Leonardo Project “F&B4You” Fine Dining en Bistro Style
SOORTEN RESTAURANTS Klassiek Luxe Hotel Restaurant Restaurant BISTRO STYLING pizzeria Typische lokaal: Es. Trattoria (het eten van huis), Osteria (taverne,herberg), agriturismo etnische restaurants
Speciale apparatuur voor de luxe restaurant Rechaud, chauffing schotel, voor flambage,menage; Andere verschillende sorties van wijn glazen (voor oude wijn, aromatische wijn, enz.,); Proper soep kop en schotel; Speciaal items (kreeft vork, slak tang en vork, enz.), Speciale zware apparatuur voor service (snij trolley en weergave trolley, enz.); Speciaal apparatuur voor wijn dienst (flessenrek, ijsemmer, enz.).
Restaurant Apparatuur en Gereedschap Service wagon Warme wagon Wijn Kart Guéridon Dessert Kart Flamberen Kart
Meubelen en Gereedschap Rechaud Warmer Kart Dessert Kart Ovaal Dienblad Chauffing warmers kruimel spade
Speciaal Tafelwaren Groenten Pot Paling Bord Rond Blad met Deksel BelBord Klokvormig Ovaal Triade Rechaud Fondue ijs emmer en Pilaar Voor ijs emmer Tureen
Bestek Soup ladle Soeplepel Schelpdier Schelpdier Vork Zalm Mes Asperge Tang Boter mes Vleesvork Voorgerecht Lepel Vleesmes Cakemes Taart spade Fondue Vork Paling Vork ijs lepel Slak Tang Oestermes Slak Vork
1 -Zilver onder borden Speciaal Greedschap 2 - Deksel voor borden 4 - Deksel voor dienblad Kruimel Roller Fondue Bord Oester Bord Slak Bord
BISTRO STIJL
Gerechten zijn meestal op basis van lokale producten of tradities. Het is vaak een informeel restaurant, Meestal in een stadscentrum. Gewoonlijk word er één bord gerechten geserveerd eerder dan formele gerechten of is het mogelijk om een drankje of koffie te drinken. In sommige avonden kan het live of opgenomen muziek bieden. Gerechten zijn meestal op basis van lokale producten of tradities.