Inforum Welkom Dit is een automatische voorstelling Gebruik de toets ‘Page Up’ of ‘PgUp’ van uw klavier als u sneller vooruit wil gaan. Gebruik de toets.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling Doelstelling 2 VLAANDEREN Regionaal Concurrentievermogen en Werkgelegenheid Uw project in uitvoering.
Advertisements

TER REGISTRATIE AANBIEDEN EN EEN PLAATSBESCHRIJVING
Beste klant, Welkom op Modelovereenkomst.nl. Onder de knop ‘Documenten’ vind u al onze documenten geordend in mappen. Klik iedere keer op ‘pijltje naar.
Wegwijs op het platform. ALGEMENE INSTRUCTIES EN MENU • Via de rood gemarkeerde teksten kunt u verdere keuzes maken • Kies één van onderstaande onderwerpen.
Ebook Library – Eenvoudig zoeken. In deze demo EBL Eenvoudig zoeken: •Snel zoeken •Browsen op categorie of onderwerp •Volledige tekst doorzoeken NB: EBL.
UiTdatabank wie INvoert haalt er veel UiT!. Infosessie voor lokale actoren en verenigingen in [ jouw gemeente] [Gemeentenaam], [datum]
Vul de gegevens in die u hebt ontvangen. Surf naar de website
On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches. Algemene beschrijving van de functionaliteit Als er wijzigingen moeten aangebracht worden aan fiches.
Carl Possemiers Studiedag ICT beleid Leuven, 20 juni 2006
WorldCat Local – Eenvoudig zoeken. In deze demo Eenvoudig zoeken: •Zoeken naar titels •De sortering van de resultaten aanpassen •De beschikbaarheid van.
Sociaal – Digitaal – Integraal OP ZOEK NAAR SOCIALE GRONDRECHTEN … de rechtenverkenner als instrument voor burger en hulpverlener provinciale infosessies.
Ministerie van Onderwijs en Vorming Agentschap voor Onderwijsdiensten (AgODi) AgODi Opleiding voor schoolsecretariaten Schooljaar
DSH : praktische afspraken Leuven 2 februari 2009.
Home/Concept Deze website kadert binnen ‘Begeleid zelfstandig leren’.
Provinciale ronden mei 2008
26/02/2011 Federale Overheidsdienst FINANCIEN E-ID / My Minfin / TAX-ON-WEB 2011 Kuurne Jan Viaene.
1 De rechtenverkenner: een hefboom voor het lokaal sociaal beleid in Vlaanderen Steven Vanackere Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin.
Welkom op deze korte introductie tot het ESALSA systeem (ESS) waarop je je aan- en afwezigheden en je wachturen kan ingeven. Om te starten surf je naar.
Dienstencatalogus 24 november Programma Wat is een productencatalogus Alle componenten op een rij – De generieke informatie – De specifieke informatie.
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
FAMIPEDIA, kennis on line
Inleiding voor cursisten Expertisetechnieken.
Digitale Bibliotheek Op de hoogte blijven van nieuwe publicaties Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
OpMaat Zoeken algemeen Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Ministerie van Onderwijs en Vorming Agentschap voor Onderwijsdiensten (AgODi) AgODi Opleiding voor schoolsecretariaten Schooljaar
OVERZICHT Wat is de rechtenverkenner Zoekmogelijkheden –van A-Z / trefwoord –doelgroep / thema –persoonlijk profiel Handige tools –algemene rechten verbergen.
Het is u misschien ontgaan Nieuwsitems, RSS, e-Raden VLUG2 26 juni 2006.
E-Raden als extranet Leuven, 24 oktober 2005 Freddy Deprez, Algemeen directeur Jan Vangrinsven, projectleider.
Agenda Gebruikersdag Digitaal Sociaal Huis Vera – 23 april 2009 Voorstelling Cevi/Logins Voordelen samenwerking Vera – Cevi/Logins Demo eLoket ®
Productencatalogus Samen beter informeren. Wat is de Productencatalogus? Uitwisselingssysteem voor overheidsinformatie.
UiTdatabank wie INvoert haalt er veel UiT!. Infosessie voor lokale actoren en verenigingen in [ jouw gemeente] [Gemeentenaam], [datum]
Informatiebad sociaal infopunt Demo portaalsite. Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 2 Demo portaalsite Je vindt de portaalsite door te surfen.
Werken met een adressenbestand in Word 2010 wo
Challenge the future Delft University of Technology Augustus 2010 Korte handleiding Metis Plus Augustus 2010.
Ronde tafel: ▫ Naam + 1 of 2 zinnen onderwerp (werktitel) Vragen: ▫ Iemand die zijn promotor/copromotor nog niet kent? TO DO: ▫ Masterproefovereenkomst.
Belgacom Bizmail ONEway voor Leveranciers
Exposantentool Handleiding. Stap 1: Start ! Ga naar de link die u via ontving van Sylvie Buydaert. Login met uw: Gebruikersnaam Wachtwoord.
Rechtspraak.nl Zoeken met datum en instantie Verder = klikken.
Rechtspraak.nl Resultaten Verder = klikken. Dit is het resultaat van de zoekvraag: zoek alle uitspraken van de Hoge Raad op 14 maart 2008 Standaard zijn.
EhBIB Search Eenvoudig en geavanceerd zoeken Zoekresultaten weergeven.
Debbie Vandekerckhove
Uw VVT - instellingen voor uw nieuwsbrieven online veranderen.
Welkom! Klik hier om te beginnen
Klik op één van de hoofdstukken voor meer informatie of klik op volgende pagina om de handleiding te starten. 1.Navigatie op de homepaginaNavigatie op.
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Klik op één van de hoofdstukken voor meer informatie of klik op de volgende knop om de web handleiding te starten. 1.IntroductieIntroductie 2.Juridische.
Hoe toegang krijgen tot de nieuwe webapplicatie? Ga naar onze website:
Burger een elektronische brievenbus waarin de burger op een gecentraliseerde en beveiligde manier officiële documenten kan ontvangen de tool is zo ontworpen.
Ministerie van Onderwijs en Vorming Agentschap voor Onderwijsdiensten (AgODi) AgODi Opleiding voor schoolsecretariaten Schooljaar
Bibliotheek Wageningen UR Overal dichtbij. Bibliotheek Wageningen UR: Overal dichtbij Hoe kan ik: “off-campus” toegang krijgen tot tijdschriften en databases?
Subsidie individueel vervoer:
?.
ONTSLAGREGELEN.nu Gemakkelijk samen het ontslag regelen.
1 i-Learn 2 Inloggen via ilearn.fopas.be met uw InFoPas codes.
Durven met dienstverlening 15 oktober 2015
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Basics SERP = Search Engine Results Page Betaalde resultaten = SEA Natuurlijke resultaten = SEO Search Engine Optimization SEO is een lange termijn verhaal.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
Ip4inno 1 Module 3B: Deel 1 Gebruik van de gratis wereldwijde octrooidatabase snel en gemakkelijk octrooien zoeken Europees Octrooibureau Roland.
On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches.
Veilig en Vlot Kern 1 t/m 12 Klik op de spatiebalk.
Gegevensdeling via de hubs iShare conferentie 12/11/2015
Vervolgcursus; Les 7 Internet Wat is internet
Training: Cliëntsessies
Welke rol speelt de EU bij de vrijmaking van de internationale handel?
Instructie inloggen docent
Gescande Oostendse Documenten
Transcript van de presentatie:

inforum Welkom Dit is een automatische voorstelling Gebruik de toets ‘Page Up’ of ‘PgUp’ van uw klavier als u sneller vooruit wil gaan. Gebruik de toets ‘Page Down’ of ‘PgDn’ om terug te keren. Succes ermee!

n de kennisdatabank van de lokale besturen –de gemeenten –de OCMW’s –de mandatarissen –de politiezones –de intercommunales –… inforum is ontstaan uit een samenwerking tussen de Vereniging van Steden en Gemeenten en Dexia inforum is

inforum omvat n alle onderwerpen waarmee de lokale besturen te maken hebben –van overheidsopdrachten tot RMI –van personeel tot vluchtelingen –van brandweer tot politie –van leefmilieu tot ruimtelijke ordening –enz...

inforum verzamelt n alle toepasselijke reglementering –wetten, decreten, ordonnanties, uitvoeringsbesluiten n interpretaties –parlementaire vragen, omzendbrieven, bepaalde rechtsleer n rechtspraak n modelreglementen op gemeentelijk, regionaal, gemeenschaps-, federaal en Europees niveau.

inforum, is ook n een omgeving, gericht op de beroepsactiviteit –omgeving gemeente, OCMW, politiezone n een informatieoverzicht per gewest –Vlaanderen, Brussel, Wallonië of zelfs een volledig overzicht n zoeken op verschillende manieren –basisopzoeking, gecombineerd, verfijnd, per thema, op datum, … n een helpdesk ter ondersteuning

inforum kort en bondig Ik vul een zoekterm in en start de opzoeking Bepaalde basisinformatie, toegespitst op het werkdomein van de gebruiker, is rechtstreeks opvraagbaar vanaf de eerste pagina

Ik zie de lijst met de gevonden documenten met betrekking tot mijn zoekterm Ik klik op de knop om het document te raadplegen Het is eveneens mogelijk het opzoekingsresultaat automatisch te verfijnen, in een van de weergegeven rubrieken inforum kort en bondig

de essentie: in een paar woorden wordt de kern van de inhoud weergegeven de samenvatting: preciseert de inhoud van het document het origineel document, indien beschikbaar (+/- in 95 % van de gevallen) geeft de volledige inhoud weer de betrokken documenten worden gelinkt inforum kort en bondig

Het origineel document, indien beschikbaar (+/- in 95 % van de gevallen), geeft de volledige inhoud weer Inforum kort en bondig

gecombineerd zoeken kan ook … inforum kort en bondig

… eveneens zoeken per thema, voorbereide dossiers worden aangeboden enz …

inforum, is tevens n juridische informatie via inforum mail Dankzij inforum mail, blijft u steeds op de hoogte van de verschenen nieuwigheden In het ontvangen bericht, met één klik, rechtstreeks inforum raadplegen

in het kort, inforum biedt  kwaliteitsvolle informatie, constant bijgewerkt  gecentraliseerde informatie (overbodig verschillende websites te raadplegen)  een praktische en concrete samenvatting voor elk document  indien beschikbaar, de originele tekst  verschillende opzoekingscriteria  een overzicht per gewest  linken met betrokken documenten  integrale teksten  informatie via

inforum is toegankelijk n op PubliLink n op internet n via n telefonisch: 02/ indien u het wenst, kan een demo in uw kantoren worden verzorgd