Het Werving & Selectiebureau voor het onderwijs!

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Loopbaanbegeleiding in het groene onderwijs
Advertisements

Uit liefde voor het vak… Onderwijs slim organiseren!!!
Wilt u meer weten over Regelhulp.nl? Kijk op of stuur een naar
Onze kernwaarden.
Leads voor boekhouders, administratiekantoren en accountants
Waarom MultiPosting? Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze dienstverlening. MultiPosting is een professionele organisatie welke zich toelegt op.
Welkom bij Best Buddies Nederland
TagCloud Alle wervingsmiddelen onder 1 dak.
VO-CONGRES 2014: KLAAR VOOR DE TOEKOMST 20 maart 2013
Snel wegwijs op Wajongwerkt.nl > Cv’s zoeken en bekijken > Aanmelden en inloggen > Op een cv reageren > Uw bedrijfsprofiel aanmaken > Informatie over werk.
Passend Onderwijs presentatie voor MR februari 2014
Financiële Planning. Financiële planning  Goede oudedagsvoorziening. Is uw pensioen en AOW wel toereikend?  Inkomensvoorziening bij arbeidsongeschiktheid.
RESULTAATGERICHT WERKEN in verbinding met de totale organisatie
K3 Business Solutions B.V. De K3 experience: Wij verzorgen op Microsoft Dynamics gebaseerde ERP oplossingen voor retailers en wholesalers in Living, Fashion,
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Regelhulp Regelhulp is een digitale wegwijzer van de overheid voor iedereen die zoekt naar zorg of ondersteuning. Het webportaal bevat actuele informatie.
De Banenbeurs is een uniek concept dat zich richt op werkzoekenden met een (v)mbo-, of hbo-opleiding die werk zoeken in de eigen regio. “Een banenbeurs.
> Zoekt u personeel? En wilt u  goed zichtbare vacatures?  gekwalificeerde kandidaten?  een vlot wervingsproces?  tegen lage kosten? Kies voor MKB.
15 – 9 – 2006 Technocentrum Twente FIRST LEGO® League 2006 Martijn Roelofs.
Mobiliteit en Loopbaan
De kracht van it suits IT Als groothandel of brandowner in fashion bent aan het juiste adres voor automatisering en professionalisering van al uw – generieke.
Tuin – Timmer – Watermanagement Watermanagement Op het gebied van watertechniek zijn wij uitermate goed ontwikkeld en hebben wij u veel te bieden. Dit.
Presentatie Passend Onderwijs & informatie PO VO Congres
Dinsdag 4 april 2017 Bedrijfspresentatie Clean Concepts B.V.
Een (financiële) zorg minder ! Wat is Cardec Cardec is een besloten vennootschap, opgericht door Mr. P.J.Ph. Dietz de Loos, advocaat te Wassenaar. Vanuit.
Inhoud presentatie  Problematiek  Doel “PB-inkoopshop”  Het concept  Conclusies  Planning.
PH 09 E V Algemeen Wat is ACES ? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen.
WSNS Passend Onderwijs Stappenplan
CLOUD-VITAE VEREENVOUDIG UW SELECTIEPROCES. Over Cloud-Vitae Opgericht in 2013, gevestigd in Papendrecht, innovatief en snelgroeiend. 15 jaar ervaring.
PH 09 E V Algemeen Wat is ACES? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen.
Tuin en Timmer management
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen ? Even voorstellen
De kracht van HGH Gedreven, doelgericht en met zekerheid naar de juiste oplossing. Gedreven professionals, met de juiste oplossing daar gaat het om. Helder.
K3 Business Solutions B.V. De K3 experience: Wij verzorgen op Microsoft Dynamics gebaseerde ERP oplossingen voor retailers en wholesalers in Living, Fashion,
De kracht van GAC Business Solutions GAC is meer dan een leverancier van softwareoplossingen. Als business partner zorgen we samen met u voor optimalisatie.
Naam van de Auteur 7 januari 2008 Relatiedag 2008 Het nieuwe Kennisnet Frans Schouwenburg en Magda Bruin 23 januari 2008.
Ontwikkelingsgericht Competentie Onderzoek
Domstad Samen deskundiger Presentatie Velon 12 maart 2007 Elleke Verwaijen Paul Veringa.
Pilot: Blijvend bekwamen: werken aan eigen professie
Ik wil de laagste rente voor een annuiteitenhypotheek! Op onze uitgebreide en informatieve annuiteitenhypotheek hypotheekrente site kunt u de maximale.
Ik wil de laagste rente voor mijn hypotheken! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek rente site kunt u de maximale hypotheek berekenen en vindt.
FINACE :: THINK, BUILD, OPERATE. Recruiting Center Werving en Selectie – Recruitment - Sourcing.
Een project van de Korengroep
Acceptatiemanagement conform B-Accept Winand van Drenth
Integrale doorgaande lijnen bij passend onderwijs en zorg voor jeugd
Producten & Werkprocessen
| Dé werving & selectie specialist voor de sport! Uw vacature, onze uitdaging!
Kennismaken met schermen
Op stap met m’n diploma! Bron:
VOOR WERKZOEKENDE 40+ERS
De kracht van NACHON Sinds 1991 zijn wij specialist in transportautomatisering. Transportmanagement zit in ons DNA. Onze focus ligt volledig op de ontwikkeling.
Maren Oosthuizen, diëtist
Vroege stage en feedback – departement lerarenopleiding Hasselt.
managen van de instroom
LOP SECUNDAIR 7/6/ Betrokken ouder, tevreden ouder.
HOE WORD JE EEN WINNING TEAM?
MEE Groningen Algemene presentatie. 2  Mensen met een verstandelijke, lichamelijke beperking en/of een chronische ziekte  Anderen die beperkingen in.
Het in beeld Programma kenniskring SBBL 24 april :30 uur Inloop, koffie/thee 15:45 uur Kick-off, Marcel vd Broek, directeur 16:00 uur Presentatie.
Pag. 1 Elementen van een goede presentatie: » Voorstellen van uw bedrijf; » Waarin onderscheidt uw bedrijf zich van anderen in de markt; » Op welke manier.
SERR Meeting Naar een sluitende aanpak voor werkgevers.
Printshop Services Online Copyshop, Printshop, Printen.
Passend Onderwijs: Een nieuwe werkelijkheid? STRATEGISCHE SESSIES (V)SO STRATEGISCHE SESSIES (V)SO Regio bijeenkomst April 2014.
Lean Six Sigma - Verbetermanagement
Neus op - Neus af.
VERNIEUWING PLATFORM Leden & Gebruikers Status Waarom Scope Planning
BaTe Financiële Dienstverlening B.V.
Dienstverlening Krikke Consult
KOH staat voor Kwaliteit en Ontwikkeling Huisartsenzorg Hét expertisecentrum voor geaccrediteerde nascholing en taakherschikking in de eerste lijn.
Waarom Waarom is het HDN platform toe aan vernieuwing?
Transcript van de presentatie:

Het Werving & Selectiebureau voor het onderwijs! Harjan Brand | Martijn Dijkshoorn | Maarten van Vliet http://www.meestermatch.nl | info@meestermatch.nl

http://www.meestermatch.nl | info@meestermatch.nl Wie is MeesterMatch MeesterMatch : dé werving & selectie specialist voor het onderwijs meer dan 10.000 ingeschreven werkzoekenden landelijk bereik juiste kandidaat, juiste plek snelle service top recruiters http://www.meestermatch.nl | info@meestermatch.nl

http://www.meestermatch.nl | info@meestermatch.nl Waarom MeesterMatch Voordelen toegelicht 1: Specialist in online werven Onze organisatie heeft jarenlange ervaring met het (online) werven van kandidaten en weet als geen ander de juiste kandidaat voor uw vacature te vinden. Hoge kwaliteit Onze professionele werkwijze, maar bovenal de hoge eisen die wij stellen aan onze kandidaten garanderen kwaliteit. Onze recruiters laten zich nimmer verleiden tot het zogeheten ‘CV-schuiven’. Persoonlijk contact Het gehele traject wordt begeleid door één recruiter die daardoor uw wensen als opdrachtgever volledig begrijpt. Ook richting de kandidaten kenmerkt onze dienstverlening zich door een zeer persoonlijke benadering, hetgeen onontbeerlijk is voor een goed functionerend rekruteringstraject. Tijdsbesparend Het uitzetten en afhandelen van vacatures kost uw organisatie veel tijd en middelen. Door MeesterMatch het werving- & selectietraject te laten verzorgen, kunt u aanzienlijke besparingen bewerkstelligen. http://www.meestermatch.nl | info@meestermatch.nl

http://www.meestermatch.nl | info@meestermatch.nl Waarom MeesterMatch Voordelen toegelicht 2: Uitstekende voorselectie Voor iedere opdracht wordt er een aparte vragenlijst opgesteld die wordt afgenomen bij de kandidaten. Deze lijst vormt het uitgangspunt om een goed inzicht te krijgen in de kandidaat en u de beste kandidaat te kunnen leveren. Onderwijshart MeesterMatch is opgericht door dezelfde mensen die Jufels (studenten een bijbaan bieden op het voortgezet onderwijs) en Meesterbaan (de nr. 1 vacaturebank voor het onderwijs) zijn gestart. Wij weten wat er speelt en kennen de problemen en spelen in op deze ontwikkelingen. Contact met opleidingen De juiste vooropleiding is essentieel voor het leveren van de kwalitatieve kandidaten. Wij vinden het daarom belangrijk om goed contact te onderhouden met de opleidingen. http://www.meestermatch.nl | info@meestermatch.nl

http://www.meestermatch.nl | info@meestermatch.nl Onze uitgangspunten MeesterMatch staat voor de volgende uitgangspunten: Wij stralen betrokkenheid uit Wij leveren altijd kwaliteit en een hoge service Wij zijn altijd bereikbaar voor uw vragen Wij zijn resultaatgericht en integer Wij streven naar een lange termijn relatie http://www.meestermatch.nl | info@meestermatch.nl

http://www.meestermatch.nl | info@meestermatch.nl Wat maakt ons uniek voor kandidaten MeesterMatch kent de volgende voordelen voor kandidaten: Onze kandidaten hebben een streepje voor bij onze opdrachtgevers Persoonlijke benadering Ondersteuning gedurende het gehele sollicitatietraject 100% aandacht voor een naadloos passende vacature http://www.meestermatch.nl | info@meestermatch.nl

http://www.meestermatch.nl | info@meestermatch.nl Onze opdrachtgevers MeesterMatch werkt met veel enthousiasme voor: Primair onderwijs Voortgezet onderwijs Speciaal onderwijs Middelbaar beroeps onderwijs U kunt ons altijd benaderen voor referenties! http://www.meestermatch.nl | info@meestermatch.nl

www.meestermatch.nl http://www.meestermatch.nl | info@meestermatch.nl Vrijblijvend kennismaken met MeesterMatch Voor alle informatie over MeesterMatch kijkt u op: www.meestermatch.nl Scholen melden zich aan door een e-mail te sturen naar info@meestermatch.nl Wij zijn u graag van dienst bij het invullen van de vacatures. http://www.meestermatch.nl | info@meestermatch.nl