T u n e s i ë Blauw, wit en oker 2 weken was ik er in 1987 mijn eerste reis buiten Europa.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Life in the universe.
Sporten.
Vriendschap voor het leven
Joringel keek naar Jorinde.. Het was een mooie avond.
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Beste IRC leden, Jullie brachten al jullie leveranciers op de hoogte van de adreswijziging van het IRC : 1 leverancier vergaten jullie echter, en daar.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Digitaal Beeldverhaal
Vmbo Helicon Eindhoven
Hoofdstukken PRENTEN BOEK.
Suriname Soraya van Lomwel.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
CULTUREEL KAPITAAL ?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was.
Terugblik op de Toermalijn
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
In het midden lag een grote dauwdruppel, zo groot als de mooiste parel.
Wat overigens niet zo eenvoudig is, omdat 't in die zin toch wel echt 'n nationaal park is waarbij de commerciele voorzieningen tot een minimum beperkt.
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
De zon stond nog maar half boven de berg en voor de helft was ze al onder.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
We hadden 'n zogenaamde log cabin, dat is 'n hotelvoorziening, maar dan in de vorm van houten huisjes die een beetje in de natuur stonden.
't was 't tiende of 't vijftiende huis in 'n rij..
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Wanneer iemand binnen honderd meter van het kasteel kwam, moest hij stilstaan en kon zich niet meer verroeren.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Glow.
Glow.
Wolvecamp tentoonstelling
De stake out … “ons kamp” En het gebruikelijke tentje werd weer opgezet.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
Tiny Farm Gaming. Over tiny farm Tiny farm is een spel waarin je een boerderij bezit. Eerst kun je kippen houden, voeren en broeden. Je verdient geld.
Interpreteren van data
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
Harry Potter Studios.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
M,n Opa
Rondreis Tunesië.
Welke keuze maak jij voor jezelf?
nou dan kan je zo duitsland in, dat is wel aardig, maar aangezien wij niet meertalig zijn, hebben we altijd moeite met de taal, maar met gebaren kom je.
Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun.
Op een warm strand, Vlak bij een groot oerwoud, kwamen vijf krokodilletjes uit hun ei.
De Sint moet verhuizen 1 (Zie ginds komt de stoomboot)
Rondreis Tunesië. Dag 1: Aankomst in Djerba Dag 2: Bezoeken van: Kantara, Medenine, Tataouine, Chenini, Matmata en Douz Dag 2: Bezoeken van: Kantara,
Het jungle feest.
Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding.
Goedendag computerbezitter!
De zee..
Herinneringskamp Westerbork
Even voorstellen God Abr(ah)am Lot Sara(i) Hagar Ismaël Isaak.
Wat een waarheid schuilen er in deze woorden
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Help!!!Er zit een monster onder mijn bed!!!
Madagaskar is een eiland in de Indische Oceaan, 430 km van Mozambique. Zo’n 2000 jaar geleden zetten de eerste bewoners ‘voet aan wal’ op dit eiland.
De vakantie van Augustin (klik maar met de muis ).
Kerst 2015 Groep 2b. De herders zijn met hun schapen in het veld.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Doe jij ook mee? WNF-Rangerclub en NPO Zapp presenteren: Operatie Olifant.
Welkom op de kinderboerderij Laag Buurlo. Dit bord staat bij de ingang van de kinderboerderij.
Welkom in Hotsjietonia. Dit wil ik vertellen Hier staan voorbeelden, vul het zelf aan Scouting in Nederland Dit is mijn groep Het dorp Hotsjietonia De.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Transcript van de presentatie:

T u n e s i ë Blauw, wit en oker 2 weken was ik er in 1987 mijn eerste reis buiten Europa

Ik verbleef er te Hammamet En ging hier en daar eens rond kijken. Een beetje van wat ik zag … gaat u nu ook zien.

Aan het strand mooi gekleurde bloemen in groene bedden van vetplantjes en op nog geen 5 meter daar vandaan half onder het zand weggemoffeld: overblijfselen van een sprinkhanen-plaag

Werk, werken en werk zoeken … gaat daar iets anders in zijn werk iets anders in zijn werk dan bij dan bij ons. ons. Verkoperen met chemicaliën

Het arbeidsbureau op straat; ijzervlechters zitten klaar. Verder is het altijd zo leuk de slager en de visboer aan het werk te zien.

De kamelenmarkt te Nabeul voor de toeristen De leren tassen staan klaar voor de verkoop. Ik had het er zo gezien.

Maar dan diezelfde markt van de Tunesiërs zelf De parkeerplaats van hun vervoer. Geen grap want er staan vele ezels gestald. Hier vindt de echte handel plaats zonder ook maar een enkele toerist.

Werkelijk alles is hier te koop

Kippen, kruiden en hete pepers

Tuigage voor mens en dier

Op naar de rand van de Sahara Via een kaler wordende steppe sta je daar dan bij die enorm wijdse zandvlakte

Overdag in die hitte denk je daar geen beestje te zien, maar speur de komende foto er maar eens goed op na. Inderdaad daar ergens... een hagedis (! ?), maar waar dan ? Daar dus !!! Meteen na deze foto verdween het diertje, maar... bij het klateren van mijn plasje kwam het weer terug. Vanaf dat moment weet ik wat dorst in de woestijn is. o

Gelukkig hebben ze in de woestijn oases Door zand omsloten meestal iets lager gelegen paradijzen waar werkelijk alles groeit en bloeit. Wonderlijktoch, nietwaar !!!

Ik was ook nog in: Tunis, Sidi Bou Said, Carthage, Sousse, El Djem, Sfax, Gabes, Matmata, Douz, Chott El Jerid, Tozeur, Métlaoui, Gafsa, Kairouan enzovoort. © Copyright 1998 Maar welke toerist heeft dat niet gezien ?