10, 11 en 12 juni 2005 Organisatie: Narrenklub vzw Klik om verder te gaan.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Een dag en een week. dagen van de week dagindeling.
Advertisements

Klassieke homeopathie
Persmap wielerkoers Belgisch kampioenschap voor boeren en boerinnen
Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
1 19 jan Urk. 2 de context van 2Korinthe 3  Paulus reageert op beschuldigingen dat hij onbevoegd zou zijn (3:1,2);  Paulus plaatst zijn Evangelie.
“Het is allemaal toch maar gedoe”
De beroemdste persoon die er is …
“ff Anders”.  Het thema van dit jaar is “ff Anders” 2.
De wereld draait door Uitzending De wereld draait Door.
30 maart 2014 Rotterdam 1. 2 Romeinen 4 17 (...) van die God Voor het aangezicht van die God, in wie hij geloofde, die de doden levend maakt en het niet.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
De Slippertjes.
Verslag Bomen kappen groep 8, georganiseerd vanuit het IKL
VEG Halle Prediking 15 december 2013.
De grote paasquiz.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
7 april 2013 Zoetermeer 1. 1Korinthe Maar, zal iemand zeggen, hoe worden de doden opgewekt? En met wat voor lichaam komen zij? 2.
Tussen Pasen en Pinksteren.
Nieuwsbrief 31 mei 2013 Agenda: Dinsdag 11 juni: Groep 5 en groep 6 naar de Blijde Wei Vrijdag 14 juni: Techniekmiddag Zondag 16 juni: Vaderdag Vrijdag.
de genezing te Bethesda
Welkom 1.
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende.
Recht tegenover een café staan twee agenten met hun hond
Welkom.
Het socialisme Paragraaf 7..
Wijk Vijfwegen Tussen Staden & Poelkapelle Kermisprogramma 2010.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
1 7 nov Rijnsburg 7 nov Rijnsburg. 2 Hebreeën 7 15 En nog veel duidelijker wordt het, als naar het evenbeeld van Melchisedek een andere priester.
1 17 okt 2013 Rijnsburg 17 okt 2013 Rijnsburg. 2 het voorgaande: Melchisedek voor het eerst ter sprake in 5:6 en 5:10 10 door God aangesproken als hogepriester.
13 maart 2014 Bodegraven 1. 1Korinthe Want gelijk het lichaam één is en vele leden heeft, en al de leden van het lichaam, hoe vele ook, een lichaam.
De bloedbruidegom Exodus 4.
1. Gereformeerde Synode dr. J.G. Geelkerken 3.
1 19 dec Rijnsburg 19 dec Rijnsburg. 2 Hebreeën 8 1 De hoofdzaak VAN ONS ONDERWERP is, dat wij zulk een hogepriester hebben, die gezeten is.
Tien treden terug Jesaja 38. tien treden terug Jesaja 38.
tot Romeinen jaar voor Christus
…..overrompeld door verdriet
Dit is mijn boekbespreking
Godsdienst
Vierde zondag van de veertigdagentijd 10 maart Samuël 14:1-24 en Lucas15: En bij David en bij de vader in de gelijkenis opent zich het hart.
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
In de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West Welkom.
Wormpje wordt wormpjesmoes
De Hoge Kleij - Klanttevredenheidsonderzoek
Genade schenken 1.
Vader abt Joseph « In het klooster… ». Het was tijd voor de oude abt Joseph om zijn zaterdags bad te nemen.
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
Als ik, omringd door tegenspoed, Bezwijken moet,
Middeleeuwen De antwoorden in deze powerpoint komen van (naam en klas invullen a.u.b.)
1 4 september 2014 Rijnsburg 4 september 2014 Rijnsburg.
1 donderdag 20 juni 2013 vanaf Hebreeen 5 10 donderdag 20 juni 2013 vanaf Hebreeen 5 10.
Maandag 30 mei corveerooster Corvee rooster week 25 (20 juni t/m 24 juni): Grote Beer en Melkweg 10.30, en uur: 2Y Melkweg en Grote Beer
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Romeinen 7:1 – 8:2 1Weet u dan niet, broeders en zusters, ik spreek immers tot mensen die de wet kennen, dat de wet alleen gezag over een mens heeft zolang.
13 november 2014 Bodegraven 1. 2 de vorige keer: 1Kor.15:29-34 indien er geen doden opgewekt worden...  vs 29: waarom dopen?  vs.30-32: waarom doodsgevaren.
Parasja B’Shalach Toen hij weg zond. Exodus 13, ,16 Haftara: Richteren 4,4 – 5,31 Barak & Debora B’rit Chadashah(N.T.): Openb.15,2-4.
Preek Matteüs 2: 1-12.
Geisha en samoerai Quiz Japanmuseum SieboldHuis. Vraag 1 Hoe eet men in Japan? A – Met hun handen B – Met stokjes C – Met mes en vork.
30 juni 2013 Zoetermeer 1. 2 Handelingen 14:27 27 En daar aangekomen, riepen zij de gemeente bijeen en gaven verslag van al wat God met hen gedaan had,
Welkom in de samenkomst
26 sept 2013 Bodegraven 1. 1Korinthe 8 1 Wat het offervlees aangaat, wij weten, dat wij allen kennis bezitten. De kennis maakt opgeblazen, maar de liefde.
Donderdag 2 april 2015 Roosterwijzigingen Corvee rooster week 3 (17 jan. t/m 21 jan.): Grote Beer en Melkweg 10.30, en uur: 2M Melkweg en Grote.
Abraham, volgend jaar rond deze tijd zal Ik bij jou terugkomen en dan zal Sara, je vrouw, een zoon hebben. Op een dag kwamen drie onbekende mannen op bezoek.
1 Van David. Een psalm. Aldus luidt het woord des HEREN tot mijn Here: Zet u aan mijn rechterhand, totdat Ik uw vijanden gelegd heb als een voetbank voor.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Transcript van de presentatie:

10, 11 en 12 juni 2005 Organisatie: Narrenklub vzw Klik om verder te gaan

Programma: Vrijdag 10/6/05: Katastroof Zaterdag 11/6/05: PeRRoN GeLuK Zondag 12/6/05: 40° Narrenstoet Maandag 13/6/05: Tepke Schiet

Katasroof Hoeven geen betoog, die zijn zo Vrijdag 10 juni 05 Om 21 uur in de feesttent in de Boshoek te Boechout Inkom: 5€ aan de kassa 2.5€ in voorverkoop VOOR MEER INFORMATIE... Info: Contact: Tel:

PeRRoN GeLuK Hilarische covergroep uit Limburg Zaterdag 11 juni 05 Om 21 uur in de feesttent in de Boshoek te Boechout Inkom: 5€ aan de kassa 2.5€ in voorverkoop VOOR MEER INFORMATIE... Info: Contact: Tel:

Voorverkoop: Voorverkoop: Kaarten enkel verkrijgbaar in: –Café Hoefijzer in Boechout –Café Holywood in Boechout –Café Kalifornia in Boechout –Café Pelikaan in Vremde VOOR MEER INFORMATIE... Info: Contact: Tel:

kaartverkoop Kaarten in voorverkoop: – 5€ voor vrijdag en zaterdag samen Kaarten aan de kassa: – 5€ per avond

Kindernamiddag Zaterdag 11 juni 05 om 14h –Vlaamse kermis voor kinderen –Allerhande kraampjes en spelletjes –Allerlei attracties –Prachtige prijzenpot Deelname: € 0.6 VOOR MEER INFORMATIE... Contact: Tel:

PeRRoN – GeLuK de meest prettig gestoorde band van Vlaanderen Deze Limburgse unieke band – opgericht in midden de jaren 90- brengt een aaneenschakeling van vlotte en mee-swingende covers, zowel in het Nederlands als in het Engels. Na Limburg kwam de rest van Vlaanderen aan de beurt met een eerste optreden in het “buitenland” bij de Frans van ‘t Hoefijzer en de Boshoek. Nu zijn ze hier weer, beroemder en nog veel beter.

PeRRoN - GeLuK De groep bestaat uit zes personen. Aan de keyboards een geschoold vrijgezel, Eric Davids. Aan de drums, de benjamin, Bert Engelen. De gitaar wordt tot leven gebracht door de enige rocker van de band: Peter Kiebooms (+ Jose Lodeiro). Zang, nu ja zang?,wordt geleverd met bloed, zweet en tranen en een stem als schuurpapier, door Stijn Schraepen. De gitaar met de dikke snaren (bass) wordt “innig” gestreeld door een stil water met oh! Zo diepe gronden: Danny Winters. En wat gezegd van de “boy with the saxomofoon” Igor Masseroli. Deze heren nemen het succes liever op de korrel dan serieus. Dit laat zich vaak zien op het podium. Vooral de zanger gedraagt er zich als een ware acteur. Als het volk zich maar amuseert!…, vinden ze.

Katastroof Deze Antwerpse liekesgroepvoorstellen zal echt niet nodig zijn. Sinds 1977 maken zij de vlaamse podia onveilig met hun straffe en gepeperde liekes in het zuiverste antwerps. Op het einde van vorige eeuw stapte een lid uit de groep maar werd prompt vervangen door een goede evenwaarde. Na 25 jaar staat Katastroof nog altijd voor een avond leute en plezier, kortom iets dat je zelf moet meemaken

Katastroof De groep bestaat uit 4 leden: - Juul Krapuul: speelt gitaar en andere snaarinstrumenten. Aan zijn manier van doen is nog altijd te zien dat hij tussen de varkens in de polder is groot gebracht. - Jos Smos: zingt en speelt gitaar en trekzak. Volgens de statistieken zou hij in 1989 gestorven zijn, maar dat is er niet aan te zien. - Rob de Snob: speelt allerhande gitaren. Had hij de rest van de gasten niet tegen het lijf gelopen was hij vast en zeker travestie geworden. - Stef Bef: zingt en speelt piano. Is nog maar pas bij de groep. Beweert de onechtelijke zoon te zijn van Jos, Juul of Rob. Maar die weten van niks.

Tepke Schiet Maandag 13 juni om 20 uur –Oud volksspel dat terug in ere wordt hersteld –De inleg van de deelnemers wordt in de prijzenpot gelegd en verdubbeld –Deelname: € 1.5