Patricia presenteert.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Levensles van de Vlinder
Advertisements

LEERKRACHT MIJN SPREEKBEURT LAURENT GOEMAN.
Leven in de kracht van de Heilige Geest
Toen God “de vrouw” maakte, was hij al 6 dagen aan’t overwerken.
Sjiera de Vries Sociale Innovatie en het benutten van verscheidenheid.
Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
“Hoe kom ik aan klanten?”
Sociaal emotionele ontwikkeling en groepsgedrag
Klik op je linker muisknop
Problemen oplossen—vreugdevol
De kracht van het onderwijs is de leerkracht De directeur maakt het verschil, positief of negatief Koos van den IJssel Richard Berenschot.
Welkom 1 aan het bestuur en de leden van OXO aan alle (plus)ouders en (plus)grootouders aan alle aanwezigen.
Kader van deze presentatie:
ik zing een loflied voor mijn Koning
Waarde-volle zorg LPZ, 11 oktober Opbouw Voorstellen Ontwikkelingen Ander perspectief In gesprek 2.
De Les van de Vlinder Op een dag
Het leven.
4 De kracht van de Geest.
CHRISTEN ZIJN IN HET DAGELIJKS LEVEN
Ludo Daems.
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening.
Echtscheiding: gevolgen voor kinderen
Aquarellen van Marcel REYNAERT
Push for life!. Een man was ‘s nachts aan het slapen toen zijn kamer plots verlicht werd en God hem verscheen. De Heer zei hem dat hij een opdracht had.
Psalm 25.
Dierenwereld door Jeanne en leo door Jeanne en leo.
Leiderschap en zelfbedrog:
Dans van Vos Weg van Wolf
Gezin in beweging De impact van een ziek kind op het hele gezin
MENSELIJKE ONTWIKKELING OUDER-KIND RELATIE 0 – 3 JAAR
Conflicten! Lastig of een kans op ontwikkeling?
PAD Mindfulness en Yoga
Een brandend hart.
Morele ontwikkeling en opvoeding
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening.
Ouderbetrokkenheid op Het Kompas
1e gebod Ben ik echt de belangrijkste voor jou, elke dag van je leven?
Geloof in jezelf.
Communicatie met ouders
in Nieuw-Testamentisch perspektief
Zondagavond 8 maart 2015.
Ouderbijeenkomst Positief opvoeden
Exodus 4 13 Exodus 4 13 Maar Mozes zei: ‘U moet het me niet kwalijk nemen, Heer, maar kunt u niet iemand anders sturen?
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening.
21 juni 2015 R.Rausch © Christus ONZE HEILIGMAKER -VADERDAG 2015-
God liefhebben boven alles En je naaste als jezelf?!
Weerbaarheid en zelfredzaamheid vergroten
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
Opvoeden.
Welkom ik maak me sterk.
Sowebatraining bovenbouw. Doel van de Sowebalessen! Het aanleren van sociaal competent gedrag en de daarbij behorende vaardigheden Het aanleren van sociale.
Passie voor het vak Oog voor het kind
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
Met een bewogen hart aan de slag!. Romeinen brief handleiding voor zendeling 1.Met passie voor de boodschap (1:16) 2.Met visie voor de wereld (15:20)
Sofie Vantornhout 1BaTPb1.   Inleiding  Hechting bij normaal begaafde en niet-autistische kinderen  Hechting bij kinderen met autistische stoornis.
Talentontwikkeling “Zoek en vind het talent van ieder kind”
Taal- en Interactievaardigheden in de Kinderopvang
10. De Geest, het woord en gebed
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een meisje zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine.
Blok II God de Vader God bestaat uit drie personen.
Gods plan Met ons.
Startzondag 17 september 2017.
Verhage, H. (2005). Coachend opvoeden. Soest: Uitgeverij Nelissen.
Executieve functies versterken middels denkspellen.
3 Mogen ​liefde​ en trouw je nooit verlaten,
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening.
Leren van binnenuit.
`In beweging, sport als onderdeel van mobiliteit’
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening.
Transcript van de presentatie:

Patricia presenteert

Kinderen en scheppingskracht SONIA BOS

Het kind van nu is een aquariuskind, een bloemenkind Bij deze kinderen staan de vrijheid van geest en het vinden van innerlijke kracht centraal. Zij leven vanuit de wetten van liefde en eenheid. De opvoeders en leerkrachten zijn meestal opgegroeid met regels vol moeten, plicht en karma. Een groter verschil bestaat bijna niet, dit kan héél wat conflicten geven binnen de opvoeding.

Zij leven vanuit de wetten van liefde en eenheid De innerlijke leiding zal vroeg gewekt worden en het kind inspireren. Het overstijgen van het ego staat centraal. De belangeloze Universele Liefde zal de bovenhand hebben. De diepere waarden van de geest zullen primeren op het bezitten van materie.

Het goed begeleiden van deze generatie kinderen Kunt u het beste doen door uw eigen bewustwording aan te gaan. Niet de eigen belevingswereld wordt de maatstaf, maar die van het kind. Zijn mededogen, liefde en belangeloosheid zullen sterk aangezet worden. Zijn mentale vermogen zal optimaal benut worden.

Het aquariusonderwijs Men gaat uit van elk kind individueel. Er wordt in kleine groepjes onderwezen. Deze worden gevormd naar verstand én bewustzijn. Meditatie en bewustzijnsoefeningen zullen onderdeel van het op het bewustzijngerichte lessen zijn. Het kind leert zo de knelpunten in zijn leven zelf op te lossen. Het kind zal niet lui worden,het leert verantwoordelijkheid te dragen.

Spirituele ontwikkeling De diepere bedoeling van het leven wordt aangeraakt. Het kind krijgt een holistische kijk op het leven en zal zich zo harmonisch ontwikkelen. Deze kinderen hebben een hoog bewustzijn en passen vaak niet in het gebruikelijk systeem. Ze hoeven amper opgevoed te worden, zoveel wijsheid en liefde brengen ze mee. Ze brengen veel bewustwording teweeg in hun omgeving.

Meegroeien met de noden van deze kinderen Is echt noodzakelijk willen we onze kinderen goed begeleiden. Een goede respons bij deze kinderen van wat zij brengen en denken voorkomt isolement. Ze wijken zo af van de norm en worden als lastig ervaren, waardoor ze vaak worden afgewezen. Leer als opvoeder transformeren, transmuteren en creëren, zo worden de belemmeringen op hun weg opgeruimd en ondersteunt u hen op hun weg.

Geef het goede voorbeeld Hou van uzelf en van het leven. Bezoedel uw leven niet door negatieve verwachtingspatronen en negatief denken. Geef niet toe aan negatieve emoties. Buig wantrouwen om naar vertrouwen. Buig het verlangen om te nemen om naar willen geven. Buig het eigenbelang als focuspunt om naar de hogere belangen als focuspunt.

Ga niet door projectie, maar door zelfonderzoek, gekoppeld aan transformatie, transmutatie en creatie uw problemen oplossen. Ga uw verantwoordelijkheden aan. Zet uw materiegerichtheid om in gerichtheid op de Geest. Ga uw bewustwordingsweg aan. U zult uw bewustwordingsweg vervolgen in de inwijdingsweg. U zult uzelf vervullen.