De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Leonardo da Vinci Partnership: “Kitchen and Restaurant Guide for Starters”

Verwante presentaties


Presentatie over: "Leonardo da Vinci Partnership: “Kitchen and Restaurant Guide for Starters”"— Transcript van de presentatie:

1 Leonardo da Vinci Partnership: “Kitchen and Restaurant Guide for Starters”

2 Tarwe  Tarwe wordt vaak gebruikt voor de productie van bloem die gebruikt wordt voor het koken. Er zijn verschillende sorties, bijvoorbeeld, witte bloem, volkoren en gebroken tarwe.

3 Maïs  Maïs heeft verschillende gebruiken; het kan gebruikt worden om bakolie te produceren, alcoholhoudende dranken, zetmeel, meel en gries te produceren. De maaltijd wordt vaak aangeduid als polenta.

4 Rijst Rijst is een basisvoedsel voor de meeste van de wereldbevolking. Rijst wordt geleverd in een aantal varianten, gebaseerd op de grootte van de korrel en kleur en textuur. Rijst wordt gekookt bij gebruik als voedsel.

5 Haver  Haver wordt gebruikt voor productie van havermout die wordt meestal gebruikt voor havermoutpap, in cakes en koekjes en muesli.

6 Rogge  Rogge wordt gebruikt om smaak te maken voor rogge brood en sommige alcoholhoudende dranken.

7 Gerst  Gerst wordt gebruikt voor soepen en wordt vaak gebruikt in het brouwen van bier in de vorm van mout.

8 Harde tarwe Harde tarwe is een soort van proteïnerijke tarwe gebruikt voor productie van pasta, noodles, koeskoes en ook brood.

9 Aardappelen Aardappelen worden soms ook gebruikt als een graan. Aardappelmeel wordt gebruikt als verdikkingsmiddel.

10 Foto's in de presentatie zijn afkomstig uit het publieke domein via het internet. De presentaties worden gebruikt voor non-profit educatieve doeleinden.


Download ppt "Leonardo da Vinci Partnership: “Kitchen and Restaurant Guide for Starters”"

Verwante presentaties


Ads door Google