Eindhoven. Glow is een festival in Eindhoven dat in het teken staat van licht. Het werd voor het eerst gehouden in 2006. Het is een openluchttentoonstelling.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Interactum Lectoraat Kantelende kennis
Guillotine.
Maak een tentoonstelling
Belangrijke Test..
Visie, missie en kernwaarden
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
B1c impressionisme : uitleg, theorievragen, praktijkopdracht
We zijn toch allemaal gelijk…
Bezoek aan het muziekgebouw Frits Philips Eindhoven.
PARIJS Een PowerPoint over de eendaagse reis
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
het licht van Pasen schijnt. Het is aan ons te zorgen dat, Wanneer vele paaskaarsjes branden Is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen.
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
Glow Eindhoven.
Welke trends komen terug
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Wat is Dutch design week
Vrij en onvrij Grieken en Romeinen Vroegmoderne tijd Moderne tijd
Glow Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.. Glow 2011 plattegrond.
Dit jaar loopt weer op zijn eind Het jaar 2006 verdwijnt.
EEN VERRASSING KRIJGEN
Drie echtparen willen toetreden tot een kerk.
CULTUREEL KAPITAAL ?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was.
De Olympische Spelen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Glow.
Glow.
GLOW 2011 Eindhoven, november GLOW 2011 Eindhoven is de “lichtstad”. Eindhoven is “design”. Die twee komen samen in het jaarlijkse GLOW festival.
Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.
Glow 2011 Gijs Kahmann. Verwachting Mijn verwachting voor Glow was eigenlijk vrij hoog want ik was de vorige keren ook al geweest en toen vond ik het.
Concerti Fetti Bezoek een live-optreden van een voor jou niet voor de hand liggende artiest.
Citysounds City Sounds is een ééndaags, gratis toegankelijk dancefestival op verschillende pleinen in de binnenstad van Tilburg. De podia worden, naast.
Elk jaar is Groots met een zachte G weer uitverkocht! Iedere Brabander leeft hier naartoe. Het is een Brabants fenomeen! Maar wat is nou de succesfactor.
Glow Eindhoven Lichtfestival sinds 2006 een evenement waarmee de stad zich op een kwalitatieve en onderscheidende manier kon profileren op het gebied.
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Ik ben Ulrike Seynaeve en ik ben 18 jaar oud. Op 18 november 1991 werd ik geboren te Torhout, maar al men hele leven lang woon ik te Lichtervelde. En.
Concert Antwerpen. Beyoncé is een enorme inspiratie voor mij. Ik heb veel interviews met haar gelezen, en heb daarom enig idee hoe zij tegen optreden.
Wie is God voor jou?.
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Een Mailtje grapjes-CS.
Sneeuwbal Festival. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Harry Potter Studios.
3FM Serious Request.
een sinterklaasliedje
nou, ik ben dus inderdaad naar la defense geweest.
Het Zwanenmeer (maar dan anders)
De Maya’s zeggen over Julio: Zijn diepe, synchrone verbinding met de natuurlijke cycli van de aarde geeft hem krachtige creativiteit en inzicht in de oude.
Sint-Maarten.
De naam GLOW komt van alle lichteffecten en de projecttechnieken. De 6 e editie van GLOW, dat van 5 t/m 12 november 2011 in Eindhoven plaatsvond, heeft.
Anouk van Dijk CO1C. Appelpop valt onder de categorie events. 3 podia: Het hoofdpodium Het brunottipodium Het McBlossompodium.
QUIZ! START! Hoe goed ken jij onze groepsleden?
Facebook in het nieuws Bespreking woordenschatopdracht.
Ik verwacht dat het heel spectaculair word, en dat heel Eindhoven oplicht door Glow. Ook verwacht ik dat het heel druk zal zijn omdat niemand dit wil.
THE LION KING The Musical. Musical  In december 2012 ben ik in London naar de musical ‘The Lion King’ geweest. Ik was er een aantal jaren daarvoor ook.
Specht en de wezel samen door de lucht Mediabegrip week 11/12.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Wat zijn verwijswoorden en hoe gebruik je die?
Tomorrowland Jack straatman IT15AMO1A.
Wat is belangrijk? Dat we Gods goedheid beleven Dat we dagelijks veranderen Dat we op weg zijn naar heerlijkheid Dat we leren zien met Gods ogen.
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
Thema voorbereid met jongeren. Licht van de wereld U scheen in mijn duisternis, nu mag ik zien wie u bent. Liefde die maakt dat ik U wil kennen Heer’,
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
NU BURGERSCHAP 3/4 Project online 2Reclame: daar trap jij toch niet in? Voeg hier je commercial in: Invoegen > Video > Onlinevideo. Lukt dat niet? Geef.
Een Mailtje.
Wie zijn wij? Geesje Prins Karlijn Gerritsen. Wie zijn wij? Geesje Prins Karlijn Gerritsen.
Transcript van de presentatie:

Eindhoven

Glow is een festival in Eindhoven dat in het teken staat van licht. Het werd voor het eerst gehouden in Het is een openluchttentoonstelling waarbij bekende gebouwen of locaties met licht bewerkt worden. Vandaar dus ook de titel Glow. Door Philips heeft Eindhoven altijd al iets met licht gehad en past dit dus goed in deze stad.

Het thema van afgelopen jaar was ‘Waan en Werkelijkheid’. Ze wilde door middel van lampjes en lichtinstallaties waanbeelden op gebouwen of locaties maken. Elk jaar komen er veel bezoekers, niet alleen uit Nederland. Dat komt denk ik doordat het erg vernieuwend en modern is en wat dus ook een jongere generatie aan spreekt. Vorigjaar was mijn 2e keer en ik weet zeker dat als het dit jaar weer is, dat ik er weer heen ga. Ik vind het een geslaagd festival!

De Dommeltunnel werd omgetoverd tot Tunnel of Love

Het van Abbemuseum bestond vorigjaar 75 jaar en werd daarom nu zelf ook belicht.