript van de presentatie:

Vergelijk 2008 en 2010 MR vragen

wn 9% wn 0% wn 26% wn 4%

wn 22% wn 26% wn 4%

Hoe wil je op de hoogte gehouden worden over zaken die spelen in de MR? In 2010 dezelfde Top 3 als in 2008: 1.Nieuwsbrief 2. 3.Website

Uit de resultaten van de Ouder Tevredenheids Peiling en het vergelijk met de resultaten van 2008, zijn de volgende actiepunten gekomen:  Eén week voor de vergadering wordt de agenda op website geplaatst  In de eerstvolgende nieuwsbrief na de MR vergadering komt een kort verslag  Op de jaarlijkse kennismakingsavond wordt de MR voorgesteld  Eén maal per jaar gaat er een directe mail naar alle ouders over welk onderwerp men besproken zou willen zien door de MR