De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Restaurantje In de kleutergroepen maken we gebruik van het Restaurantje. De hulpjes zetten de bakken met eten en drinken op de restaurant tafel. Ze zetten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Restaurantje In de kleutergroepen maken we gebruik van het Restaurantje. De hulpjes zetten de bakken met eten en drinken op de restaurant tafel. Ze zetten."— Transcript van de presentatie:

1 Restaurantje In de kleutergroepen maken we gebruik van het Restaurantje. De hulpjes zetten de bakken met eten en drinken op de restaurant tafel. Ze zetten 8 stoelen om de tafel en zetten hun eigen beker klaar. Ze draaien een kaart om. Het restaurant open en er komen nog 6 kinderen bij zitten. Er is vrije keuze en de kinderen bepalen zelf wanneer en met wie ze gaan drinken. Als het op is zetten de kinderen de beker weer in de gang in de bak. Zo kan je zien wie er nog moeten drinken. Stukje zelfcontrole en zelfstandigheid.

2

3

4

5


Download ppt "Restaurantje In de kleutergroepen maken we gebruik van het Restaurantje. De hulpjes zetten de bakken met eten en drinken op de restaurant tafel. Ze zetten."

Verwante presentaties


Ads door Google