De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Roos Ravensbergen en Bodil Wever

Verwante presentaties


Presentatie over: "Roos Ravensbergen en Bodil Wever"— Transcript van de presentatie:

1 Roos Ravensbergen en Bodil Wever
Pizzeria Vittoria Roos Ravensbergen en Bodil Wever

2

3 Het restaurant Dit is het restaurant. Hier eten en drinken de mensen en je kan ook de tafels reserveren. Hier liggen servetten, onderleggers en kruiden die je over de gerechten kunt strooien.

4 De bar Dit is de bar, hier kun je drinken bestellen en kan je er afrekenen. En hier achter is de keuken waar de kok de gerechten klaar maakt.

5 De kok Dit is de kok, die bakt de pizza’s en andere gerechten zoals lasagne, visgerechten en vleesgerechten.

6 De kokkin Dit is de kokkin. Zij maakt de ingrediënten klaar en legt het in de ingrediënten bakjes, daarna kan de kok de ingrediënten op de gerechten leggen.

7 De ingrediënten bakjes
Dit zijn de ingrediënten bakjes,daar legt de kokkin de ingrediënten in en daar haalt de kok ze weer uit en legt het op pizza’s, lasagne, visgerechten en vleesgerechten.

8 De pizza oven Dit is de pizza oven, daar bakt de kok de pizza’s in en legt ze met de pizza schep in. Ze moeten ongeveer 10 minuten in liggen.

9 De menukaart Dit is de menukaart van Vittoria,die kun je meenemen naar huis zodat je thuis ook kan bestellen. Je kunt ze zelf ophalen of je laat ze bezorgen.

10 De eigenaar Dit is de eigenaar van Vittoria. Kom de overheerlijke gerechten proeven bij pizzeria Vittoria. Wij hopen dat jullie onze presentatie leuk vinden.


Download ppt "Roos Ravensbergen en Bodil Wever"

Verwante presentaties


Ads door Google