VAN BAVEL ADVOCATEN Nichekantoor financieel-economisch strafrecht;

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Zeg Nee tegen agressie en geweld!
Advertisements

Welkom op de website van VTDO Mijn naam is Hans Blauw, adviseur in telefonie en data. 80% van alle bedrijven heeft haar telefonie en data niet optimaal.
Het Burgerarrest Het burgerarrest moet voldoen aan de volgende voorwaarden: - Er is sprake van een strafbaar feit - Er is sprake van een verdachte - Er.
Commissie Wijkgericht werken
Beroepsgeheim op de SEH
Financiële Planning. Financiële planning  Goede oudedagsvoorziening. Is uw pensioen en AOW wel toereikend?  Inkomensvoorziening bij arbeidsongeschiktheid.
1 Federatieve Studiekring Utrecht 8 januari 2008 BEROEPSAANSPRAKELIJKHEID mr Adri P. Kranenburg Advocaat/Attorney at law Van Mens & Wisselink, Amsterdam/Rotterdam.
K3 Business Solutions B.V. De K3 experience: Wij verzorgen op Microsoft Dynamics gebaseerde ERP oplossingen voor retailers en wholesalers in Living, Fashion,
LinkedIn, KennisCafe en Twitter Rens de Graaff. Inhoud LinkedIn  Algemene Info  Demo Video  Print Screen  Voordelen binnen de IC KennisCafe  Algemene.
Hitec Media Welkom. Inhoud: Wie is Hitec Media Wanneer is Hitec Media van start gegaan Waar houdt Hitec Media zich mee bezig Links Contact Hitec Media.
Visionplanner Gert Kwetters Directeur Visionplanner 12 april…
In samenwerking met 13 maart 2014.
PreSoft [relatiebeheer] Het centraal beheren van relaties en contactgegevens is de basis voor veel dagelijkse werkzaamheden. PreSoft [relatiebeheer] is.
ICT STAGEBEGELEIDING BUITENLAND MAARTEN SCHREVEL COORDINATOR INTERNATIONALISERING FACULTEIT ICT STAGE/AFSTUDEERBEGELEIDER.
De plaats van SPF pensioen in uw totale financiële situatie.
1.1a2, Vereniging voor elektronisch geld instellingen in Nederland Toelichting op doelstelling en werkwijze Kees Klomp (voorzitter) 11 juni 2002.
Een (financiële) zorg minder ! Wat is Cardec Cardec is een besloten vennootschap, opgericht door Mr. P.J.Ph. Dietz de Loos, advocaat te Wassenaar. Vanuit.
BallonRon en Mechies Schmink Ballondecoraties
Best practice Doel: voorlichting team over huiselijk geweld
Belastingdienst in ontwikkeling
Handelingsgericht werken in het ZBO Workshop VIA Amsterdam.
18 september 2012 Aanbesteding Verdiepingsdiagnostiek Voorlichtingsbijeenkomst.
Een waarheid over bandbreedte Een verkenning door S&R Solutions S.A. de Heer.
De kracht van HGH Gedreven, doelgericht en met zekerheid naar de juiste oplossing. Gedreven professionals, met de juiste oplossing daar gaat het om. Helder.
K3 Business Solutions B.V. De K3 experience: Wij verzorgen op Microsoft Dynamics gebaseerde ERP oplossingen voor retailers en wholesalers in Living, Fashion,
De kracht van HBSoftware
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van Pylades B.V. Pylades is een integrale ICT dienstverlener op het gebied van Dynamics AX, CRM, SharePoint, Business Intelligence en software.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
Afstudeerkringen Supply Chain Management 14 oktober 2005.
WELKOM !!!.
Advocaat-belastingkundige
Europese Fiscale Studies
Rechtsbronnen wet gewoonte jurisprudentie verdrag ©2006 mr. J. Keizer.
Prof.mr. G.J.M.E. de Bont d.d. 12 april 2010
Kennismaken met SynCount. Programma 1.Over SynCount 2.Onze werkwijze 3.Synergie van specialismen 4.Duurzaamheid 5.De toegevoegde waarde van SynCount.
Onafhankelijkheid en Loyauteit Deontologie E. Boydens en E. Nieuwdorp.
1 CORPORATEi FINANCE.. 2 FINANCE Welkom bij Solar Finance. Solar Finance is een internationaal werkend onafhankelijke adviseur gespecialiseerd in corporate.
Subsidie! Advieskans of vak apart?
Seminar 23 april 2014: Uw rechten en plichten bij een inval
Rechtsstaat 22 april Rechtsstaat 22 april 2008.
Stichting Welzijn Bommelerwaard Samen zoeken naar een oplossing!
Strafrecht en Strafvordering
Marie-Claire Breet Adviseur Landelijk Bureau Bibob
Les htv2 APV/Handhaving Oud blz Handhaving Handhaving = elke handeling die erop gericht is de naleving door anderen van rechtsregels te bevorderen.
Artsenseminarie: Bent u fiscaal en financieel gezond ?
Internationalisering Europese doelstelling: 20 % van de studenten een internationale ervaring! 1 e Master: Erasmus –3 maanden –In het 1 e semester –Beurs.
Workshop Versterken van de aanpak van zorgfraude door opsporing Ilja Beentjes Rechercheur Kristina Bozic Adviseur.
Titel presentatie Mette van Duijn & René Zegerius Gemeente Amsterdam
ETNISCHE VERSCHILLEN IN RISICOFACTOREN VERSCHILLEN TUSSEN NEDERLANDSE, MAROKKAANSE, SURINAAMSE, TURKSE EN ANTILLIAANSE JONGEREN IN RISICOFACTOREN VOOR.
Beroepsgeheim en verschoningsrecht RC Actueel Verschoningsrecht notaris beperkt - de Volkskrant De Hoge Raad bepaalde in oktober 2007 dat het.
Presentatie titel Rotterdam, 00 januari 2007 BIMBDK01 Bedrijfskundige thema’s Week 7 Thema 12 – Omgevingsinvloeden Business IT & Management
PARKETBELEIDSPLAN Algemeen kader.
Meisjesbesnijdenis: beleid en vervolging Netwerkcongres meisjesbesnijdenis GGD Naam spreker: Anoek Voermans Datum:22 november 2011.
Start van een eigen Praktijk -- Eric Nak -- NBTP Congres 2014.
Wet financieel toezicht Vereniging voor Compliance Officers 26 september 2006 Christel Grundmann – van de Krol.
Mogen wij ons aan u voorstellen?
Klokkenluidersregeling Actan adviseurs & accountants
Voorstellen André de Reus - vm dir/opr. Atir - voorz. FMG - RvA SVS - PUM expert.
FACILITERENDE BEROEPSBEOEFENAREN ALS MEDEPLEGER(S)/MEDEDADER(S)
Zowel Mediation als advocatuur
Hoofdstuk 15 paragraaf 15.6 en 15.7
Ons beeld van criminaliteit
Ons beeld van criminaliteit
1. Wat is criminaliteit?.
Grootste verschil Nederland & Turkije
Wat is criminaliteit? Paragraaf 1.
Wat is criminaliteit? Thema Criminaliteit.
Agrarisch Erfrecht Santema Advocatuur
Transcript van de presentatie:

VAN BAVEL ADVOCATEN Nichekantoor financieel-economisch strafrecht; Gevestigd in Amsterdam, maar optredend in heel Nederland en in het buitenland.

SPECIALISME Bijzonder strafrecht Fraudezaken; Economisch ordeningsstrafrecht (milieustrafzaken, financiële toezichtswetgeving, etc.); Fiscaal strafrecht; Internationaal strafrecht.

DIENSTVERLENING Bijstand strafzaken; Advisering ter voorkoming van strafbare feiten (compliance); Bijstand naar derden: getuigen (bijvoorbeeld belastingadviseurs); Slachtoffers; Interne onderzoeken naar aanleiding van mogelijk in het verleden gepleegde strafbare feiten (al dan niet in samenwerking met forensische accountants); Klassiek strafrecht (wegenverkeerswet en klassieke misdrijven).

VOORDELEN NICHEKANTOOR FINANCIEEL-ECONOMISCH STRAFRECHT Focus op strafrecht en geen aanverwante kantoorproblematiek; Mogelijkheid voor jonge advocaten om proceservaring op te doen die ten goede komt aan de fraudepraktijk; Geen conflict met andere praktijkgroepen; Goede samenwerking met andere kantoren (met name grote kantoren) nu er geen sprake is van concurrentie; Goed internationaal netwerk op basis van strafzaken die in het verleden zijn gedaan en het inschakelen van internationale beroepsverenigingen; N.B. het kantoor is niet kleiner dan strafrechtsecties op grote kantoren!

NADERE INFORMATIE? Neem voor meer informatie contact op met Cees van Bavel of Diederik van Omme Telefoon: +31 (0)20 31 21 600 Mail: info@vanbaveladvocaten.nl En zie onze website: www.vanbaveladvocaten.nl