NOVEMBER/DECEMBER 2013 IBAN (International Bank Account Number) Vóór 1 februari 2014 moeten alle bedrijven en consumenten zijn overgestapt op Europees.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
We zijn alweer een maand open en het is tijd om weer wat van ons te laten horen. Dit keer in de vorm van een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zal een keer.
Advertisements

Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.
Van primair onderwijs naar voortgezet onderwijs
De Euro–incasso: wat verandert er?
Internationale Jeugdtoernooien IJshockey
NOVEMBER/DECEMBER 2013 Belangrijke informatie over de gevolgen van Wijzigingswet kinderopvang Nulmeting Zoals wij u eerder bericht hebben, is op 1 maart.
HANDLEIDING ONLINE BESTELLEN. Ga naar en klik op catalogus.
Informatie-avond kantinepersoneel
NOVEMBER/DECEMBER 2013 WelkomNaar school DieuwkeJayden ZoëIfy Ferre Hiep Hiep Hoera Lysandrick 7-11: 1 jaar! Nils 16-11: 3 jaar! Kay 3-12: 3 jaar! Activiteitenagenda.
Over op SEPA: Eén Europese betaalmarkt
Met veel liefs van deze engel
Einde Definitieve bijdrage 2011 op inkomen 2008 Definitieve bijdrage 2012 op inkomen 2009 Definitieve bijdrage 2013.
1 Migratie naar SEPA nog “slechts” 485 dagen te gaan Den Haag, 4 oktober 2012 Bernard Juffermans Programmamanager SEPA Nederland.
Ben jij de enthousiaste maatschappelijke stagiair die op zoek is naar een leuke maatschappelijke stageplek? Ben jij de leerling die op zoek is naar een.
De Drie Ballonnen Opvang van 0 – 12 jaar
VÓÓR Welzijn Loosduinen
MEI/JUNI 2013 Dag dag!Hiep Hiep Hoera ThijsDouwe1 jaar! Scott Rover 3 jaar! Naar de basisschool! Benjamin 3 jaar! Lauranne 4 jaar! Alexander 3 jaar! Louise.
MAART 2013 Wijziging in wet- en regelgeving stamgroepregel bij extra opvang De regels voor het incidenteel of structureel afnemen van een extra dag(deel)
Hoeveel pensioen krijg ik straks?
De nieuwe zorgverzekering
Coachavond zaalhockey
Maandbrief november en december 2013 Vrije dagen van november en december zijn 14 en 15 november zijn de kinderen vrij i.v.m. 2 studiedagen Vrijdag 20.
‘Het podium op voor Villa Joep!
Dienstverlening Dyade in het kader van SEPA. Overzicht Quick scan Projectmanagement Advies acceptgiro’s Machtigingenadministratie.
Nieuwsbrief 31 mei 2013 Agenda: Dinsdag 11 juni: Groep 5 en groep 6 naar de Blijde Wei Vrijdag 14 juni: Techniekmiddag Zondag 16 juni: Vaderdag Vrijdag.
Wet algemene bepalingen omgevingsrecht
JAARPROGRAMMA 2014 KBO GELDROP
Nieuwsbrief 18 oktober 2012 Agenda: Vr. 19 okt: Leerlingen vrij i.v.m. studiedag 22 t/m 26 okt.: Herfstvakantie Di. 30 okt: Luizencontrole Vr. 2 nov: Techniekmiddag.
Homcom Vergadering
proces TIC ... een paar voorbeelden...
Schuldbelijdenis en genadeverkondiging Zingen: Psalm 26: 2, 6
Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende week aanwezig op: Maandag: – u – u Dinsdag: – u Woensdag:
Naschoolse activiteiten Basisschool De Vonder 4Events.
Wet inburgering Heleen Veringa
Masterintake procedure
1 donderdag 3 januari 2013 bespreking vanaf Kolosse 4 4 donderdag 3 januari 2013 bespreking vanaf Kolosse 4 4.
Mijn hobby: is over cultuur van Ethiopië
KMO-portefeuille. Stappenplan: Registreer bevoegd persoon Registreer onderneming Koppelen Inschrijving bij erkende dienstverlener Subsidieaanvraag Mail.
First ID project Rosa Beroepscollege
First ID project Huygens College
Van Valckenborgh Dirk Februari Definitie “optie op aandelen” : Recht / Verplichting om een standaardhoeveelheid aandelen te kopen (call-optie –
Nieuwsbrief De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans: Agenda:
‘De palmboom’ buurtgericht kinderdagverblijf
Wat een haan deed om niet vervangen te worden door een jongere.
1. 2 Andere Tijden Vijf-gelijke-schooldagen-model. Agenda voor vanavond: Uitleg van het doel van deze avond. Wat zijn de schooltijden? Hoe ziet een dag.
Voorjaarsvakantieprogramma
Belangrijke informatie voor de ouders: Om een zo leuk en uitdagend mogelijk activiteitenprogramma te maken, vragen wij ouders tijdig door te geven of.
Kinderopvangtoeslag voor de peuterspeelzaal/peuteropvang
Schooljaar Het schoolplein Taal- en spellingmethode Dit schooljaar starten we met de nieuwste versie van de taal- en spellingmethode De.
Informatiebijeenkomst subsidie cultuur 2013 – 2016 , 3e tender Raymond Tassenaar adviseur subsidieverlening 8 oktober 2014.

P RESENTATIE TSO- TEAM (T USSEN SCHOOLSE O PVANG ) CBS De Wingerd 2014.
Belangrijk om te weten: Omdat op onze locatie op Dorpsstraat 11/13 het kindaantal is uitgebreid zullen de kinderen van de Wormerwieken op maandag, dinsdag.
Schooljaar Het schoolplein Taal- en spellingmethode Dit schooljaar starten we met de nieuwste versie van de taal- en spellingmethode De.
Nieuwsbrief 7 december 2012 Agenda: 11 december: groep 7 en 7/8 excursie havenmuseum 14 december: kerst creamiddag 19 december: kerstviering vanaf
Wat een oude haan deed om niet vervangen te worden door een jongere...
Nieuwsbrief Augustus 2015 Personele zaken Juf Amy is gestart in groep 8. Zij en de kinderen hebben er al twee leuke dagen opzitten. We wensen haar veel.
Welkom bij het eerste huwelijksbureau op het net !! In deze presentatie is het mogelijk om de vrouw te vinden die vanaf nu uw dagen zal kleuren. Contactbureau.
Een gezegende sabbat!. Wat kunt u de komende periode verwachten?
Een gezegende sabbat!. Wat kunt u de komende periode verwachten?
Een gezegende sabbat!. Wat kunt u de komende periode verwachten?
WELKOM OP DE INFORMATIE AVOND VAN GROEP 3-4. Even voorstellen Op de maandag, dinsdag en vrijdag staat juf Janneke voor de klas. Op woensdag en donderdag.
SpaarBV presentatie november 2015 Algemeen telefoonnummer:
SEPA: Europa gaat over op IBAN 23 januari Agenda Waarom SEPA? Wat verandert er? Wat betekent dit voor de vereniging Actielijst SEPA.
Samen goed voor later! Een democratische oefenplaats, daar horen ook ouders bij; een good practice.
Uw veiligheid, onze zorg. Bereken je autopremie Baloise Insurance brengt klanten tot bij u Uw veiligheid, onze zorg.
SPORTCENTRUM HELSDINGEN: OOG VOOR JOUW KIND! Oog voor jouw kind. Dat is wat wij belangrijk vinden. Onze bevlogen zwemonderwijzers kijken waar jouw kind.
Het peuterwerk in de gemeente Hoorn per 1 januari 2018
Transcript van de presentatie:

NOVEMBER/DECEMBER 2013 IBAN (International Bank Account Number) Vóór 1 februari 2014 moeten alle bedrijven en consumenten zijn overgestapt op Europees betalen (SEPA). Wat houdt dit in voor u? Betaalt u de opvangkosten handmatig? Onze voorkeur gaat uit naar een machtiging voor een automatische incasso. Kinderdagverblijf BIMBAM heeft hier speciale formulieren voor. Indien u de voorkeur geeft om de opvangkosten (vóórafgaand aan de opvangmaand) handmatig over te maken dan kunt u voortaan het IBAN nummer van Kinderdagverblijf BIMBAM invullen. Voorafgaand ontvangt u via de een factuur. Wij verzoeken u als kenmerk het factuurnummer + het contractnummer te vermelden. IBAN: NL21 INGB Hebt u Kinderdagverblijf BIMBAM gemachtigd? Wij gaan de opvangkosten vanaf december 2013 aanleveren via de nieuwe regeling. Aan de huidige machtigingen wordt voor elke klant een kenmerk van de machtiging gevoegd. Dit kenmerk is uw contractnummer. Voor de incassodatum ontvangt u via de een factuur met het bedrag van het incasso. IBAN: NL21 INGB Incassant ID: NL60ZZZ De incassodatum blijft ongewijzigd en zal plaatsvinden op de eerste werkdag van de maand. De huidige machtigingformulieren zijn volgens de geldende regels aangepast. Kabouterpad Deze week hebben de kinderen het Kabouterpad gelopen. Dit is een tocht waar de kinderen kabouters tegenkomen in het bos. Bij elke kabouter moeten ze een opdrachtje doen, zoals kabouterkoekjes eten en worden ze geschminkt als een kaboutertje. Deze tocht is i.s.m. Natuurmonumenten. Hiernaast vindt u enkele foto’s van afgelopen dinsdag. Muziekles bij BIMBAM Op donderdag 23 januari komt Bernadette Krans van ‘De Kleine Troubadour’ bij BIMBAM. Met haar opleiding tot Vakleidster Muziek, workshops muziek voor zowel pedagogisch medewerkers als kinderen van de kinderopvang en cursussen Muziek op Schoot beoogt zij via bonte en gevarieerde muzikale spelvormen het jonge kind uit te dagen de eigen muzikale vermogens aan te spreken en te ontwikkelen. Plezier maken en beleven wat muziek maken te bieden heeft, staat daarbij voorop. ‘De kleine troubadour’ is de jonge muzikant tussen de vier maanden en vier jaar oud. Elk kind in die leeftijdsperiode is onmiddellijk geïnteresseerd bij het horen van geluiden en melodieën. Deze kleine troubadours geven hun (en onze) wereld kleur met liedjes en muziek. Vierogenprincipe en veiligheid Sinds 1 juli is het verplicht dat er een volwassene mee moet kunnen kijken op de groep. Een leidster mag dus niet alleen zijn buiten de breng- en haaltijden om. Ook staan altijd de babyfoons aan, staat er op elke groep een stagiaire, moeten alle leidsters en stagiaires een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen en mag een leidster niet alleen op stap met kinderen. Voor de veiligheid van uw kind hebben wij ook besloten om de deur aan de W.A. Scholtenlaan op slot te houden. Aan de Fazantenlaan is hij geopend van uur en van uur. U kunt aan de klinkt trekken en de deur gaat dan open. Het slot mag niet meer uitgedraaid worden.