BAARLO 18 - 19 februari 2006 Baarlo ligt in Nederlands Limburg; ten zuidwesten van Venlo en vlakbij de Duitse grens. De steden Eindhoven en Maastricht.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
7 U kunt door deze presentatie bladeren met de pijltoetsen. INSTRUCTIES.
Advertisements

Sunclass sonnevijver Sunclass Sonnevijver, Heidestraat 101
ITALIË – PREMENO – PIEMONTE VAN 8 t/m 15 SEPTEMBER 2013
Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Hoofdstuk 3A: Wonen in de stad
In 1963, toen een inwoner van DERINKUYU (in de regio Cappadocië, centraal Anatolië, Turkije), een wand van zijn grotwoning neerhaalde, ontdekte hij tot.
10 tips voor een goed huwelijk!
De Marollen Oudste volksbuurt van Brussel tussen Justitiepaleis en Zuidstation. Vossenplein is hart van de buurt. (dagelijkse vlooienmarkt) Grote verkeersaders.
PARIJS Een PowerPoint over de eendaagse reis
Proefpresentatie CV206b Britt Koning Marielle Amahorseja Katja Pravnik
Dit heerlijke vrijstaande vakantiehuis is gelegen aan een doodlopend straatje en beschikt over een grote omheinde tuin. Villa delle Pesche is opgesplitst.
Kroatië en Bosnië - Herzegovina
Elad-Brody Projectontwikkeling ► Elad-Brody Projectontwikkeling is één van de meest gerenomeerde, dynamische en professionele vastgoedondernemingen in.
Fotografie en PowerPoint VDB
Noord Italië Piemonte - Barolo. Piemonte telt het grootste aantal kwaliteitswijnen van Italië. Op een strook van nauwelijks 20 kilometer vind je meerdere.
PHIKS. Deze presentatie is bedoeld om u een indruk te geven van het nieuwe interieur van de Keurhorst Deze presentatie is bedoeld om u een indruk te geven.
Recht Toe, Recht Aan Architectuur in Rotterdam. Met de Tekenen Bovenbouw klassen zijn we op excursie geweest naar de stad Rotterdam. Leerlingen hebben.
De Rosep Hotel Restaurant Feesten en partijen Vergaderen.
Integrale opdracht.
Jef Het 27 verdiepingen Sheraton Huzhou Hot Spring Resort nabij Shanghai.
Geachte heer Vast Goed, Als inwoner van Voerendaal valt mij op dat het oude stationsgebouw al een hele tijd leeg staat. Eerder was er een reisbureau in.
Eerste halte – Rocroi - in 1555 laat Hendrik II de ster van Rocroi bouwen. Indrukwekkende muren met kantelen die 5 bolwerken met elkaar verbinden met.
Maatschappelijke Segregatie
Hoofdstuk 3 Nederland: stedelijke gebieden Paragraaf 1 t/m 4
Even geen kinderen om me heen. Alleen maar genieten.
Wat is Dutch design week
OEZBEKISTAN. HOOFDSTAD TACHKENT Chorsu markt in de buurt Kukeldash - een rijk handelscentrum van de stad, het is een prachtige plek - een ware belichaming.
Malgrat de mar.
Volvo kampeerweekend Hemelvaart 2006, 25 – 28 mei Volvo Kampeerweekend Hemelvaart 2006, mei Georganiseerd door Regio Zuid.
Kenmerk 14 a Opkomst van de stedelijke burgerij en b De toenemende zelfstandigheid van steden Les 1 - Groei van de Steden.
Italië Door Sien en Ester.
§ 20: Verkeer en inrichting
§ 18: De stad uit, de stad in Urbanisatie: de groei van het aantal stadsbewoners (= verstedelijking) Suburbanisatie: de verstedelijking van het platteland.
Werkstuk over ‘Leefbaarheid en zorg’ over jouw eigen omgeving.
Praktische Opdracht CKV
Over steden en verstedelijking
Photo Album by Leo Deel M E I tot 20 J U N I ! Mijn eerste vlieg vacantie. Merrimack, New Hampshire, USA. Landing was op vliegveld Logan, Boston.
ZOU JIJ DAAR WILLEN WONEN?
ZOU JIJ DAAR WILLEN WONEN? TAAK 2 HOE ZIEN STAD EN DORP ERUIT?
Wat overigens niet zo eenvoudig is, omdat 't in die zin toch wel echt 'n nationaal park is waarbij de commerciele voorzieningen tot een minimum beperkt.
Te koop : gezellig huisje Huisje goed gelegen op rustig buitenwijk van Antwerpen.
Een terugblik op BCC … Buurt Computer Club 2005 – 2007 en nu..op naar BCC 2008 !
PowerPoint presentatie BOURGOGNE
Welkom: op de Tegelseweg 154 in Venlo
Frankrijk Door Esther en Amber.
2 vmbo-T/havo 4 steden, §2 en 3
Weet U het nog Maart 2005 Een groep „tsjernobyl“ kinderen komt aan in Brunssum. Het begin van bijna 8 weken in het mooie, rijke, gezonde Limburg.
Gary Klikken aub… Sint Pieter gezien over de Tiber.
De groene dwerg De volkswagen Crafter.
Tsjechië Door Eva en Lien.
Nijmegen. De stad Nijmegen Oudste stad van Nederland Student georiënteerd: 25% van de inwoners is student; veel cafés, restaurants > drankje op het terras.
Frankrijk een echt vakantie land
Internationale Marketing Budapest, Hongarije 13/04/15 tot 17/04/15.
Vertaald uit het Spaans – Freddy Storm 03/2009
KKROVA goes KRAKAW RV ten laatste op do 06 Okt om 1800Hr tot zo 09 Okt na het ontbijt Boutique L'otel Oberża Sąsiadów.
Wknd FCLR vrzsgbdsdln 8, 9 en 10 april. Onderweg een bezoek aan een fort gebouwd door Napoleon tussen 1811 en 1813  In dit fort wat geheel gerestaureerd.
KISC General Presentation0 Kandersteg International Scout Centre Wereld Scoutingcentrum.
DELFTSE HOFJES. PIETER VAN FOREEST zorginstelling met uitgebreid pakket aan diensten voor senioren zorg op maat; zorg waar nodig en niet meer dan nodig.
DE KUNSTROUTE Ja ї ra,Sanne,Ines Tobias,Xander,Tim.
TE KOOP – Saksische boerderij ‘t Loeg 4 Anderen Drenthe Vraagprijs: € ,- k.k.
Short ski 2017 AZH Bad Hofgastein in Ski Amadé. Wie en wanneer? Voor medewerkers en artsen van AZH Er zijn 40 plaatsen beschikbaar Van 16 – 20 maart 2017.
Proefpresentatie CV206b Britt Koning Marielle Amahorseja Katja Pravnik
DUBAI.
Over steden en verstedelijking
We love to reflect the reality of Gorinchem
De PROVENCE… een sfeerbeeld!
Marketing Week 2 Les 1 (maandag 4 december 2017)
Blok 1 Wonen in een stad Deelvraag:
Semantisatieverhaal: Bij mij in de buurt wordt een nieuwe voorziening gebouwd. De voorziening is iets nuttigs waarvan je gebruik kunt maken. Er wordt een.
Karpata Restaurant-Hotel
Transcript van de presentatie:

BAARLO februari 2006

Baarlo ligt in Nederlands Limburg; ten zuidwesten van Venlo en vlakbij de Duitse grens. De steden Eindhoven en Maastricht liggen ook in de buurt.

We verbleven in hotel ‘’Chateau de Raay’’, buiten het centrum van Baarlo. Zicht op het terras en het oude (wit) en nieuwe gedeelte (rode baksteen) van het hotel.

Château De Raay is een uniek, geheel gerestaureerd kasteel- hotel waarin luxe, ambiance en kunst centraal staan. Het riddergoed is gebouwd rond 1256 en is gelegen op een landgoed als een stilleven. Zicht op de wintertuin.

De twee bijgebouwen van het kasteel zijn bij het kasteel getrokken door een indrukwekkende glazen wintertuin. De hotellobby en het restaurant De Wintertuin zijn hier gehuisvest. De Wintertuin is het informele restaurant waar u gezellig dineert in een prachtige omgeving.

Genieten doe je in de gezellige zeteltjes met een glaasje wijn.

De rust die het kasteel uitstraalt tovert een glimlach op iedere bezoeker.

De kamers bij Château De Raay zijn stuk voor stuk van alle hedendaagse comfort voorzien. Het slaapcomfort behoort mede door het prachtige Egyptische bedlinnen, de uitstekende bedden, een 'echte' kwaliteit donsdeken en kussens tot de top van wat aangeboden wordt in de hotelbranche. Leen zwemt in het reuzenbed.

De zeer ruime badkamer met dubbele lavabo en tweepersoons bad.

Jurgen vond de kamer alvast tip top.

Elke kamer is voorzien van een mysterieuze in hout uitgekapte eend die niet alleen als decoratie dient. De eend heeft ook nog een boodschap. Indien je niet gestoord wil worden moet je ze voor de deur van de kamer plaatsen. Van enige ophokplicht voor pluimvee is hier dus geen sprake!

Het International Art Center is gesitueerd op het landgoed, tegenover het kasteel. De kunstuitleenbibliotheek met vele prachtige werken, de keramiekwerkplaats, de meubelmakerij en de zeefdrukkerij laten een blijvende indruk achter.

Genoeg over het hotel. Tijd voor een bezoek aan Maastricht.

Maastricht is een romantische en sfeervolle stad in het uiterste zuiden van Nederland. Maastricht is één van de oudste steden van Nederland. Het fraaie stadscentrum heeft naast enkele bezienswaardigheden ook prima winkels en er zijn veel gezellige restaurants en bars.

Carnaval in Maastricht en de zotste staat van voor.

Maastricht is een relatief kleine stad met ongeveer inwoners. Maastricht is een stad met een grootstedelijke, internationale sfeer. Nederlands, Frans en Duits zijn naast het Maastrichts de voertalen. De stad is rijk aan cultuur, geschiedenis, monumenten, folklore en tradities.

De ingang van het ‘Kruisherenhotel’ in Maastricht. Een modern design vijfsterrenhotel in een gotische kerk. Voor wie houdt van contrast.

Nuttige links Website van Hotel ‘’Chateau de Raay’’ in Baarlo Website van de gemeente Baarlo Website van het vvv-kantoor Maastricht Website van de stad Maastricht Terug naar de pagina NEDERLAND