Live in de HMH 2013 Music. Super band. Een pianist, drummer. Hammond, bassiste, sax/conga’s, 2 achtergrond zangeressen en Een gitarist. Prachtig vol.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Spreekbeurt van Pietje Puk Juni 2012
Advertisements

Symphorosa’s Melodies Leerlingenconcert 1993 Jubileumconcert.
CLICK TO ADVANCE SLIDES
Het seminarie Waar ik aan denk? Jezus zei: Als je bidt, wees dan niet als de hypocrieten, die opstaan in de kerk en op de hoek van de straat, zodat iedereen.
Een echte vriend is iemand die vooruit stapt wanneer de rest
CLICK TO ADVANCE SLIDES ♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers! Maker onbekend (oorspronkelijk in het Spaans)
“Een reis naar Licht”.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
Dialoogdag Ouderswerking Vlaams-Brabant
Grammar Chapter 6 Bezittelijk voornaamwoord na: of.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Uw muzikale entertainer. Bent u ook wel eens op zoek naar een entertainer? Wij hebben gesproken met José Valley, al jaren succesvol muzikant Amsterdam,
Reservoir dogs band is een band die nummers speelt van vele Tarantino films. Ze zijn pas sinds september bezig en hebben al in januari op de premiere gespeeld.
Anne-Frank.
The Growlers 7 April. Wie, Wat, Waar? The Growlers Optreden Paradiso Kleine Zaal (A’dam) 9Euro 19:00u.
Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent.... Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent...
HEY PSSSST Een powerpoint van De Kale.
Ik wil al mijn vrienden uitnodigen op mijn Barbecue feestje.
7 e EMEG ITEM Door Mathijs van Zantvoort. Na mijn recensie voor The Mad Trist (zie EMEG item 4) Wilde ik ook wat verder kijken dan omgeving Eindhoven,
Ik wou ff weten hoe het met je gaat!
Dit is Isabel 1.
Portfoliogesprek Dani Theuninck.
"Probeer, elke keer als je tegen de lamp loopt, een beetje licht mee te nemen."
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1992 Integrity's Hosanna! Music 1/8 BE MAGNIFIED (Lynn De Shazio) 1. I have made You too small.
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
PSALM 73 JA, GOD IS GOED VOOR ISRAËL VOOR WIE ZUIVER ZIJN VAN HART!
Van P apier tot P aal Het beeldend proces van Walter Schmitz 1Gs
Glow.
Glow.
Glow 2011 Gijs Kahmann. Verwachting Mijn verwachting voor Glow was eigenlijk vrij hoog want ik was de vorige keren ook al geweest en toen vond ik het.
Muziekproject vijfde leerjaar Schooljaar Michiel Bonte.
Muse in Londen 8 e EMEG ITEM Mathijs van Zantvoort.
ERASED TAPES 5TH ANNIVERSARY TOUR Nils Frahm, Ólafur Arnalds, A Winged Victory For The Sullen Paradiso Amsterdam, maandag 15 oktober 2012.
Als vrijwilligerswerk bij mij in de wijk heb ik geholpen bij de organisatie van Woensel Westival. Een wijkfestival waar we alle bewoners van deze ontwikkelingswijk.
Concert Antwerpen. Beyoncé is een enorme inspiratie voor mij. Ik heb veel interviews met haar gelezen, en heb daarom enig idee hoe zij tegen optreden.
JUSTIN BIEBER.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
Een concert in Zeeland. Vanavond spelen we het slotconcert van het Zeeland Nazomerfestival, hèt Zeeuwse evenement op de mooie locatie ‘het Abdij’ in Middelburg.
Appel. Recensie en reactie over de act van Bush!
Hé Pssst Lidia.
Dit kun je gaan lezen als je niks beters te doen hebt!
Zo ga ik door.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspr. titel: Lord, I lift Your name on high © Maranatha Music / Universal Songs 1/3 HEER, IK.
Music Mijn verwachting.. Bij het woord Billboard dacht ik als eerst aan grote reclame borden met de beste artiesten / reclames erop. De hottest items.
Recensie met mijn commentaar.  Recensie: Nummers als ‘Blue Eyes’ en ‘Stars in My Eyes’ doen het goed. De unieke combinatie en originaliteit van de muziek.
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
De kattenclub. DE KATTENCLUB Miauw, klauw, poot! Dit is de kattenclub en je krijgt meer uitleg over onze clubje! Veel de max plezier!
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1999 Joel Houston/Hillsong Publishing 1/6 EVERYDAY (Joel Houston) 1. What to say Lord it's.
Tombstone Shadow 3’35’’ RADIO JEFKEN 44 It came out of the Sky 2’54’’ STOP Creedence Clearwater Revival 1988 Lodi 3’09’’ 2002 Leonard Cohen The Partisan.
HEY PSSSST.....
ono počínatzahrátkošile (het inspeelshirt)
Talent 1 Ik heb talent, ik heb talent Ja dat is algemeen bekend
Woensdag 23 maart 2011 Door: J. Tieman. Vorige les Wat hebben we gedaan?
7 December Agnietenhof Tiel
Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven.
Je mag/kan steeds van school veranderen MAAR Verander niet teveel van school, want dit is niet goed voor je kind. Elke school heeft positieve en.
Shake Song Fort van de Verbeelding Bovenbouw Groep 7 en 8 (en soms ook groep 6)
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Powerpoint presentatie.
Talentgebieden – Interesses –Leervoorkeuren
Zo ga ik door door Bep Ik ga door het leven zo goed als ik kan al weet ik echt niet overal iets van.
Mijn gemeente Ons gemeentebestuur Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
MIJN HOBBY!!?. DANSEN STREETDANCE Streetdance is een dans die op straat in New York City door hipsters wordt beoefend. Het is een dans waar je erg scherp.
iPhone maakt “files” productief Het uitspreken van het scherm (iPhone) Op de iPhone kan de inhoud van het scherm worden voorgelezen. Je bent momenteel.
Dans Mijn spreekbeurt gaat over dans.
Tussen musicus en dirigent: dans of gevecht…?
Woorden en tijd.....
Onderzoek water!! Les 2 WaterLab www. onderzoekwater.nl Regenmeter
De Do’s en Dont’s van een PowerPoint presentatie door: Jan Vanhecke
Transcript van de presentatie:

Live in de HMH 2013 Music

Super band. Een pianist, drummer. Hammond, bassiste, sax/conga’s, 2 achtergrond zangeressen en Een gitarist. Prachtig vol geluid.

Groot spandoek achter het podium waar op geprojecteerd wordt (zie foto). Erg sterk gedaan, en waarschijnlijk minder prijzig dan een giga LED-scherm. Speciale lampen die naar Beneden komen zetten (zie foto vorige slide). Deze maken het geheel Echt af.

Ik luister best graag deze stijl muziek, Creedence, Jimi en toto zijn mij ook niet vreemd. Toch overtreft het optreden al mijn verwachtingen, wat ontzettend gaaf. De stem van Joe, de band en samen met de lichtshow het totaalplaatje gaven een geweldige avond. Dit is iets wat je van een CD niet mee kunt maken, ‘With a little help from my friends’ is niet te vergelijken met een versie thuis over je speakers. Ook ‘leave your hat on’ knalde geweldig.

Het multitalent. Deze man speelt sax, mondharmonica én bemand de conga’s het hele optreden lang.