ERVARING Northside Consult en A Bridge Consultancy vormen de organisatie achter “B On Tour for New Energy” De organisatie heeft veel kennis,expertise.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Logo Gemeente Laat Kracht en Pracht van (lokale) Sport zien! Datum 2012 Presentatie Sprekers:
Advertisements

Over Diversion Bureau voor maatschappelijke innovatie
Sponsordossier Seizoen
KNHS Regio Zeeland Jeugd Stimuleringsplan
Chauffeursopleiding via Start People: Investeren in je toekomst
2010 Zeeuws Jaar van de Fiets. Alle goede dingen bestaan in 3 Zeeuws Jaar van de Fiets.
Gratis computerinitiatie in uw buurt BLMvzw Digidak | Evence Coppéelaan 91| 3600 Genk blmgenk.be | |
| 29 juni 2014 || 1 | Aanpak Voortijdig schoolverlaten Gemeente ‘s-Hertogenbosch Henny Wibbelink Teammanager afdeling Jeugd & Onderwijs
De e-fiets in Nederland ontwikkelingen en mogelijkheden voor overheden Fietsberaadbijeenkomst ‘Kansen voor de elektrische fiets’, 29 januari 2009.
Sport en WMO: Kwetsbare groepen
Presentatie Procedure naar het VO
Stichting Dijk van een Kust
Marco Oving Projectleider
BEWONERSVERENIGING GARSTKAMP Toekomst bestendig wonen
Presentatie Burgerinitiatiefgroep Bestemming Burgemeester Bogmanplein (BBBB) Informatieavond Paviljoen Noorbeek | donderdag 8 juli 2010.
<Naam spreker en school/ gemeente
Visie op Meedoen Cliënten doen optimaal, vanuit hun eigen kracht mee in de samenleving. Hierdoor ontstaat een beter zelfbeeld en een betere kwaliteit van.
1 Combinatiefuncties in het onderwijs Presentatie Combifuncties Onderwijs Regionale voorlichtingsbijeenkomsten 2010 GA ER VOOR !
Datum Naam school Naam presentator Organisatie presentator
Presentatie: Jan Paddenburg Manager Sportplan Niels Balke
Meer dan Voetbal 17 november 2010 VSG Zuid De maatschappelijke rol van voetbal.
Kansen voor kinderen Carla Scheffer Rens van Kleij Startbijeenkomst Brede School Wassenaar 18 december 2012.
HoekscheWaardDuurzaam
Maatschappelijk Aanbesteden
secretaris Plaatselijke Groep
(Elektrische) Buurtmobiliteit in Vondelparc?. Samen vervoer organiseren Slimmer -Van bezit naar gebruik -Minder parkeren, meer groen/spelen Makkelijker.
Quizmasters: Sanne Bijlsma Gemeente Zundert Fons Merken Wonen Limburg
In grote lijnen ziet het programma er als volgt uit
Welkom op de ouderavond van klas 3
Naschoolse activiteiten Basisschool De Vonder 4Events.
Welkom MAS
1 Voorlichting keuzes klas 2 Het Hooghuis locatie Centrum Vanaf begin maart: locatie Stadion Frans Christophe, decaan.
“Let’s talk about you & me”
Een bewegingsbeleid op school
Fred Wegman - Verkeersslachtoffers: minder is mogelijk! Rotterdam, 22 april 2010 Verkeersslachtoffers: minder is mogelijk! Prof. Fred Wegman Stichting.
De Rotterdamse aanpak Wijk- en dagarrangementen brede school
Voorlichtingsavond groep 3
Informatiemiddag 14 februari 2012 uitgevoerd door: in opdracht van:
Finish giro d'italia Middelburg Bezoek aan een sportief evenement.
Gemeente Rotterdam Xandra de Vroom Jeugd, Onderwijs en Samenleving 8 december 2009 Denken Voelen Doen. Het subsidiekader.
Evenementencommissie RCU Zwolle
Welkom op de ouderavond van klas 3 Schooljaar
Vlaamse Squashfederatie Herentals.  Bestaat al sinds ontstaan van de federatie (1995)  Overgekomen van Engeland  Ongestructureerd: sommige clubs boden.
Informatieavond BSO 17 november 2008 Clubhuis DZC'68.
Modelontwikkeling doorgangswoningen OCMW’s. Oproep medewerkers kerngroep OCMW’s.
Themabijeenkomst elektrische fiets 29 januari 2009 Welkom originele foto: Qwic.
Ruimte voor verpleeghuizen
Basisschool Op De Horst
Vignet Gezonde School Gezonde Scholen presteren beter!
Help kinderen veilig naar school!
Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven.
Improving Mental Health by Sharing Knowledge Themacertificaat Welbevinden en Sociale Veiligheid Marjolein Keij, Jeroen Lammers 21 oktober, 2015.
FONDSENWERVING EN FINANCIERING ALTIJD GELD VOOR EEN GOED IDEE! Marianne Muller, 20 oktober.
BBM workshop Educatie & Jeugdbeleid 20 april 2015 Tilburg.
Welkom!! Namens de Ouderraad. Wat is een ouderraad? We zijn een groep enthousiaste ouders die graag iets extra betekenen voor de school en de kinderen.
INFORMATIEAVOND MILLENNIUMLOOP. PROGRAMMA uurInloop + welkom uurStart programma Uitleg doelen ML Korte pauze uurVoorlichting ML (teams,
28 maart 2011, welkom op onze informatieavond Slim Fit slimme fits in het anders organiseren van onderwijs.
Maatschappelijke Stage in de Sport 23 september 2010.
17 november 2011, welkom op onze informatieavond Slim Fit, unit onderbouw slimme fits in het anders organiseren van onderwijs.
Wanneer is de leerling tevreden? Wat is: krachtig leren?
Veilig Verkeer Landerd Verkeer: een zaak van levensbelang Presentatie VR 6 maart 2012.
Scholengemeenschap Lelystad
Passend onderwijs.
EURES NEDERLAND Informatie over toetreding tot het netwerk
JUIST GYM.
Thuiszorg: ruil de auto in voor de e-bike Inspiratiesessie mobiliteit en logistiek in de zorg 12 april 2018.
JUIST GYM.
De waarde van Le Grand Départ Utrecht 2015
Statushouders in de gemeente Schouwen-Duiveland
Duurzame mobiliteit in landelijk gebied
Transcript van de presentatie:

ERVARING Northside Consult en A Bridge Consultancy vormen de organisatie achter “B On Tour for New Energy” De organisatie heeft veel kennis,expertise en ervaring in het organiseren van grote en kleinschalige evenementen. De rol is organiseren, coördineren, communiceren, faciliteren en stimuleren. Een wielerevent in de Zuid Hollandse, Zeeuwse en Brabantse gemeentes langs het Parcours van de Giro d’Italia 2010 en de Tour de France 2010 in Nederland.

PARTNERS Sportservice Zuid Holland Mobycon Dutch Bicycle Group

Wielerevent 2010 Langs het Parcours van de en in Nederland

Een wielerevent in de Zuid Hollandse, Zeeuwse en Brabantse gemeentes langs het Parcours van de Giro d’Italia 2010 en de Tour de France 2010 in Nederland. BEWEGING New Energy! Onder dit motto verbinden wij duurzaamheid, bewegen, gezondheid, jeugd en ouderen met fietsen en de wielersport. Fietsen is goed voor de gezondheid en het milieu. Zo wordt het fietsen sterk geassocieerd met de basis emotie ‘vreugde’.

STIMULERING In het kader van New Energy dragen wij graag een positief steentje bij aan de leefomgeving van mensen. - gezonde Lifestyle - minder CO2-uitstoot Door middel van recreatie, sport, cultuur en entertainment.

Missie Het promoten, stimuleren en activeren van bewegen door het aanbieden van diverse fietsactiviteiten. De fietsactiviteiten worden aangeboden vanaf maart 2010 tot augustus Dit gebeurt in minstens 40 plaatsen langs en in de nabijheid van de 3de Giro etapperoute tussen Amsterdam en Middelburg(10 mei 2010) en de 1e Tour etapperoute tussen Rotterdam en Brussel(4 juli 2010). Met dit aanbod streven wij erna om minimaal deelnemers aan onze activiteit te verbinden. Een wielerevent in de Zuid Hollandse, Zeeuwse en Brabantse gemeentes langs het Parcours van de Giro d’Italia 2010 en de Tour de France 2010 in Nederland.

BELEVING Met de Girostart Amsterdam en de Tourstart Rotterdam in het vooruitzicht bieden wij interactieve fietspakketten aan: - bedrijven - gemeenten - instellingen - scholen Voor nagenoeg alle leeftijdscategorieën is er een activiteit om het ‘Giro- en Tourgevoel’ alvast te kunnen beleven.

Een wielerevent in de Zuid Hollandse, Zeeuwse en Brabantse gemeentes langs het Parcours van de Giro d’Italia 2010 en de Tour de France 2010 in Nederland. PROGRAMMERING “B on Tour for New Energy” is een wielerevent dat op aanvraag in uw gemeente of bij uw bedrijf neerstrijkt met onder andere: B On Tour for New Energy Podium Bedrijfsclinics verzorgd door Koos Moerenhout en andere (ex-) topsporters uit het wielerpeloton Bedrijfstourtochten BMX-parcours Cursus Fietsenreparatie Dans en beweging Grand Départ Truck* Dikke banden races Elektrisch Fietsen Entertainment Estafette Fietsmarathons Fietsbeurzen Fietsclinics Fietsdagen voor gemeentes Fietsdemo’s Fietspakketten voor scholen Het Nieuwe Fietsen Muziek Rolbank Races Skate ramps Tourtochten Virtuele beklimming Erasmusbrug* Virtueel parcours De activiteiten bieden wij aan op onze eigen customized fietsen voorzien van sponsornaam en logo. * indien beschikbaar en eerst in overleg met organisatie Grand Départ Rotterdam.

SUBSIDIERING Door een bijdrage van fondsen, gemeentes, maatschappelijke instellingen en bedrijven streven wij ernaar de kosten voor de deelnemers tot 0 terug te kunnen brengen.

PLANNING We starten in maart 2010 met ons aanbod. Onze activiteiten lopen door tot augustus Een wielerevent in de Zuid Hollandse, Zeeuwse en Brabantse gemeentes langs het Parcours van de Giro d’Italia 2010 en de Tour de France 2010 in Nederland.

Witte trui pakket (tekst achterzijde witte trui pakket) Fietspakket voor scholen (3 dagen) De school pakketen zijn opgezet om schooljeugd te stimuleren meer te bewegen en ze kennis te laten maken met de wielersport. De activiteiten vinden voornamelijk plaats op en rond scholen. Tijdens deze activiteiten krijgen de kinderen onder begeleiding van een trainer uitleg en vaardigheden aangeboden. De fietsen die hiervoor gebruikt worden variëren van standaardfietsen, mountainbikes, BMX-fietsen tot echte racefietsen. De kinderen worden uitgerust met een helm. Facts & Figures 4 uur per dag; dag 1 30 leerlingen per uur; dag 2 75 leerlingen per uur; dag leerlingen per uur. Pimp your bike Je ziet ze steeds vaker op fietspaden, versierde fietsen met bloemen, lichtjes en vlaggetjes. Alles wordt gebruikt om een roestig stalen ros op te fleuren. Wie heeft de fraaiste, mooiste en meest opgepimte fiets. Fietsclinic Aandacht voor positie (houding), techniek, training en voeding. Methode om deelnemers het fietsen nog beter te laten beheersen. Dikke Banden Race - Duurzaam, van regionaal naar nationaal! De Dikke Banden Racen is een officiële fietswedstrijd voor jongens en meisjes. De deelname is op onze eigen fietsen. Het parkoers wordt afgezet en het dragen van een wielerhelm is verplicht. Cursus fietsen maken en fietscontrole Repareer zelf kleine mankementen aan je fietsen met cursus van de fietsenmaker. De fietscontrole richt zich op de wettelijke verplichtingen voor een ‘dagfiets’ en ‘nachtfiets’. Voldoet een fiets aan alle eisen dan krijgt de fiets de ‘OK-sticker’ van Veilig Verkeer Nederland. Puzzelrit Bij de puzzelrit krijgen de deelnemers voor aanvang één of meer opdrachten. De rit kan ook een themarit zijn toegespitst op een door de school bepaald thema. Hierdoor krijgt de puzzelrit een cultureel of educatief karakter. Het is sportief, licht educatief en er zit een competitie-element in. Biking4U - Duurzaam Biking4U laat voor basisscholen het gebruik van de fiets aan bod komen. De lesprogramma’s zijn gericht op een zelfstandige mobiliteit van kinderen. Biking4U is een eigentijds en een op de praktijk gericht project voor duurzame mobiliteit van jonge verkeersdeelnemers. OV4U - Duurzaam Lesprogramma’s zijn gericht op een zelfstandige mobiliteit van kinderen. Tijdens de lessen maken de kinderen kennis met het Openbaar Vervoer.

Een wielerevent in de Zuid Hollandse, Zeeuwse en Brabantse gemeentes langs het Parcours van de Giro d’Italia 2010 en de Tour de France 2010 in Nederland.

Artisession

Een wielerevent in de Zuid Hollandse, Zeeuwse en Brabantse gemeentes langs het Parcours van de Giro d’Italia 2010 en de Tour de France 2010 in Nederland. 1 ste etappe Tour de France

Een wielerevent in de Zuid Hollandse, Zeeuwse en Brabantse gemeentes langs het Parcours van de Giro d’Italia 2010 en de Tour de France 2010 in Nederland. 3 de etappe Giro d’Italia

Een wielerevent in de Zuid Hollandse, Zeeuwse en Brabantse gemeentes langs het Parcours van de Giro d’Italia 2010 en de Tour de France 2010 in Nederland.

Dutch Bicycle Groep Als Schiedamse fietsproducent kan en wil de Dutch Bicycle Group (DBG) met haar merk ‘Union’ niet ontbreken bij de festiviteiten rond het Grand Départ en de activiteiten die hieraan vooraf gaan. DBG wil in samenwerking met de organisatie van ‘B On Tour for New Energy’ komen tot een aanbod, waarbij promotionele doelen gekoppeld worden aan de levering van facilitaire diensten rond het fietsgebruik tijdens de activiteiten.

Union fietsen - Unisex - Branded - Onderhoud - Logistieke diensten Een wielerevent in de Zuid Hollandse, Zeeuwse en Brabantse gemeentes langs het Parcours van de Giro d’Italia 2010 en de Tour de France 2010 in Nederland.

Facts & Figures 400 eigen Customized fietsen; Deelnemersprofiel: 8-70 jaar en ouder,mannen en vrouwen; 6 maanden activiteiten aanbod korte termijn; Van begin maart 2010 tot eind augustus 2010; Minimaal actieve deelnemers per maand; Ruim actieve deelnemers tot augustus 2010; Ruim passieve deelnemers tot augustus 2010; Gemiddelde duur van een activiteit is 3 uur; Activiteiten worden in meer dan 40 plaatsen aangeboden; De activiteiten vinden plaats in 15 gemeenten; 5 jaar doorlooptijd duurzame activiteiten, van 2010 tot 2014.

Ambassadeur Ambassadeur van “B on Tour for New Energy” Koos Moerenhout - Nederlands Kampioen Bezielend lid van de Raboploeg - Groot ronderenner - Uitgebreide palmares Een wielerevent in de Zuid Hollandse, Zeeuwse en Brabantse gemeentes langs het Parcours van de Giro d’Italia 2010 en de Tour de France 2010 in Nederland.

SAMENWERKING Samenwerking met gemeentes, plaatselijke maatschappelijke instanties, sportinstellingen en bedrijven is voor “B On Tour for New Energy” een voorwaarde tot succes. Daarnaast vormen ook landelijke organisaties zoals de Milieudefensie, KNWU, ANWB, BOVAG, Veilig Verkeer Nederland, NISB, de Fietsersbond en de provincies Zuid-Holland, Zeeland en Brabant een wezenlijk onderdeel in onze plannen.