HAMOIR, TWINTIGSTE EDITIE Hierbij enkele souvenirs van onze allereerste jaren en van enkele mensen die onze geschiedenis schreven. Het opzoeken van deze.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
‘Wees vruchtbaar en word talrijk; bevolk de aarde en onderwerp haar; heers over de vissen van de zee, over de vogels van de lucht, en over al het gedierte.
Advertisements

Kikker in de kou geschreven door Max Velthuijs
Gezegend wie op God vertrouwt
Zo simpel is het : Bijgevolg : Wie te veel bier drinkt wordt zat,
JÉSUS UN PEU NONO JEZUS – EEN BEETJE SIMPEL Maria-Magdalena, ik zou je een dienst willen vragen … ik maak me zorgen over mijn zoon Jezus, hij is bijna.
Louis.
Beelden storm.
HOLLANDSE MAATJES.
PARIJS Een PowerPoint over de eendaagse reis
Gods verborgen glans.
Evangelie der genade Vragen :
I. De setting en aanleiding. Lucas 15: 1 Alle tollenaars en zondaars kwamen hem opzoeken om naar hem te luisteren. 2 Maar zowel de farizeeën als de.
Hij wacht alleen nog maar
Dat kan smaken De voerbollen worden klaar gemaakt Alles nog eens nazien voor de start.
Anne Frank.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Module 1 – Dag 4 Hallo Module 1 – Dag 4 een 1 Module 1 – Dag 4 twee 2.
19 mei 2009, de eerste bespreking rondom het starten van een nieuwe gemeente in Raamsdonksveer.
Zingen Vers 1 Daar is uit 's werelds duistre wolken
Kinderen.
Modern Sprookje Kikkerkoning.
De paus Het is geen nieuwtje meer, de paus is dood, ondertussen is er zelfs al nen anderen. WHC zal u aan de hand van deze voorstelling wegwijs maken in.
Genesis Genesis Hierna gebeurde het, dat God Abraham op de proef stelde. Hij zeide tot hem: Abraham, en deze zeide: Hier ben ik.
De Olympische spelen.
2e gebod: Maak geen beeld van God, maar geloof in zijn beeld
Zondag 2 september 2012 doop Tessa Groeneveld Exodus 14:9-22 “Wees niet bang, wacht rustig af, de Heer zal voor u strijden.” De Heer liet de zee terugwijken,
Vijfde zondag van de 40 dagentijd 10 april 2011 Ontmoeting bij het graf Johannes 11:17–44 Jezus hoorde dat Lazerus al vier dagen in het graf lag. Jezus.
Zondag 5 april 2009 zesde zondag van de 40 dagentijd Marcus 11: 1-11 Ze brachten het veulen naar Jezus en legden hun mantels op het dier en hij ging erop.
Vierde adventszondag 19 december 2010 Micha 7 vers 3 en vers De deugdzaamste is als een doornstruik, de oprechtste is erger dan een stekelhaag.
Jongen van twaalf Op de drempel Op de drempel tussen kind en volwassen tussen kind en volwassen ontdekken wie je bent ontdekken wie je bent Jezus van twaalf,
Wie is de baas over mijn zakgeld? Bewerkt door Pierre, Jordi, Laurent en Dieter Les 2.
Genesis 39:6 Daarom vertrouwde hij alles volledig aan Jozef toe; nu Jozef er was, bekommerde hij zich alleen nog om wat hij te eten kreeg.
Nederlands Woordsoorten.
Welkom in de samenkomst
het voorgerecht de soep het hoofdgerechthet dessert Foto te laat genomen er was al van gegeten.
„Papa, waarom hebben wij indianen allemaal van die lange namen, terwijl de cowboys altijd korte namen hebben zoalsBill, Tex of Brad?
Quiz Feest in de kerk.
Kleurenleer Door Robert Goede.
Zeeuws-vlaams jeugdkampioenschap Juni te Koewacht.
Hij was maar een clown in ’t wit en in ’t rood hij was maar een clown
"Als ogen spreken" Introductie. Wie is Jezus voor jou? En daarbij de vraag: Wie ben ik, jij?
Openb. 4: Ik, Johannes, had een visioen. Er stond een deur open in de hemel. En een stem zei: ‘Klim hierheen op, dan laat ik je zien wat er hierna.
Kinderen
HIJ GAF ZIJN EIGEN ZOON. Tijdens een zondagavond zangdienst in een kerk gaf de dominee het woord aan een oude man, die daar zondag te gast was. De man.
Juda & Tamar Genesis 38.
Een jongeman komt in de apotheek en vraagt de apotheker :
Beachvolley 2000 Even oude koeien uit de gracht halen.
‘n Kleine jongen rijdt met zijn vader langs het ’’ hete ‘’ kwartier van de stad en vraagt aan zijn papa.
DE GROTE WITTE TROON deel 2 9 november 2014 Zoetermeer.
Zondag 27 maart 2011 Doop Olivier Albert Pieter van Winsen en Dain Vedder. Hij doet met ons en gaat bij ons in en uit. Hij heeft in zijn handen onze naam.
Hartjes Kies een leuk spel
INFO vakantieweken van maandag 13 juli t/m zondag 2 augustus Met: 14 jarigen in deze weken, van 8 – 74 jaar Foto’s van de eerste bouw ontwikkelingen,
Het derde thema van het project gaat deze zondag over getrouwd zijn. Veel sprookjes eindigen met “En ze leefden nog lang en gelukkig”, maar voor getrouwde.
Profronde van Deurne Zondag 1 juli De PROFRONDE VAN DEURNE MAAKT IN 2012 TERUG DEEL UIT VAN DE EUROPACUP DERNY.
Diana vond in 2012 haar dakloze vader toen ze foto’s maakte. Hij verliet het gezin Toen ze jong was.
Seizoensthema … GRAPES Gratie Genade GUNST.
Koude douche. Ik zet het je betaald (of erger) God houdt maat wanneer Hij straft.
Als/dan.
In deze dienst zal Ds. J. Kruidhof voorgaan Na de zegen zingen we Gz. 162: 1, 4 Schriftlezing: Gen. 25: 27 – 34 Gen. 27: 41 – 45 Hosea 12: 4 – 7 Tekst:
In deze dienst zal Ds. A.P. Feijen voorgaan Na de zegen zingen we Ps. 33: 3, 4 Schriftlezing: Luk. 12: 1 – 7 Tekst: Zondag 9.
2 Vier stellingen; Rode duim; Groene duim, 3 Stelling 1 Je stuurt via Snapchat een foto van jezelf met weinig kleren aan. Je vriend(in) slaat die foto.
Heineken in Elburg Geschiedenis van Heineken begint in Elburg.
Hier komt een presentatietitel Voornaam Naam of iets anders.
Ieue - Jireh Genesis 22: En het gebeurde na deze dingen dat de God (Elohim) Abraham op de proef stelde. Hij zei tegen hem: Abraham! Hij zei: Zie,
Een genealogie waarin de c ook in Nederland gehandhaafd bleef. Bazel een kleine gemeente aan de Schelde, mogelijk ontstaat een verbinding met andere genealogieën.
1.
Hier komt een presentatietitel
“Knuffels” kleuren digibordpeuters.
Transcript van de presentatie:

HAMOIR, TWINTIGSTE EDITIE Hierbij enkele souvenirs van onze allereerste jaren en van enkele mensen die onze geschiedenis schreven. Het opzoeken van deze fotos was niet eenvoudig. Daarom hebben we ons dan ook beperkt tot onze eerste bestaansjaren. Er ontbreken zoals steeds, vele details, hetgeen frustraties meebrengt maar we zijn toch tevreden met bijvoorbeeld de foto van het podium der « honderdjarigen ». Vier van de 6 piloten op deze foto vereren ons op 5 september met hun bezoek hetgeen ons enorm pleziert.

MEVROUW D’ASPREMONT DIE GEDURENDE VELE JAREN DE START GAF……

…MET HAAR TWEELOOP !

…EN WE ZIJN VERTROKKEN ! BIJ DE MOTOS VEEL GROEN, WIT EN ROOD, GEEN ORANJE NOCH BLAUW TE BESPEUREN.

ONZE VROUWENPLOEG VAN DE CHRONOMETRAGE, ALLES GEBEURDE MANUEEL. ZE ZATEN DAAR 4 UREN ONOPHOUDELIJK DE RUGNUMMERS DIE PASSEERDEN TE NOTEREN. RECHTS, RECHTSTAAND, ONZE « ROEPSTER » DIE ELK NUMMER HARDOP RIEP.

WINNAARS VAN DE 2 EERSTE MEETINGS : JEAN-MARC WARRANT EN STÉPHANE CHARLIER.

OP HET PODIUM VAN DE SOLORIJDERS : STÉPHANE HENRARD, PABLO RAUWERS EN…. ?

WINNAARS IN JAAR : PHILIPPE JACOB EN OLIVIER VANDEBERG ( ? ) TWEEDE : PHILIPPE HALLUENT EN FRANCOIS LUC DERDE : BERNARD HANCIAUX EN EDDY VANDERHOFSTADT

CATEGORIE BROERS : WINNAARS : GILLES EN ERIC BARCHMANN TWEEDE : ???? DERDE : ERIC ( MET HAAR ! ) EN ELIE ROCHUS

CATEGORIE VADER EN ZOON WINNAARS : PHILLE EN MAXIME DEJONG TWEEDE : HERVÉ EN GILLES DE KEUKELAERE DERDE : JEAN-PIERRE EN VINCENT DE KEUKELAERE Zie je dat kleine jongetje op de mobilhome die alles aandachtig in het oog houdt ?

HERKEN JE HEM ?

GILLES DEJONG

WIE IS DIE ROODHARIGE JONGEN EN ZIJN VRIEND VOOR ONZE JEEP ?

ARNAUD BARCHMAN

BORIS RAUWERS (104) IN DUEL MET PHILIPPE DEJONG (6)

PODIUM VAN DE « HONDERDJARIGEN » EÉN : MARTIN KETELS EN ROBERT LOMBEAU TWEEDE : GUY DEJOND EN MICHEL DECORTE DERDE : ROGER VERBIEST EN MARCEL EECKHOUT NIVELET, 6 JUNI 1993 Onze lievelingsfoto !

CATEGORIE DAMES. EÉN : MONIQUE AGNUS EN DORIS BERTEN TWEEDE : STÉPHANIE GRAUX DERDE : CORINE COCOZZA EN CATHÉRINE COLES ( ?) Onze vriend, Jan Verleysen bij zijn eerste deelname. NIVELET, 6 JUNI 1993

OP DIT PODIUM VINDEN WE PHILIPPE JACOB ( MET SIGARET…) IN HET PUBLIEK : JEAN-MARC WARRANT EN GUY LEVIS

CATEGORIE 4-TAKTEN WINNAARS : MICHEL DE COURRIERE EN ROBERT TRIEF TWEEDE : BENOIT OLDERS EN ?? DERDE : PABLO RAUWERS EN ROBERT OTTEN

ONZE ALLEREERSTE SPIRA(AL)BOCHT, HAMOIR 1992 ENKELE SPECIALE FOTOS OM TE EINDIGEN

WE BOUWDEN ZELFS BRUGGEN ! ACHTERAAN RONALD VANDERVERREN, ZIJN ZOON RIJDT NOG STEEDS IN DE CLUB, EN DR. THIERRY GÉRARD.

EINDE ( voorlopig) Photo Elie Rochus “Hélaba, gij, buiten !!! Geen fotos ! De omloop blijft geheim tot zondag !