Van Maybel, Dewi, Sarah, Allysha, Karin, Tamia en Giselle van Maybel, Dewi, Sarah, Allysha, Karin, Tamia en Giselle.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Door Dennis. indeling  Schiphol en heenweg  De eerste schooldag en wat gedaan na school  De tweede schooldag en wat gedaan na school  Zaterdag  Zondag.
- Deel IV - De Sneeuwklokjes…. Met de eerste sneeuw van 2012 kwamen ook de eerste onderdelen van het carillon terug naar Heerlen.
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
•Wat is spinning? (foto van de fiets laten zien) •Wat is Spinningevent 2009? (foto van de zaal laten zien) •Waarom Spinningevent 2009? •Wat is Villa Joep?
Beelden storm.
Opvoeding.
Milieuproblemen in Nederland
Woorden en tijd.....
Bedrijfsbezoek Hakvoort Gemaakt door Tim, Enar, Tijn, Mitchell, Ike en Jimi.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
IT Biografie.
Hoofdstuk 4 De middeleeuwen 1
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
TECHNIEK! HET DRAAIBOEK 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n.
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
Hoofdstuk 4 De middeleeuwen 1
Anne-Frank.
Gemaakt door: Koen en Jasper
Gemaakt door Nicky beekman Klas 3H.
Treinen in Nederland.
Hey jongens en meisjes dit is de presentatie van Daan en Davey.
En zou Power Po(i)ntje niet zijn om er
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Glow.
Glow.
Wat bent u waard? Verandering van binnenuit Raamsdonksveer
Genesis 39:6 Daarom vertrouwde hij alles volledig aan Jozef toe; nu Jozef er was, bekommerde hij zich alleen nog om wat hij te eten kreeg.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Groep 7/8 is op werkweek gegaan. Ze vonden het heel leuk. Het was in oesterwijk. En ze gingen ook naar kamp Vucht. Ze vonden het leuk maar niet leuk dat.
Power Point excursie Hallo lezers, dit is onze Power Point over de excursie naar het van Gogh museum.
1.Hoe heet ons bedrijf 2. voorwoord 3. wat was de opdracht 4.de vliegtabel met kosten van de vliegreis Londen naar New York 5.de vliegroute op wereldkaart.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
Anne Frank was een joods meisje uit de 2e wereldoorlog.
Het meisje dat ging biechten bij de priester.
M,n Opa
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Mijn verjaardag..
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
Het jungle feest.
Schoolproject in beeld
Er was eens een oud koppel van 85 jaar
AANGRIJPENDE BRIEF AAN EEN ABORTEUR
GEMAAKT DOOR: Jay,Jeffrey en Thomas
Herinneringskamp Westerbork
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.
- Het bedrijf - machines - Het lassen - De foto’s - Het einde.
Techniek uitje 17 maart 2015 SBO het tangram. Prokal stoomtechniek bv We zijn bij de stoomtechniek geweest en we hebben geleerd wat stoom kan produceren.
Prentenboek. Gijs de Super Eekhoorn. Gemaakt door Sanne, Dagmar, Rouchelle en Dian.
Op Schiphol. we vlogen met maatschappij KLM. Dag 1- aankomst Toen we aankwamen was het 16 graden.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Hoe zag het plaatsje Ootmarsum er in de oorlog uit? Wij probeerden hier achter te komen en dat is ons gelukt. Wij gaan jullie er over vertellen.  Dit.
De geheimen van het bos Thema Groep 5/6 Pinguïns.
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
DE ZONNE /AQUA ENERGIE COLLECTOR Sondervick College AT2B VELDHOVEN Bart Gerritsen Melissa Schmidt Rowin Gabriëlse Chloë Strauss Wouter van Vlerken.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Hoe gingen kinderen 100 jaar geleden naar school? Test je kennis! De grote Quizzzz.
Sience project milieuvriendelijk gebouw Door: Ilse Bosch, Fé Bracco Gartner en Jennifer Murphy.
Meubelzaak. 1. De meubels 2. Materialen 3. De oprichting 4. Wat doe het bedrijf zelf? 5. Filmpjes 6. Slot/Bedankjes Inhoudsopgave.
Onze presentatie gaat over…… Gemaakt door Jasmijn&Lisanne
De projectmakers zijn?????? David,Damien, Joyce,Firouze en Finn
Slot Jachtbouw uit Monnickendam
Transcript van de presentatie:

van Maybel, Dewi, Sarah, Allysha, Karin, Tamia en Giselle van Maybel, Dewi, Sarah, Allysha, Karin, Tamia en Giselle

inhoud Vertrek en aankomst Vertrek en aankomst Het interview Het interview De rondleiding De rondleiding Techniek op school Techniek op school

Vertrek en aankomst De bus kwam een kwartier te laat, toen reed de bus ook nog eens een gekke route: 2 rondjes Monnickendam. Toen we aan kwamen gingen we allemaal rond de tafel zitten. Er was ook een hond bij. Toen we zaten stelde we alle vragen die we hadden voorbereid en de man liet ons ook nog een PowerPoint zien.

Het interview  Wat voor materialen gebruikt u in uw bedrijf? Metaal, staal, aluminium  Zijn er materialen die jullie vroeger gebruikten maar nu niet meer? Nee alles blijft gebruikt  Waar werken jullie nu aan? 2 schepen een nieuw een opknappen  Gebruiken jullie zonne-energie? Nee!  Wat is tegenwoordig echt verboden vanwege het milieu? Vloeistof niet op slaan, oude motor olie afvoeren,we krijgen een bekeuring als we het niet afvoeren  Hebben Julie veiligheids kleding wat is dat dan allemaal? Handshoenen een kap voor je gezicht als je gaat lassen en speciale schoenen.  Is er wel eens een ernstig ongeluk gebeurt in uw bedrijf? Ja een arm heeft ergens tussen gezeten en laatst had iemand lasogen.  Is dit een familie bedrijf? Ja want me opa en vader hebben er ook gewerkt. Die opa heeft dit bedrijf opgericht

De rondleiding Bij slot scheepsbouw werken ze aan het maken en/of renoveren van schepen. Vertelde de man voor we aan de rondleiding begonnen. Wij zagen twee boten 1 die werd gerenoveerd en 1 die nieuw werd gebouwd die nieuwe gaat de Albert Pieter heten en word een rondvaartboot in Amsterdam Voorbeeld van rondvaartboot Amsterdam

Techniek op school Op school hebben we hele leuke techniek lessen gedaan met ijzerdraad, papier en elektriciteit. Bij elektriciteit moesten we onderanderen lampjes verbinden met een baterij zodat ze aan gingen. Met papier moesten we een soort pilaren maken en dan testen hoeveel boeken er op konden dat waren er bij de meesten tussen de 50 en de 60 heel veel dus! En bij ijzerdraad moesten we met allerlei tangen waar we ook wat van leerden paperclips maken. Het was heel leuk!