Lieve dierenvriend, Ja ik weet, op internet wordt je onderhand overstelpt met vragen om hulp voor dieren. Ik ben daar zelf heel actief in om te helpen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

De vier knagers in het wilde westen. Gemaakt door Marrit de Haan
Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Toen God “de vrouw” maakte, was hij al 6 dagen aan’t overwerken.
Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 05/2010
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Gemaakt door Odessa koorevaar
Een echte ( ) vriend(in) ben je pas. ..
“ff Anders”.  Het thema van dit jaar is “ff Anders” 2.
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Man  vrouw ( een kort verhaal, verteld door een ? )
Woorden en tijd.....
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Ja hoor Power Po(i)ntje Is weer bezig geweest.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
De broek aan.. Nadat een pas getrouwd bruidspaar de bruidssuite
BONSAI Met Mijn leven… Als ik zo eens zit te denken aan mijn leven, hoe dat ging.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
GOD.
STUDIO PRESENTEERT BERTEM DORUS.
JE KRIJGT MAILTJES VAN VERSCHILLENDE SOORTEN MENSEN
Wie is de baas?.
Terugblik op de Toermalijn
Ken je me niet meer?.
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
Een bericht speciaal voor jouw m’n
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Herfst Kleuren-& Vruchten
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat.
Een echte ( )-vriend(in)
Een Mailtje grapjes-CS.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Ik ben Peter en dit is mijn verhaal…
Rode Rozen.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Voor Aranka... Van Aart.
Op een warm strand, Vlak bij een groot oerwoud, kwamen vijf krokodilletjes uit hun ei.
Mijn verjaardag..
Een liefdesgeschiedenis
Vrienden.
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
BONSAI Mijn Leven….
DE SPIEGEL.
Het machise toverdrankje Kies je personages en sleep ze op de prent. Geschreven door oumou en rouymayssa.
BONSAI Met mijn leven… Als ik zo eens zit te denken aan mijn leven, hoe dat ging.
Help!!!Er zit een monster onder mijn bed!!!
PowerPointsite-bep Dit is een baby zoals iedereen ze zou willen hebben maar helaas zijn ze zo niet verkrijgbaar.
‘Mixed up piles’.
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Transcript van de presentatie:

Lieve dierenvriend, Ja ik weet, op internet wordt je onderhand overstelpt met vragen om hulp voor dieren. Ik ben daar zelf heel actief in om te helpen maar nou zit ik helaas zelf klem. Dit is dus een persoonlijke vraag aan jou, om mijn eigen hond, Fironi, te helpen.

Ik heb vorig jaar via Alas-rescueteam een Engelse Setter, die door hen in Spanje uit een dodingsstation was gered, geadopteerd.

Wat niemand wist of kon weten, (en zeker Alas niet) was dat het beestje nogal wat mankeerde, dat bleek pas bij onderzoek hier in Nederland.

Maar dat was voor mij geen reden om af te zien van adoptie want ik had hem al in m’n hart gesloten.

Onderzoek wees uit dat hij een gebroken rechterknie had gehad die verkeerd was gezet, wat artrose in die knie en linkerheup veroorzaakt. Hij had een beetje vreemd loopje, alsof hij in z’n broek had gepoept.

Z’n hele verhaal staat hier, echt wel leuk om te lezen: /forum/viewtopic.php?t=186 Met heel veel zorg en speciaal voer is hij geweldig opgeknapt.

Speciaal voor deze lieverd heb ik twee kittens en een poes aangeschaft.

Ook mijn verantwoording genomen door hen allevier te verzekeren

Gelukkig maar want poes bleek cystes in de baarmoeder te hebben, een dure operatie. Al met al, door wat ze allemaal nodig hadden aan zorg en Dierenartskosten, ging m’n spaarpot eraan.

Maar dat vond ik niet erg, de dieren waren belangrijker en het ging hen erg goed.

Toch ging er met Fironi iets niet goed, ik dacht z’n oren en dat was ook zo maar toen werd er een zwelling in z’n buik ontdekt.

Hoogstwaarschijnlijk is het een tumor die veroorzaakt is door een achtergebleven, niet ingedaalde testikel. Hij was in Spanje gecastreerd en waarschijnlijk hebben ze die bal laten zitten.

Tja dat begrijp ik wel, castratie was het asiel verplicht om te doen maar geen dure buikoperatie voor een hond die in feite al op de dodenlijst stond.

En nou is het ineens gaan groeien en een pijnlijke zwelling geworden, wie weet hoelang hij er al last van had en vandaar zijn "ik heb in m’n broek gepoept" loopje.

Laten zitten is geen optie, hij moet worden geopereerd en dat is een heel dure grap. Gelukkig is hij extra verzekerd, dacht ik nog…….. maar helaas.

Een achtergebleven testikel valt onder een aandoening aan de voortplantingsorganen en valt niet onder de verzekeringsdekking.

Dus moet ik zelf alles betalen en dat heb ik niet meer, zelfs al zou het iets anders blijken dan nog is 20% eigen risico voor mijn rekening en alles wat ik had is al opgegaan aan die vier.

Ik vind het echt niet leuk om hulp te vragen maar het is niet voor mij, het is voor Fironi want die moet beslist geholpen worden. Vandaar deze mail.

Met de kleinste donatie ben ik al blij, al is het maar 1 euro, alle beetjes helpen en stuur dan dit alsjeblieft door aan iedereen die je kent.

Ik twijfelde of ik m’n rekeningnummer wel op internet zou gooien maar ach, organisaties doen dat ook. Het rekeningnummer is: Op naam van C.Blok en dan graag met vermelding: Voor operatie Fironi.

Nogmaals, ik vind dit niet leuk, om zo publiekelijk voor gek te staan in feite, maar ik héb het gewoon niet meer en dan gaat hulp voor Fironi me boven m’n trots. Dankjewel voor het lezen en nog veel meer dank als je Fironi wilt helpen. Liefs, Claim Sponsor voor Tel: Mobiel: en HELP alsjeblieft Voor deze schat van een hond. Hij is een vriend voor mens en dier En heeft dit na alles echt verdiend.