Deze presentatie wordt u aangeboden door

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Deze TANTRA komt uit India.
Advertisements

Opleiding KWS voor studenten
Coloscopie in het SKB Week van de Darm Bron inhoud: www
Het Forum Hoe ga je te werk met het forum?
Dienst « Elektronische Publicaties » e-Depot Demo DIGITOOL 3.0     12.IV.2007 Wanneer u klaar bent, ga door.
De Vrouw Toen God De Vrouw schiep was hij op de zesde dag nog laat aan het werk. Een engel kwam langs en zei: “Waarom duurt het maken van deze zo lang?”
Geef uw zorgverlener toestemming voor het delen van uw medische gegevens! Informatiefolder gegevensuitwisseling voor zorgconsumenten in Zuid-Holland.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Verborgen vormen van pesten
Beroepsgeheim op de SEH
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Werkloze Een werkloze solliciteert naar de post van wc-ontstopper bij Microsoft.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Alzheimer Een haperend geheugen
Sollicitatiegesprek.
Blijf bij mij Jolink.
Ter gelegenheid van het ske symposion  1350 per jaar  Daarvan ca 850 in raadkamer ◦ 300 ingetrokken ◦ 240 niet ontvankelijk ◦ 310 ongegrond.
Startsimulator Startinstructeur – Sessie 1
die niet om jou zou huilen.
Moeder komt met kind praktijk binnen rennen: moeder in paniek en kind hard huilend; Je ziet een buil op het voorhoofd..
Het potje
Indien je vóór mij zou sterven,
Scholing NPZE 6 maart 2014 Omgaan met rouw en verlies
Rol van de arts bij het zelfgekozen levenseinde
Het Leven /04/2017.
Frequent gestelde vragen
Ik wou ff weten hoe het met je gaat!
HET CURRICULUM VITAE = VISTEKAARTJE NUMMER 2
EEN VERRASSING KRIJGEN
6 pijlers van de code in beeld
Symposium Palliatief Netwerk
Huil niet om iemand, die niet om jou zou huilen.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Lagoonia.
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
Interpreteren van data
WAT EEN GOD! JESAJA 63:7-9; 64:3; 65:1,2.
Welkom in de samenkomst. Hebreeen 12 Hebreeen Daarom dan ook, alzo wij door zo’n grote menigte geloofsgetuigen omringd zijn, laat ons afleggen.
Infosessie ‘Uitgerookt?’
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Opleiding KWS voor studenten en interim medewerkters
Zijn uw patiënten tevreden over uw bereikbaarheid?
Een goed Karma Dit is makkelijk te lezen en lekker kort. Geniet ervan! Hier volgt wat de Dalai Lama vertelt over Je hebt alleen enkele minuutjes.
Mogelijke vragen VZP.
“SODEXO SUPPORTS ME” KENNEN EN UITLEGGEN
Hoe kun je Geloven? Een jaar of tien geleden zat ik in een studentenkamer. HIJ zat tegenover me. Als ik eraan terugdenk voel ik mijn wangen weer gloeien.
Patiëntveiligheid Wij doen er alles aan om uw behandeling zo veilig mogelijk te doen verlopen. Zelf kunt u hieraan ook bijdragen. Hier volgen 6 tips wat.
Visie & Strategie.
DEMO: Hoe werkt de nieuwe registratieprocedure van BEA?. De demo loopt automatisch, u moet niet klikken om verder te gaan.
Om soms eens dieper over na te denken
Een Belgische moeder schreef eens een brief aan haar zoon die bij het leger diende. Beste Peter, Ik schrijf je deze brief om je te laten weten dat ik je.
15 feiten die u nog niet wist of waarover u nog niet nagedacht heeft.
Altijd online!.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Aids. Wat is aids? Acquired Immune Deficiency Syndrome Aids is een besmettelijke ziekte die veroorzaakt wordt door een virus (HIV). Hiv tast het afweersysteem.
Goed in je vel zitten Talenten ontplooien Omgaan met dagelijkse stress
Welkom bij Een verslaving in huis Steunpunt Mantelzorg Elst
Jennifer de Vries-Aydogdu med.hro.nl/vrije
Gnathologie Casus mevrouw De Wilde. Mevrouw De Wilde heeft in het verleden bij u in de praktijk als tandartsassistente gewerkt. Ondanks dat zij haar dienstverband.
Politie Zeeland West Brabant. District Zeeland. Komt een agent bij de dokter Beroepsgeheim en politie/justitie.
OM en medisch beroepsgeheim Openheid & OM OM legt op zitting steeds verantwoording af; Openheid is een pijler van de rechtstaat; Macht die.
Intensieve contextbegeleiding "De Vuurvogel" Informatiebrochure voor de jongere Hallo daar! Dit is onze informatiebrochure. Lees hem aandachtig door en.
Onderzoek Generatie 2020 De leerkrachten van Deinze kregen eind vorig schooljaar voor het eerst te horen dat er een groot onderzoek zou zijn in Deinze.
PROJECT ZOET ZWANGER REGISTRATIE PRAKTISCHE ASPECTEN.
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
Wat vinden jongeren belangrijk? Cliëntenraad GGZ Kinderen en Jeugd.
3de betalende / MyCareNet
Betrouwbaar - laagdrempelig - interactief
Vast dossierhoudende praktijk
Transcript van de presentatie:

Deze presentatie wordt u aangeboden door Huisartsenpraktijk Vileyn

U kan de beelden en de gegevens thuis opnieuw bekijken via onze website : www.doktervileyn.be

Laat geen radiografie uitvoeren als er geen medische noodzaak voor is Laat geen radiografie uitvoeren als er geen medische noodzaak voor is. Vertel uw arts wanneer beeldvorming wordt uitgevoerd indien er een kans op zwangerschap bestaat. Vertel uw arts indien er recent een radiografie werd gemaakt. Mogelijks moet die niet worden herhaald. Laat altijd een verslag naar uw huisarts sturen wanneer een beeldvormend onderzoek werd uitgevoerd. Uw arts kan op uw verzoek uw vorige radiografieën bekijken via internet.

Op deze manier bent u geregistreerd als patiënt in deze praktijk. Jaarlijks wordt door 1 van de artsen voorgesteld om een Globaal Medisch Dossier (GMD) aan te maken of te verlengen. Op deze manier bent u geregistreerd als patiënt in deze praktijk. Laat daarom ook alle verslagen ivm uw gezondheid (beeldvorming, labo, specialistenbrieven, preventieve onderzoeken) doorsturen naar onze praktijk. Dan integreren wij ze in uw elektronisch dossier en gaat er niets verloren.

Indien u niet langer patiënt bent in onze praktijk, bezorgen wij het volledige dossier aan de volgende behandelende arts/praktijk. U krijgt een hogere terugbetaling door de mutualiteit voor sommige prestaties verricht door de dossierhoudende artsen.

Een afspraak maken, verplaatsen of afzeggen Kan: 1. Online via www.doktervileyn.be (je moet eenmalig registreren met je rijksregisternummer en een zelfgekozen paswoord) 2. telefonisch (huisbezoeken aanvragen voor 10u) Wij stellen het op prijs als je zelf naar de raadpleging komt ipv een huisbezoek aan te vragen, tenzij bij onmogelijkheid het huis te verlaten.

Heb je al eens overwogen om te stoppen met roken? Steeds uitgesteld? Bedenk dan: - hoe langer je wacht, hoe meer schade aan je lichaam - stoppen zal over een jaar niet makkelijker zijn dan NU Overweeg de strategie om te stoppen die het best bij jou past. Wil je hier meer informatie over, of kan je medische hulp gebruiken, praat er dan over met je arts.

Momenteel loopt in Vlaanderen de preventiecampagne tegen dikke darmkanker Deze kanker kan worden opgespoord door een eenvoudig stoelgangsonderzoek. Vroege diagnose en behandeling lijden tot een betere genezing, minder zware ingrepen en minder overlijdens door darmkanker. Iedereen tussen 60 en 75 jaar zal daarom in de loop van de eerstkomende 2 jaar, een uitnodiging krijgen via de post om deel te nemen aan een tweejaarlijks stoelgangsonderzoek. Meer informatie over deze campagne en over dikke darmkanker vind je op: www.bevolkingsonderzoek.be/dikkedarmkanker

Wees voorzichtig met het gebruik van slaap- en kalmeringsmiddelen! Ze geven gewenning ze werken na een tijdje steeds minder goed, je hebt dus na een tijdje een steeds hogere dosis nodig. Ze zijn verslavend je kan ze na een tijdje steeds moeilijker missen. Gebruik slaap- en kalmeermiddelen daarom alleen als het echt niet anders kan, en altijd voor een korte periode.

Drink je soms meer dan je zelf zou willen …? Heb je een partner of familielid met een alcoholprobleem?

Met een vertrouwenspersoon Spreek erover Met een vertrouwenspersoon Uw arts is gebonden door het beroepsgeheim. Alles wat u met hem/haar bespreekt, blijft strikt vertrouwelijk.