Leonardo Project “F&B4You” Fine Dining en Bistro Style

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het dekken van de tafel Het tafelkleed
Advertisements

Tafelmanieren Start de vragen.
TECHNIEKEN VAN VERSNIJDEN
Uit het leven van een rijke Egyptenaar
REGELS VOOR HET TAFELDEKKEN
Vakschool van het toerisme en voedsel en de smaakindustrie “Sv. Sv. Kiril i Metodii”- Momchilgrad, Bulgaria Levenslang leerprogramma Sector “Leonardo da.
Brieven thema eten & drinken correctie. correctie brieven  Het meest ben ik erop benieuwd hoe zal onze Tsjechische voeding je smaken.
Sardinië Wijnreis. Speciale aanbieding: • Wijnreis Sardinië in september (do 16 – ma 20). • Wijnproeverijen, kookles, zeiltocht, excursies. • Overnachtingen.
Gezond leven voor senioren Automatische beeldovergangen Voorstellingsduur is 2.50 minuten. Met muziek.
H4 Kopen is kiezen 4.1 Kopen en betalen 4.2 Consumeren en behoeften
Gezonde voeding.
Keuken organisatie De keuken brigade.
Introductie tot de Horeca en Hospitality Industrie
Dolfijnen.
Zuivelproducten en Eieren
Leonardo da Vinci project 2010 – 2012
Menu’s 1. Soorten van menu’s De type van menu is op basis van een paar factoren: Tijd van de dag Type van klant Prijsklasse Occasion Stijl van gerechten.
Het dekken van de tafel Voltooiing. Het dekken van de tafel - voltooiing Extra items op de tafel: Cruets (zout, peper, mosterd en mosterd lepel) Boter.
Activity based costing
Dit eten is gezond. Je moet er elke dag wat van eten.
Roos Ravensbergen en Bodil Wever
Jef Het 27 verdiepingen Sheraton Huzhou Hot Spring Resort nabij Shanghai.
BAARLO februari 2006 Baarlo ligt in Nederlands Limburg; ten zuidwesten van Venlo en vlakbij de Duitse grens. De steden Eindhoven en Maastricht.
“Leonardo Project” F&B 4You
Cateringlijst 2013 “Ut Opsjupperke” Voor al uw feesten en partijen Wij verzorgen het feestelijk “Ut Opsjupperke” Kerkplein GH Stramproy Tel/fax.
Cateringlijst 2011 “Ut Opsjupperke”
BASISUITRUSTING VOOR MISE EN PLACE
Leonardo da Vinci Partnership: “Kitchen and Restaurant Guide for Starters”
BRONEN VAN ZOETHEID Leonardo da Vinci Partnership: “Kitchen and Restaurant Guide for Starters”
Papayediner.com Chocolatework.com. Warme desserts kunnen; Batter gebaseerd – Pannenkoeken & Beignets. Spons gebaseerd – Gebakken & gestoomde sponzen.
Koude Desserts..
Serveren van fleswijn Mise en place:
Inhoud De Franse servies systeem Ideaal drink en serveer temperatuur
Het dekken van de tafel Bediening aan tafel
GMP en HACCP in school restaurant School Development Project
Hoofdstuk 14 Party Catering Srednja šola Zagorje.
Smaak en kleur On ne discute pas.
La Tierra Home cooking Cuppens Nicky.
Zo`n onschuldig klein dier.
Aperitief en aperitiefhapjes.
Leefwereld Les 2 Producten van het land.
Welkom bij het vak economie!
Mijn Restaurant Opdracht ICT.
Er was eens een oud koppel van 85 jaar
Restaurant Swing Restaurant Swing biedt een uiteenlopend menu welke iedere 4 weken wisselt. U kunt een keuze maken uit losse gerechten of zelf een 3-gangen.
Help Illustratie Kies een taart Bruidstaart Klik op verder voor je eerste vraag.
Groep 1-2 D OBS De Tweesprong Kapelstraat NX Breda
Charlie’s Eetcafé Bastien Wusten.
Lekker en Gezond de Quiz
Beleving en consumenten gedrag
Mijn presentatie Naam van de museum is Gemeentemuseum Den Haag Wonderkamers.
Welkom op de kinderboerderij Laag Buurlo. Dit bord staat bij de ingang van de kinderboerderij.
Tussen pauze Oude grens overgang bij helmstedt.
Het eten Elise Langlois. De glas (glazen) Het plat bord (de platte borden)
Jaarthema : duurzaamheid
Er was eens een oud koppel van 85 jaar
PRIJSLIJST /Resto Jette
Steentijd, Bronstijd en IJzertijd
Er was eens een oud koppel van 85 jaar
Voeding alimentación Door Geerte Plas.
daar baar bar been ben deen den boos bos doos dos dook dok bok baan
Smul gezond.
Woon stijlen..
VIP CATERING INFORMATIE
Mondeling Nederlands Cursus 1 – Module 7 Dag 1.
Werkwoorden en woordenschat
Het eten.
Brasserie De Stoof bestaat nu iets meer dan een jaar… en het was een jaar met heel wat uitdagingen. Wat velen misschien niet beseffen is dat een zaak openen.
Transcript van de presentatie:

Leonardo Project “F&B4You” Fine Dining en Bistro Style

SOORTEN RESTAURANTS Klassiek Luxe Hotel Restaurant Restaurant BISTRO STYLING pizzeria Typische lokaal: Es. Trattoria (het eten van huis), Osteria (taverne,herberg), agriturismo etnische restaurants

Speciale apparatuur voor de luxe restaurant Rechaud, chauffing schotel, voor flambage,menage; Andere verschillende sorties van wijn glazen (voor oude wijn, aromatische wijn, enz.,); Proper soep kop en schotel; Speciaal items (kreeft vork, slak tang en vork, enz.), Speciale zware apparatuur voor service (snij trolley en weergave trolley, enz.); Speciaal apparatuur voor wijn dienst (flessenrek, ijsemmer, enz.).

Restaurant Apparatuur en Gereedschap Service wagon Warme wagon Wijn Kart Guéridon Dessert Kart Flamberen Kart

Meubelen en Gereedschap Rechaud Warmer Kart Dessert Kart Ovaal Dienblad Chauffing warmers kruimel spade

Speciaal Tafelwaren Groenten Pot Paling Bord Rond Blad met Deksel BelBord Klokvormig Ovaal Triade Rechaud Fondue ijs emmer en Pilaar Voor ijs emmer Tureen

Bestek Soup ladle Soeplepel Schelpdier Schelpdier Vork Zalm Mes Asperge Tang Boter mes Vleesvork Voorgerecht Lepel Vleesmes Cakemes Taart spade Fondue Vork Paling Vork ijs lepel Slak Tang Oestermes Slak Vork

1 -Zilver onder borden Speciaal Greedschap 2 - Deksel voor borden 4 - Deksel voor dienblad Kruimel Roller Fondue Bord Oester Bord Slak Bord

BISTRO STIJL

Gerechten zijn meestal op basis van lokale producten of tradities. Het is vaak een informeel restaurant, Meestal in een stadscentrum. Gewoonlijk word er één bord gerechten geserveerd eerder dan formele gerechten of is het mogelijk om een drankje of koffie te drinken. In sommige avonden kan het live of opgenomen muziek bieden. Gerechten zijn meestal op basis van lokale producten of tradities.