Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 maart 2014 “Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Evangelische Kerk Sint-Niklaas - 16 maart Cécil Van Maelsaeke
Advertisements

Bouwstenen voor Gemeenterelaties Liefde. Wat is liefde?  Schrijf de naam van een geliefde op en geef 5 voorbeelden hoe u die liefde uitdrukt naar die.
Geloof in werking GEMEENTE DOK MARCEL GENEZING GAVEN VAN DE GEEST.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 3 mei 2014 “Gezegend zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus, die ons in de hemelsferen, in Christus,
Water, schapen en vrouwen
Christengemeenschap De Goede Herder
Evangelie der genade Vragen :
9 Ik heb jullie liefgehad, zoals de Vader mij heeft liefgehad
Het profiel van een christen
Welkom in de samenkomst
Preek Halle 1 december 2013 Voldoen aan Gods verwachtingen
Johannes 3:16 Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar.
De allergrootste liefde
Zending vandaag Wat gaan we bespreken? Wat is zending?
Het Brood des levens Niek vorige week gesproken over je vastheid vinden bij God.
Ik leg mijn leven af.
Jezus vroeg zijn leerlingen: `Wie is de Mensenzoon volgens de mensen?' Matt 16/13.
God en ons.
Romeinen 15:29-33 Slot en zegenbede.
LEZEN: JOH.3:16 WANT GOD HAD DE WERELD ZO LIEF.
Jozua 24: 15 Maar ik en mijn huis, wij zullen de HERE dienen!
Eerbied voor een keuze De hel bestaat niet … ?. Genesis 1:28 / 31   En God zegende hen en God zei tegen hen: Wees vruchtbaar, word talrijk, vervul de.
| Jezus kussen ?. ik/wij God Love is the currency of the kingdom genade aanbidding.
Wat is je positie? God echter, die rijk is aan erbarming, heeft, om zijn grote liefde, waarmede Hij ons heeft liefgehad, ons, hoewel wij dood waren.
Ik nodig je uit tot een nieuw begin.
‘voor de kinderen’.
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 januari 2014 We zijn aan een nieuw jaar begonnen en weten niet wat de toekomst ons zal brengen. Wel weten we.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 april 2014 “Groot is de Heer, hem komt alle lof toe. In de stad van onze God, op zijn heilige berg …” (Psalm.
De kerk: gegeven liefde, beloofde trouw - de poorten der hel zullen haar niet overweldigen -
Alles draait om liefde!.
Maar zo hebt u Christus niet leren kennen! Efeziërs
GROEIEN EN VRUCHT DRAGEN.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 2 augustus 2014 “Aan de een wordt door de Geest het verkondigen van wijsheid geschonken, aan de ander door diezelfde.
Wat is jouw lijstje? vya 29 december December lijstjesmaand.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 juli 2014 “Genadig is de Heer: wij zijn nog in leven! Zijn ontferming kent geen grenzen. Elke morgen schenkt.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 oktober 2014 “U bent een uitverkoren geslacht, een koninkrijk van priesters, een heilige natie, een volk dat.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 november 2014 God houdt zich aan zijn beloften. Hij zal ons niet teleurstellen. We kunnen bouwen op de Heer,
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 6 december 2014 “De Heer antwoordde: ‘Wie is die betrouwbare en verstandige rentmeester die de Heer zal aanstellen.
In deze dienst zal voorgaan. In deze dienst zal Prof. dr. V.E. d’Assonville voorgaan. Na de zegen zingen we Ps. 145 : 1, 4, 5 Schriftlezing: Johannes 17.
de Bijbel is een liefdesbief: Ik heb je lief
Hoe kun je Geloven? Een jaar of tien geleden zat ik in een studentenkamer. HIJ zat tegenover me. Als ik eraan terugdenk voel ik mijn wangen weer gloeien.
Water, schapen en vrouwen Jacob’s ideetje. Genesis En Laban zeide tot Jakob: Zoudt gij, omdat gij mijn bloedverwant zijt, mij dienen om niet?
? ! Gods gerechtigheid... 1.
Welkom in deze kerkdienst
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Man en Identiteit Wie of wat bepaalt jouw identiteit
22 maart 2015 Zoetermeer 1. terugblik...  de relatie van Christus & de ekklesia wordt ten voorbeeld gesteld aan man & vrouw;  Hoofdschap = voorop gaan,
Zondagavond 8 maart 2015.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 februari 2015 De huidige Oakwood University werd gerealiseerd doordat kerkleden maaltijden oversloegen om zodoende.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 maart 2015 India werd begin 20 ste eeuw door een zware hongersnood getroffen. Dr. Kellogg vroeg zijn personeel.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 april 2015 A.G. Daniels had als doel het goede nieuws van verlossing door Jezus Christus verder te brengen.
Preek.
Welkom in de samenkomst
Leven zonder ANGST 1.
Welkom Zondag 3 mei 2015 Voorganger: Ds. J.A. Berkheij Ouderling van dienst: Anita Dahmen Orgel: Herman Kamp Lezingen: I Johannes 2: 28-3: 10 Efeziërs.
“de liefde van God”.
Welkom Voorganger: Ds. H.J.H. Pap Ouderling van dienst: S. van Dijken Organist: H. Haasjes Schriftlezing: Matt. 28: Ef. 1: 3-23.
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
“En bovenal, kleed u in de liefde, dat is de band die u tot een volmaakte eenheid maakt!”
4G Genade Gratie Genade Gratie Gunst Genade Gratie.
In deze dienst zal Ds. A.P. Feijen voorgaan Na de zegen zingen we Ps. 33: 3, 4 Schriftlezing: Luk. 12: 1 – 7 Tekst: Zondag 9.
Visie Marcel en Tjarda. Visie Visie geeft eenheid Joh 17: 21 Laat hen allen één zijn, Vader. Zoals u in mij bent en ik in u, laat hen zo ook in ons zijn,
Thema: Je bent geliefd… wees een zegen! Zondag 23 november 2014.
Het nieuwe verbond Koen Minderhoud 22 mei Ps 25:14 (Herziene Statenvertaling) 14 Vertrouwelijk gaat de HEERE om met wie Hem vrezen, Zijn verbond.
“Alles wat jullie gedaan hebben voor een van de onaanzienlijksten van mijn broeders of zusters, dat hebben jullie voor Mij gedaan.” Matteüs 25, 40 Woord.
Hartelijk bedankt voor uw inzet let op: Op het parkeerterrein bij de toren zijn er extra paaltjes geplaatst, let hier vooral op tijdens het parkeren en.
The only book God ever wrote 1 Johannes Leven, licht en liefde.
Toren van Dubai.
Johannes 3:16 (NBV) God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem.
Transcript van de presentatie:

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 maart 2014 “Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft” (Joh. 3:16). Liefde is geven. Geven is liefhebben. Wanneer wij liefhebben zoals God liefheeft, zullen we geven zoals hij geeft.

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 8 maart 2014 De kerk investeert veel in mediaprogramma’s om zoveel mogelijk mensen met het evangelie te kunnen bereiken. Hiervoor is continue veel geld nodig. Hartelijk dank voor uw voortdurende bijdragen die helpen om het evangelie in de wereld dichtbij en ver weg, te blijven verkondigen.

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 15 maart 2014 “Wat kosten vijf mussen? Bijna niets. Toch wordt er niet één door God vergeten. Zelfs de haren op jullie hoofd zijn alle geteld. Wees niet bang, jullie zijn meer waard dan een hele zwerm mussen” (Luc. 12:6 – 7). God houdt van ons, dat is een feit. Hij acht ons meer waard dan wij beseffen. Hoeveel houden wij van God? Laten we ook vandaag ruimhartig zijn met onze gaven en tienden.

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 22 maart 2014 “Bedenk toch hoe groot de liefde is die de Vader ons heeft geschonken! Wij worden kinderen van God genoemd, en dat zijn we ook. Dat de wereld ons niet kent, komt doordat de wereld hem niet kent. Geliefde broeders en zusters, wij zijn nu al kinderen van God. Wat we zullen zijn is nog niet geopenbaard, maar we weten dat we aan hem gelijk zullen zijn wanneer hij zal verschijnen, want dan zien we hem zoals hij is” (1 Joh. 3:1 – 2).

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 29 maart 2014 “Wij hebben lief omdat God ons het eerst heeft liefgehad” (1 Joh. 4:19). Liefde is onbetaalbaar. Liefde is genade, zeker als het liefde is die van God komt. Laten wij ook onze liefde tonen in het afdragen van onze gaven en tienden.