Uitleg toets [Info]  In deze presentatie wordt kort uitgelegd wat je met de toets [Info] in WinPOS kunt doen.  Door op de linker muisknop te klikken,

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het maken van presentaties voor op de computer.
Advertisements

G OOGLE D OCS. In COMPUlinks 2008/4 vindt u een uitgebreide werkbeschrijving. Met behulp van Google Docs kunt u eenvoudig presentaties maken.
VLEKHO-HONIM Om deze presentatie op je eigen tempo te volgen klik je telkens met de muis voor een volgende stap of een volgende dia. •Starten met je Digitaal.
MAAK JE EIGEN STARTPAGINA MET DEZE WEB 2.0 TOEPASSING Netvibes.
Beste klant, Welkom op Modelovereenkomst.nl. Onder de knop ‘Documenten’ vind u al onze documenten geordend in mappen. Klik iedere keer op ‘pijltje naar.
Les5. • Als een dia uit een presentatie het goed zou doen in een andere presentatie, kun je de dia kopiëren naar de nieuwe voorstelling en gebruiken wanneer.
Beginnen met PowerPoint Ga nu naar dia 2.
Informatieanalyse en databaseontwerp Practicum 2 Welkom bij het practicum IID: Query’s, Orde in de Chaos.
Wegwijs in Belfirst Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
WorldCat Local – Eenvoudig zoeken. In deze demo Eenvoudig zoeken: •Zoeken naar titels •De sortering van de resultaten aanpassen •De beschikbaarheid van.
DIA-OPMAAK (1) Dia-indeling H van Breugel A van der Coelen.
Uitleg toets [Artikel]  In deze presentatie wordt kort uitgelegd wat je met de toets [Artikel] in WinPOS kunt doen.  Door op de linker muisknop te klikken,
EDSO Software. Wat is de nmegids?  Een online catalogus van uw producten en lessen.  De mogelijkheid voor scholen om in te schrijven:
De Schoolkrant illustreren
Selectie (2). • Je kan een cirkel (vierkant) selecteren vanuit ‘het midden’ met alt en shift ingedrukt.
Inloggen in WinPOS In deze presentatie wordt kort gedemonstreerd hoe je moet inloggen in WinPOS. Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je door.
Zoeken in de NAZ Nederlandse Artikelendatabank voor de Zorg (alleen voor abonnees) LEVV, november 2006.
EDSO Software Digitale KCEGids EDSO Software.
Als je de CD opent (klik op START), verschijnt er dit scherm. Er wordt nu contact gezocht met de server en gecontroleerd of het wachtwoord bij de CD van.
DE HELP-FUNCTIE Diverse manieren om tijdens het werk gebruik te maken van het hulpsysteem H van BreugelA van der Coelen.
Wouter van der Zwan Lezing Draaitabellen Wouter van der Zwan
Het maken van een presentatie
Base: bewerkingen 2 soorten - Oplopend- Aflopend.
om deze presentatie uit te voeren
Klik met de linker muisknop voor het volgende scherm
Werken met een adressenbestand
Kassabon aanmaken In deze presentatie wordt uitgelegd hoe je een kassabon moet aanmaken met WinPOS. Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je.
Wegwijs in Belfirst.
Instructie leerling- activatiecode
Wegwijs in Bel-first Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Handleiding ClassDojo
Klikdemo 5: CRM Casus Topclean (zonder navigatiehulp) Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo Je gaat nu weer de casus ‘Topclean’ registreren.
Klikdemo: CRM registreren acties Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je bij een werkgever acties kunt registreren,
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Basis Computer Gebruik
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Hogeschool PXL – Elfde-Liniestraat 24 – B-3500 Hasselt Wegwijs in Gopress Handleiding voor het gebruik van de databank.
Ga naar Diavoorstelling bovenaan het scherm.
Library Search Klik om via WorldCat te kijken in welke bibliotheken deze titel beschikbaar is. Veel Nederlandse bibliotheken doen hieraan mee! Group of.
#kennisdelen | #samenwerken | #durftevragen
eXposure Schadegarant © 2016
Titel Ondertitel datum Probusclub Jan Adriaenszn Leeghwater.
Aanvragen OSO dossiers binnen Magister Ga in de RDP versie van Magister naar Leerlingen > leerlingen> Overstapdossier aanvragen:
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Welkom Dit is de leeromgeving van Kesseler & Zoon Typ hier je naam en klik op OK om in te loggen. OK #Deelnemer moet hier een naam kunnen typen#
Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.
Training SomToday/WikiWijs DINSDAG 24 MEI. Wat doen we vandaag ?  Huiswerk invoeren in SomToday  WikiWijs: toegevoegd aan arrangement, bekijken  Hoe.
1 De werkomgeving van autocad instellen nadat we het programma geopend hebben. Klik rechtsonder op workplace switching.
Aanwezigheidsbeeld openen vandaag
KWS opstarten Bekijk deze presentatie in ‘afspeelmodus’: klik rechts onderaan uw scherm op het projectiescherm:
Een snelkoppeling maken naar uw patiëntenlijst (aanwezigheidsbeeld)
Training: Inloggen en Zoeken
Training: Inloggen en Zoeken
Training: Cliëntsessies
Training: Inloggen en Zoeken
5 tips om eenvoudiger te werken
Training: Cliëntsessies
Deze dia in uw presentatie invoegen
Deze dia invoegen in uw presentatie
Deze dia invoegen in uw presentatie
Deze dia in uw presentatie invoegen
Deze dia in uw presentatie invoegen
Welkom bij de tutorial Copy to all
Deze dia in uw presentatie invoegen
Deze dia in uw presentatie invoegen
Deze dia in uw presentatie invoegen  
Deze dia in uw presentatie invoegen
Wat is het Office Pakket?
Installeren van het Office pakket vanuit Office 365 in Google Chrome
Wat is het Office Pakket?
Transcript van de presentatie:

Uitleg toets [Info]  In deze presentatie wordt kort uitgelegd wat je met de toets [Info] in WinPOS kunt doen.  Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je door deze presentatie.  Doe dit maar!

Toets [Info] Met behulp van deze toets kun je informatie opzoeken over een artikel, zonder dat er een kassabon wordt aangemaakt. Probeer maar eens!!!

Info opvragen (1) Je ziet dat dit veld nu blauw is geworden. Hieraan kun je zien dat je de [Info]-toets hebt aangeklikt.

Info opvragen (2) Nu kun je op de [Artikel]-toets klikken en een artikel op zoeken, zonder dat deze direct op de kassabon komt. Doe dit maar!!!

Info opvragen (3) We selecteren even een willekeurig artikel om de prijs hiervan te bekijken!

Info opvragen (4) In het venster dat vervolgens verschijnt, zie je de omschrijving en de prijs staan van het artikel. Klik op de [OK]-toets om het venster af te sluiten. Doe dit maar!!!

Info opvragen (5) Zoals je ziet is dit veld weer wit en staat het gezochte artikel niet weergegeven. Wel hier, maar dat heeft geen consequenties voor de kassabon.

Kort samengevat – Met behulp van de [Info]-toets kun je informatie opzoeken over een artikel, zonder dat er een kassabon wordt aangemaakt; – Nadat de [Info]-toets is aangeklikt, klik je op de [Artikel]-toets om de informatie over een artikel op te zoeken. Sluit nu dit venster en maak de vragen!