Executieverkoop ds 20142560 Ten laste van de heer B. Sen, wonende te 1108 GB Amsterdam aan het adres Leksmondhof 296 Op donderdag 27 maart 2014 om 10.00.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
mei 2010 Woningfonds Apeldoorn De 3 woontorens in Apeldoorn.
Advertisements

Dmv de startersregeling wil de gemeente Amersfoort de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Amersfoort.
Het Radboud Prepaid Programma
Averechtse selectie & marktfalen “Een Experiment”
Asymmentrische informatie
Downloaden: Ad-aware. Downloaden bestaat uit 3 delen: •1. Zoeken naar de plek waar je het bestand kan vinden op het internet •2. Het nemen van een kopie.
Dieter Smolders en Jef Claes Projectwerk Academiejaar
Z ATERDAG 5 APRIL A ANVANG UUR. Onze dank gaat uit naar: alle vrijwilligers aanbieders van objecten aanbieders van diensten en natuurlijk aan ieder.
Aanbieding Nacsport Video Analyse. Aanbieding Nacsport Video Analyse Nacsport Scout Plus : Eerste in de reeks professionele versies.
DE WET VOORKEURSRECHT GEMEENTEN (Wvg)
Kopen en verkopen les 74.
Winst- & verliesrekening (of resultatenrekening of baten- & lastenrekening) Het Eigen Vermogen verandert als gevolg van de bedrijfsactiviteiten gedurende.
WELKOM.
Dmv de startersregeling wil de gemeente Utrecht de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Utrecht. In.
Contract, AV, incoterms, E-commerce en Weens koopverdrag
Verkoopresultaat Niveau 3 Kerntaak 5 Blz. 63.
Hoe maak ik een Adwords campagne? Adwords campagne.
Welvaartsverlies Pareto-efficiëntie.
6.1 Wat wordt de prijs? Winkeliers mogen zelf weten voor welke prijs ze hun producten verkopen. Hoe berekenen ze die prijs? Wat hebben vraag en aanbod.
Het auteursrecht van deze presentatie berust bij de uitgever: Brink Boa Services vof, KvK nr Deze presentatie is ter beschikking gesteld op:
Brutowinstopslagmethode
inkoopprijs – verkoopprijs winst – verlies
Paragraaf 3+4. Hoe kan het dat je besluit een nieuwe telefoon te kopen?  De mening van vrienden en familie  De eigen smaak en leeftijd  De financiële.
Hoofdstuk 13 Financiering van de Buitenlandse Handel
Balans Schematische weergave
Agenda  Les 15  wkn 14 2e  hs 2.6 winst & verlies
Mt20:17-34; 21:1-11 CONFERENTIE AMERONGEN 2008 Op weg naar Jeruzalem - vragen en ontvangen -
Vraag 1) juist/onjuist. De plichten van de patiënt:
Van Valckenborgh Dirk Februari Definitie “optie op aandelen” : Recht / Verplichting om een standaardhoeveelheid aandelen te kopen (call-optie –
Aanbieding Nacsport Video Analyse. Aanbieding Nacsport Video Analyse Nacsport Basic : De ideale versie om te starten met video analyse:
Hoofdstuk 8 Btw-reglementering.
19 augustus 2014 Nu en in de toekomst Samen uw woonwensen realiseren.
Fellowship of Gardening Rotarians in the Netherlands Een vrolijk kerstfeest en een voorspoedig 2012 Beste leden, In de eerste plaats een gezond en gelukkig.
Investeringen Klik om verder te gaan. Hoe gebruik je deze uitleg? Je kunt in deze presentatie ‘bladeren’ door de pijltjestoetsen te gebruiken. Vooruit.
Agenda  Les  wkn  hs 2 1 omzet en afzet  bestuderen tb 32 tm 36 maken 2.1 tm 2.5 (wb tm 60)
1 Kwaliteitsvol en betaalbaar wonen voor iedereen Vlakbij binnenstad en in het groen Duurzaam en toekomstgericht.
12 sept 2013 Bodegraven 1. 2  vooraf lezen: 1Kor.7:12 t/m 24  indeling 1Korinthe 7  1 t/m 9: over het huwelijk  10 t/m 16: over echtscheiding  16.
Reglement Inwendige Orde Hoofdstuk 1 : Het ontslag van een lid van de Raad van Bestuur. Art.1 Ieder uitgesloten of ontslagnemend bestuurslid kan zich Ieder.
Het Radboud Prepaid Programma
Commercieel beleid en recht
 Gegeven door Patricia Cools › Ervaren in communicatie en social media  Deelnemers: max 20 personen › Zelfde niveau op social mediavlak › Persoonlijke.
4.4 Een eigen huis of niet? Mensen kiezen vaak bewust om een huis te kopen, of juist te huren. Aan beide zitten voor- en nadelen. Deze voor- en nadelen.
3.4 Hoe woon je? Als je gaat verhuizen kun je een huis kopen of huren.
Recht H3 Kopen en verkopen Filiaalmanager.
Budgetteren H5 Omzetbelasting Ondernemer detailhandel.
Verkopen en kassa H5 Betalen en administratie Ondernemer detailhandel.
Beheer Elkey externen Jeroen François Security Manager.
Ondernemen moet je doen
De kosten van personeel Antwoorden 10.1 tm Bezit Kosten Eigen Vermogen Schuld Schulden.
14 Bijzondere inkoop en verkoopboekingen
CED Claims for you.  Toenemende vraag verhaalservice Particulieren  Dit soort schades zijn arbeidsintensief en staan geen inkomsten tegenover  Intermediair.
Welkom in De Reehorst ! Informatie wonen, welzijn en zorg Verzorgings- en verpleegafdelingen Reehaven Treebord 19, 2811 EA Reeuwijk. Telefoon : 0182 –
Consumentenbescherming in Nederland en onder de tropenzon Dr. Viola Heutger EU CARICOM.
Discussienota Bouwgrondprijs voorbereidende raadsvergadering 22 juni 2010.
1 De P&V Groep bestaat uit de merken P&V, VIVIUM, Actel, PNP, Euresa-Life en Arces Le Groupe P&V est composé des marques P&V, VIVIUM, Actel, PNP, Euresa-Life.
13 Enkele bijzondere financiële feiten.. Ontvangst goederen Ontvangst factuur.
15 mei 2012 Stimuleringsmaatregelen woningbouw Gemeente Landerd 2012.
Verkoop Hoofdstuk 4 De verkoopafhandeling. Inhoud 1 Klaar voor de verkoop 2 Klanten ontvangen en benaderen 3 Verkoopgesprekken 4 De verkoopafhandeling.
Verkoop Hoofdstuk 6 Service en klachten. Inhoud 1 Klaar voor de verkoop 2 Klanten ontvangen en benaderen 3 Verkoopgesprekken 4 De verkoopafhandeling 5.
Hospitality en voorraadbeheer Hoofdstuk 3 Klachten en service.
omzet, inkoopwaarde, bedrijfskosten en nettoresultaat
Protocol uitgaven en declaraties
Voorlichting competitie D junioren
Afzet = Aantal verkochte producten
PRODUCEREN OMZET, AFZET, WINST.
Verkoopt en handelt verkoop af
Hoofdstuk 2 Rechten en plichten
DESKUNDIG, FLEXIBEL EN ONAFHANKELIJK
BASISREKENVAARDIGHEDEN
BASISREKENVAARDIGHEDEN
Transcript van de presentatie:

Executieverkoop ds Ten laste van de heer B. Sen, wonende te 1108 GB Amsterdam aan het adres Leksmondhof 296 Op donderdag 27 maart 2014 om uur De verkoop wordt gehouden op het adres Xenonweg 25 te 3812 SZ Amersfoort bij Nimax B.V. Het betreft hier de verkoop van een professionele heteluchtoven van het merk ‘Foinox’ en een ijsmachine van het merk ‘Carpigiani’,welke onder meer verkocht moeten worden om de opslagruimte vrij te maken. Een half uur voor de verkoop zijn de zaken ter plaatse te bezichtigen.

Executieverkoopvoorwaarden 1.Voor toegang en deelname aan de verkoop dient u zich te legitimeren met een geldig identiteitsbewijs. Door deelname geeft u toestemming dat van u legitimatie een kopie wordt gemaakt. 2.De ter verkoop aangeboden zaken zijn – voor zoveel mogelijk - een half uur voor de verkoop te bezichtigen. 3.De zaken worden verkocht in de toestand waarin deze zich bevinden. Er wordt geen enkele garantie gegeven omtrent omschrijving, echtheid, werking en/of de (complete) staat waarin de zaken zich bevinden. 4.De verkoop wordt gehouden bij opbod en de toewijzing zal geschieden aan de meestbiedende. 5.De gerechtsdeurwaarder kan tijdens de verkoop een startbod en/of een minimale verkoopprijs bepalen en derhalve ook zaken uit de verkoop halen. 6.De gerechtsdeurwaarder kan tijdens de verkoop verschillende kavels herkavelen en als één kavel aanbieden. 7.De gerechtsdeurwaarder kan tijdens de verkoop een cautie (aanbetaling) vragen van 50% van de koopsom. Dit kan met name gebeuren, indien een koper meerdere kavels koopt of wil kopen, waarna aan het eind van de verkoop de totale koopsom wordt bepaald onder verrekening van de cautie. 8.De koopprijs is vrij van BTW en zonder opslag (bijkomende kosten), maar dient direct contant betaalt te worden. Er bestaat de mogelijkheid tot PIN-betalingen. Creditcards worden niet geaccepteerd. 9.De gekochte zaken dienen – tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen met de gerechtsdeurwaarder - meegenomen te worden. Koper dient zelf voor vervoer zorg te dragen. 10.Er kunnen/zullen tijdens de verkoop filmopnames gemaakt worden. 11.De verkoopvoorwaarden en eventuele wijzigingen/afwijkingen daarop, worden voor aanvang van de verkoop door de gerechtsdeurwaarder voorgelezen.