De Banenbeurs is een uniek concept dat zich richt op werkzoekenden met een (v)mbo-, of hbo-opleiding die werk zoeken in de eigen regio. “Een banenbeurs.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Loopbaanbegeleiding in het groene onderwijs
Advertisements

BIM vraagt om integraal samenwerken
Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Voorlichting STUDIEJAAR INFORMATICA OPLEIDINGEN (TI, INF, BI)
Leads voor boekhouders, administratiekantoren en accountants
Onderwijs van nu voor de wereld van morgen.
TagCloud Alle wervingsmiddelen onder 1 dak.
DÉ PORTAL VOOR ISOLEREND NEDERLAND
Havo 4: De arbeidsmarkt Hoofdstuk 1: De arbeidsmarkt op
All Media are SOCIAL Eenleven zonder media, is dat mogelijk? Media spelen een belangrijke rol in ons sociale leven en zijn een primaire levensbehoefte.
Werkconferentie ‘Flexibel hoger onderwijs voor werkenden’
Totaljobs.nl Olivier van Duijn. Totaljobs Group Snelste groei • 5 miljoen bezoeken van 3.2m kandidaten per maand • Iedere 2 seconden een sollicitatie.
6 e Open bedrijven nacht 6 november 2013, Technologiecentrum aan het Europaplein in Aken.
Mannus Menting 11 november 2009 Project Week 1 Foto’s van reclame onderweg.
Vraag 1: Welk onderwijstype volgt uw kind? Vraag 2: In welk jaar zit uw kind?
voor de zomervakantie tot
Hoe doe je dat? Actief Zendingswerk
Vraaggerichte arbeidsbemiddeling
Het Werving & Selectiebureau voor het onderwijs!
Welkom bij de tussentijdse presentatie
Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende week aanwezig op: Maandag: – u – u Dinsdag: – u Woensdag:
De arbeidsmarkt verandert en Joulz ook
Informatie Brede Buurtschool en Leer Kansen Profiel
Ab Kan Restaurant beheerder.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
1 Case ‘openbedrijvendag’ OPR-technieken. 2 Vind de job van je leven op Openbedrijvendag BRUSSEL - Voor veel ondernemingen die deelnemen aan de Openbedrijvendag.
§3.1 Aanbod van arbeid blz. 24 Aanbod van arbeid 1. Aanbod van Werknemers 2. Aanbod van Zelfstandigen 3. Geregistreerde Werklozen Aanbod van arbeid.
Commercieel Manager totaljobs.nl
Talentpools.
FlexService 10 mei Inhoud presentatie Flex Service 10 mei 2007 Volume arbeidsmarktcommunicatie vs conjunctuur Mediabestedingen uitzendbranche.
Public design – Concept 1 Pascal Burggraaf Pim Donkerlo Joris van Laernhoven Binnenhofje.
Enquête.
NOS Journaal Kijk een week lang het NOS Journaal. Ga op zoek naar de succesfactor.
Kick off project Ontsluiting Werkzoekende bestanden
Lot project-opdracht 2 Vragen van opdracht 2 en de antwoorden De 3 meiden van groep brenda.
Succesvolle werving van vrijwilligers in de sportvereniging
Welkom bij deze mini-beurstraining.
| Dé werving & selectie specialist voor de sport! Uw vacature, onze uitdaging!
Ouderbetrokkenheid op Het Kompas
Conny Schiere Landelijk adviseur werkgevers Agrarische Sector Samenwerking in de regio nader belicht De toekomstige arbeidsmarkt en rol van.
Welkom op donderdag 22 januari 2015 Vanaf 17:00 tot 19:00 uur (incl
Beschouwing Inleiding en slot
Mentoren JobRotary : Guus Hoefsloot, Jan Manders en Anne Broekema
1.WAARIN ONDERSTEUNT VELUWE PORTAAL WERKGEVERS? Arbeidsmobiliteit HR-vraagstukken Arbeidsmarktprojecten ActiviteitenVoordelenVoorbeelden 1.Vacatures vervullen.
Hoofdstuk 1 Lisa & Janne.  Draait om klanten  Opbouwen van klantenrelaties op basis van klantwaarde en klanttevredenheid.  Klanten behoeften bevredigen.
Identiteit van de divisie Zorg & Gezondheid
Vrije gedachten bij vmbo-mbo-Ad Hans Daale Leido.
Management in de zorg Groep 3 Jacquelien van der plas
Pilot Regionale Werkgeversdienstverlening Midden Gelderland.
ThemaTeam Bijeenkomst?
Arbeidsmarkt Is een verzamelnaam voor diverse plekken waar werkzoekenden en werkgevers elkaar ontmoeten. BvB 2014.
Buy Your Pin | Why do it yourself? |. Koop de DIYs die je nooit zou maken Bij Buy your Pin kan je eindelijk al die leuke pins die je opgeslagen hebt maar.
WAT maakt ons UNIEK?. We houden van aanpakken! We leren door gewoon te doen de praktijk We houden niet van boeken We zijn schatten We willen graag nu.
Jongeren & geld. Zakgeld Hoeveel zakgeld krijgen jongeren? leeftijdzakgeld (per maand) 12€ 19 13€ 23 14€ 25 15€ 30 16€ 31 17€ 36.
Interview met Leon Bosma Manager Testing bij Ordina en klant van Onbegrensd Talent.
1 Werken er straks nog mensen in de bibliotheek? Verslag werkgroep OBA, SBH, Probiblio en ROC- Midden Nederland Presentators: Jan Klerk Stadsbibliotheek.
Vierslagleren VO 2016 Extra leraren voor tekortvakken/extra ruimte voor studie.
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
Nationaal Hockeycongres 25 januari 2014 WORKSHOP SPONSORWERVING DANNY DE GRAAF.
Masterclass Marketing voor kleinere zorgorganisaties 2013 Jan Verschuren BTN Saskia ter Kuile In voor zorg!
Vrijwilligersbeleid bij SVC’08.  Beoefenen en bevorderen van de voetbalsport in al zijn vormen. Wij doen dit door deel te nemen aan door de KNVB georganiseerde.
17 november 2011, welkom op onze informatieavond Slim Fit, unit onderbouw slimme fits in het anders organiseren van onderwijs.
Naar een succesvolle en duurzame samenwerking in uw regio! Ajoeb Mohamedajoeb.
Inleidende Module Waarom Web 2
Welkom bij GO.
ONDERWIJS EN ARBEIDSMARKT
De 18+ Doos Concept presentatie
Twitter • LinkedIn • Facebook
GRIP OP GROEI Resultaten 0-meting
Transcript van de presentatie:

De Banenbeurs is een uniek concept dat zich richt op werkzoekenden met een (v)mbo-, of hbo-opleiding die werk zoeken in de eigen regio. “Een banenbeurs voor deze doelgroep ontbrak in het totaalaanbod.” Academici kunnen landelijk terecht bij carrièrebeurzen, voor overige werkzoekenden was een dergelijk evenement er niet. En juist deze doelgroep heeft behoefte aan een goed aanbod, het liefst binnen de eigen regio. Vele bedrijven profiteren hier inmiddels van. Kortom: Banenbeurs werkt, ook voor u! Dino Sinanovic, Organisator Banenbeurs

“Het prettige aan de Banenbeurs is het lokale karakter. Croon heeft over heel Nederland dertien vestigingen. Onze potentiële werknemers hebben een mbo-opleiding en zoeken het liefst een baan dicht bij huis. Op de Banenbeurs 020 en Banenbeurs 030 had dat zeker effect. We hebben een aansprekende, beetje hippe en vooral 'open' stand, met muziek en een rookkanon. Eenmaal op de stand zijn onze werknemers onze troef. Als zij gaan praten over hun projecten hangen de bezoekers al snel aan hun lippen, je ziet dan de ogen glinsteren en dan weten wij; dat zit goed!” Jan-Willem Weijers, Manager Recruitment Croon Elektrotechniek

“De Banenbeurs is voor ons op twee manieren belangrijk. Als eerste is er natuurlijk het wervingsaspect. Om kwalitatief goed personeel te werven is een beurs een prettig middel omdat je direct contact hebt met mogelijke kandidaten. Het lokale aspect van de beurs is van belang omdat de mensen die wij zoeken graag dicht bij huis willen werken. Verder zijn wij na een succesvolle pilot in het afgelopen jaar, een samenwerking aangegaan met de Banenbeurs. Wij bieden ter plekke kinderopvang aan. Mensen die werk zoeken kunnen hun kind op een verantwoorde plek achterlaten.” Kim Kahn, Marketing Manager uk (unieke kinderopvang)

Naast het vervullen van openstaande vacatures ziet Trigion de Banenbeurs ook als middel voor arbeidsmarktcommunicatie. “Via de beurs leren de mensen ons beter kennen. We richten ons op naamsbekendheid en persoonlijk contact.” Het geheim van een goede beurs is volgens Tabak dat je je open en toegankelijk opstelt. En dat kan allemaal omdat de meeste bezoekers enorm gemotiveerd zijn; ze willen serieus uitvinden welke mogelijkheden er voor hen zijn; voor een directe baan, maar ook voor de toekomst.” Ria Tabak, Recruiter Trigion (Facilicom)

Facts & Figures Frequentie: 1 x per jaar Openingstijden: 10:00-16:00 uur Exposanten: Bezoekers: Verdeling: 54% M 46% V Gem. leeftijd: 29 jaar Niveau: 20% lbo 45% mbo 35% hbo/wo Toegang: gratis Contact Banenbeurs Postbus LA Amsterdam T: 020 – E: