Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Advertisements

Gemaakt door Odessa koorevaar
Minecraft.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Beelden storm.
Sander Mager Roel Lafeber CE2A. Sinds een aantal maanden ben ik erg fanatiek de game ‘’Candy Crush’’ aan het spelen. Een klasgenootje van mij speelde.
EMEG lijst: opdracht 12.
Woorden en tijd.....
Alleen voor de flinke nadenkers onder ons
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
SPEL UIT DE TOP 20 VAN GRAND THEFT AUTO V.
Speel een spel uit de top 20 van gamer.nl. Verwachtingen vooraf? Veel gescheld, aangezien alle jongens die het doen altijd schelden…. Veel geweld in het.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
voor de zomervakantie tot
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
De Kracht van Facebook games
Welke trends komen terug
Levensvragen Over geluk…..
Wat maakt het leven zinvol?
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
De schaduw en het licht Tekst Toon Hermans Muziek James Galway
Leven zoals het leven je is gegund
Lieve vriend(in)!.
ADP Tussenopdracht: Horseman Student: Kaj Metz Richting: GAR Module: Design & Research Vak: Action Design Principles Docent: Karel Millenaar Datum:
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Glow.
Glow.
Lees aandachtig deze boodschap, heel belangrijk !
Er zijn fouten die onomkeerbaar zijn...
Tiny Farm Gaming. Over tiny farm Tiny farm is een spel waarin je een boerderij bezit. Eerst kun je kippen houden, voeren en broeden. Je verdient geld.
Wat begon als een paradijselijk sprookje, eindigde in een flop
Lagoonia.
MUSIC Lees de nieuwsbrief op
World of Warcraft Spelen tot level 20. Beeldvorming vooraf Niks voor mij Mooi vormgegeven Vecht game Vooral games interessant.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Harry Potter Studios.
3FM Serious Request.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
Uitzending bijgewoond van een tv programma.
Welke keuze maak jij voor jezelf?
De kunst van het fouten maken
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
GTA IV. Speel de game Ik speel deze game nu zo’n half jaar. Tot nu toe heb ik geweldige ervaringen gehad met dit spel. Ik heb een jaar gewacht om dit.
{ World of Warcraft. Wat zijn je verwachtingen? Wat is je ervaring? Wat is het verschil? Opdracht Opdracht.
Op een warm strand, Vlak bij een groot oerwoud, kwamen vijf krokodilletjes uit hun ei.
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle.
Dictee 8.13 Klik op de pagina om te kijken of je het antwoord goed had.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Welkom.
Ik doe mijn presentatie over…
ZIJ GELOOFT IN MIJ Aangeboden door ANDRE HAZES ZIJ GELOOFT IN MIJ.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Wie ben ik?.
Het spel Gevonden via Het verhaal:
Online filmpjes maken. (
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
TRANSACTIONELE ANALYSE Kwaliteit van de hulpverleningsrelatie.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Een pastoor van een klein dorpje komt erachter dat Marietje zwanger geworden is (van hemzelf) !
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
Transcript van de presentatie:

Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden, en met hun hulp, het eiland veranderen in een tropisch paradijs?

Wat zijn je verwachtingen vooraf. Wat is je ervaring geweest Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil ? Toen ik dit spel zag, dacht ik dat het heel saai was. Omdat ik sowieso niet zo’n spellen iemand ben, en vooral geen online games, had ik er niet al te positieve verwachtingen van. Wat ik wel positief vond aan het spel was dat er geen schieten in voorkomt, geen geweld. Dus misschien ga ik het wel helemaal niet zo erg vinden! Eenmaal het spel spelende kwam ik erachter dat het niet zo saai was als ik had gedacht. Het is niet zo dat ik het in mijn vrije tijd nog een keer zou gaan spelen, maar het was een rustig spelletje wat vooral ook vrouwvriendelijk was. Lagoonia is in tegenstelling tot andere spellen een spel waarbij er geen druk is van andere spelers, je speelt het helemaal voor jezelf. Er zijn geen andere spelers die je moet bestrijden wat het heel ‘peacefull’ maakt. Het verschil tussen mijn verwachting en mijn ervaring is: - ik dacht dat het een spel zou zijn met veel druk van andere mensen, wat het totaal niet was. Het is een spel wat je puur in je eentje speelt en managed. - ik dacht dat ik het heel erg saai zou gaan vinden. Nou vond ik het niet het leukste spel ooit, maar ik vond het zeker ook niet heel erg om te spelen.

Wat is de succesfactor van Lagoonia? Hiermee bedoel ik meer: Wat maakt het dat mensen als ze Lagoonia gaan beginnen te spelen dat ze het ook blijven spelen? Lagoonia heeft een parelsysteem. Het doel is om van een eiland waar niks op staat en niks te doen is, een waar paradijs te maken. Daarvoor moet je diverse levels halen. Naarmate je steeds een hoger level haalt, kun je ook meer gebouwen bouwen waarvan je dan weer energie krijgt. Het duurt een tijdje voordat je gebouwen vrij speelt. Wat ze heel slim doen bij Lagoonia is dat je voor een bepaalde hoeveelheid parels (je “geld”) de gebouwen ook alvast kunt vrijkopen. Mensen die dus geen geduld hebben en heel snel hun eiland willen volbouwen, gaan dus van die parels die ze hebben nieuwe gebouwen kopen. Zonder energie kun je geen nieuwe gebouwen maken. En de energie die je van gebouwen krijgt, duurt heel lang voordat die wordt vrijgegeven, soms wel zo’n 6 uur. Sommige spelers hebben hier geen geduld voor en zo hebben de makers van Lagoonia bedacht dat je ook van je parels energie kunt kopen. Het enige nadeel hieraan is dat je niet zo makkelijk parels verdiend. Die moet je ergens in het bos of in de grotten zoeken, en dat kost ook weer energie. Natuurlijk kun je de parels dan kopen. Wat je ook kunt kopen voor een bepaalde prijs is het geluk van je poppetje. Je speelt met een mens, en wanneer je poppetje blij is, gaat alles beter. Natuurlijk komt er ook een punt waarop je poppetje wat minder gelukkig is, en is op dat moment geluk te koop in de vorm van parels.