Geachte lieve Koningin Beatrix

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Redekundig ontleden Over waarom, wat en hoe....
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Dag 9. Dag 9 Dag 9 van het dagboek Hallootjes allemaal, Joepie… nog maar 4 nachtjes slapen en dan is het zover. Dan komen wij bij jullie op bezoek.
Antwoorden op vragen over kerk, cultuur, Bijbelboeken, … & geloven.
Trouw God wil dat wij elkaar trouw BELOVEN
Cursus 1 het verhaal: “De nieuwe rok” “Sem en Igor in de speeltuin”
Geloof in werking GEMEENTE DOK MARCEL GENEZING GAVEN VAN DE GEEST.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Kerstmis.
Afscheid groep 8 Kindernevendienst en Bevestiging ambtsdragers 15 juni 2014 Thema:
Groeten uit Peru Anne, Christof, Bente, Teresa. We missen jullie.
Thema vanavond: Vol verwachting…
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
WELKOM Vrijwilligersavond De Rank
Dag iedereen.
Zomaar een kaartje.
Mooi scheppingsverhaal...
HET CURRICULUM VITAE = VISTEKAARTJE NUMMER 2
Een kruiwagen vol bloemen !
Vriendschap made by bep powerpointsite-bep.
Levenslessen vriendschap
ontvangen pps van Betsy
Welkom, welkom, Sinterklaas 1
Wat doet de Heilige Geest?
Een boer heeft drie zonen waarvan de jongste naar de Kongo trekt omdat er thuis geen boerderijen meer op te starten zijn.
Hij komt, hij komt…….. En daar is hij dan eindelijk! Sint en zijn Pieten komen aan op de Ammanschool in een heuse…..cabriolet!
Interpreteren van data
Beelden van teambuilding
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Boerhaaveplein. Van wie komt de vraag om een aanpassing van het plein?  Van buurtbewoners met kinderen  Van buurtkinderen  Van schoolkinderen  Van.
Gebruik de pijltjestoetsen
Heb je vandaag een slechte dag?
VREDE.
Voor Aranka... Van Aart.
Gezellig samen melk drinken en fruit eten, dan doen we nog een spelletje of luisteren naar een verhaal.
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
Genade.
Ik wilde je graag voor het komende weekend voor een barbecue uitnodigen. Iedereen komt naar mij toe. Kijk op het volgende plaatje waar je moet zijn.
Ontbijtservice voor Sarah
Met foto’s en gedichten.
Hoe kun je Geloven? Een jaar of tien geleden zat ik in een studentenkamer. HIJ zat tegenover me. Als ik eraan terugdenk voel ik mijn wangen weer gloeien.
Prokkelen.
Dictee 6.13 Succes.
De dag van het solliciteren - introductie
Wat is de zin van het leven?
OP REIS IN ONZE BOEIENDE WERELD
Als je van iemand houdt, heeft alles nog meer zin!
Goedendag computerbezitter!
Door te denken, te hopen en te geloven, kom je vaak het grote verdriet te boven. Muziek : Helmut Zacharias – Tanzen Möcht’ Ich.
Welkom in de samenkomst
Pasen 2015 Groep 5, 6, 7 en 8 ‘t Bolwerk.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Nieuwsbrief Augustus 2015 Personele zaken Juf Amy is gestart in groep 8. Zij en de kinderen hebben er al twee leuke dagen opzitten. We wensen haar veel.
Welkom Voorganger: Dhr. J. Smit Ouderling van dienst: S. van Dijken Organist: J. Tijssen Schriftlezing: Mattheus 6: 5-13.
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Protestantse gemeente De Hoeksteen te Benthuizen Voorganger: ds. Wil Bettenhaussen Orgel: Ben Veldstra 24 januari 2016 Aanvang: 10 uur.
Vrouwen hebben altijd het laatste woord !!!!
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Kerstviering 2011 ‘de hoogste tijd’.
Powerpoint presentatie.
Wenboekje Speelzaal Dikkie Dik. Hallo, wat fijn dat je komt spelen. Hang je jas en tas maar aan de kapstok..
1 Korintiërs 12: Je lichaam bestaat uit veel
Lucas 15: Een vader had twee zonen..

van leden van de powerpointgroep
Transcript van de presentatie:

Geachte lieve Koningin Beatrix

Geachte, lieve Koningin Beatrix, Wij sturen u deze brief uit naam van de cliënten van het dagactiviteiten centrum “ de Graslanden” , onderdeel van de stichting Odion, daar de aanstaande Troonswisseling bij ons het gesprek van de dag is. Wij zijn heel blij voor U dat U nu meer tijd krijgt voor Uzelf en niet meer zo hard hoeft te werken, we vinden het wel jammer dat U niet meer onze Koningin zal zijn. Maar uw zoon, Willem Alexander en zijn vrouw Maxima , zijn ook heel aardig en we hebben er allemaal vertrouwen in dat zij het net zo goed zullen gaan doen als U dat altijd gedaan heeft. Bij een afscheid hoort een cadeau, en dus hebben we voor U een schilderij gemaakt, waar we allemaal aan meegewerkt hebben. We wilden het schilderij wel naar U opsturen, maar zijn ook een beetje bang dat het dan beschadigd raakt ,dus hebben we het volgende bedacht.

Sommige van ons willen nog iets persoonlijks tegenU zeggen : Nu u bijna met pensioen bent, heeft U vast wat meer tijd voor uzelf en langs deze weg nodigen wij U dan ook graag uit voor een kopje koffie of thee, natuurlijk met iets lekkers erbij. Na de koffie kunt U dan meteen het schilderij mee naar huis nemen en er thuis een mooi plekje voor zoeken. We hebben voor U vast wat foto’s van het schilderij gemaakt en deze bij de brief gedaan, en ondertussen genieten we er zelf iedere dag van , want U w portret hangt bij ons op een mooi plekje . Sommige van ons willen nog iets persoonlijks tegenU zeggen : Hannie : Hartelijk dank voor de goede zorgen die U gegeven hebt aan het Nederlandse volk der Koninkrijk. Wim: Ik hang altijd de vlag uit op Uw verjaardag ! Hartelijk dank voor alles. Anneke: Ik luister altijd naar het liedje “ wij houden van Oranje” van de havenzangers.

Els: Ik wens U een fijne dag, dank U wel en geniet van het pensioen! Jan:Veel succes met alle jaren die nog komen gaan. Annie: Gefeliciteerd met Uw verjaardag en met die van Pieter van Vollenhoven. Linda: Ik zal U gaan missen. Christy: Als U op bezoek komt, dan zing ik het Wilhelmus. Jeanelle: Koningin Beatrix is gek op mij. Nelly; Gaat U lekkere sandwiches eten dan ? Miep; Vindt U het schilderij mooi ? Nu moet U afstoffen, ramen zemen en stofzuigen, succes van ons allemaal. Klaas: Hieperdepiep hoera Hadsjikideeee! Gre: Hoop dat U gezond blijft, dank u wel voor alles. Vriendelijke groeten van ons allemaal !!!!! Team en Cliënten D.A.C. De Graslanden