Impressie van reacties

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Geloof in werking GEMEENTE DOK MARCEL GENEZING GAVEN VAN DE GEEST.
Advertisements

Christengemeenschap De Goede Herder
Afscheid groep 8 Kindernevendienst en Bevestiging ambtsdragers 15 juni 2014 Thema:
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Gebed om zegen.
Woord van Leven Mei 2011.
Welkom WELKOM. 'Sterven is het uitdoven van een lamp, niet de vernietiging van het licht.'
Welkom kruis Lijden hoort tot het standaardpakket en het basisonderwijs van het christen-zijn. Petrus’ eerste reactie daarop was: God verhoede het Heer!
HOEZO BIDDEN?.
Welkom in deze kerkdienst
Votum en zegengroet Zingen: Psalm 68: 2, 8,13 Gebed
ONZE HERDER GAAT VOOROP IN 2008
Jezus verliest de liefde van mensen
Tellen onze goede werken mee?
Welkom in deze kerkdienst
IN HET BEGIN WAS HET WOORD
WELKOM OP TOV!.
Welkom.
Geluid aan.
Proviand voor onderweg Verder aan de slag met de visietekst Dekenale avonden voor team 2013 Powerpoint bij de slotbezinning.
Kindermoment.
Antwoorden op vragen over kerk, cultuur, Bijbelboeken, … & geloven.
Opwekking 710 Gebed Om Zegen
Welkom op TOV!.
40 dagen op ontdekkingsreis aanbieding: groepsreis: met elkaar op ontdekkingsreis naar het doel wat God met mij heeft lengte van de reis: 40 dagen.
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
Een brandend hart.
AAN UW TAFEL.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Levenspad.
Preek Jakobus 2:
Preek Hebreeën 4:
Welkom in deze kerkdienst
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Protestantse gemeente
Wat moeten wij doen om Gods licht en liefde
Verslaving.
Zingen Heer, U bent mijn leven, de grond waarop ik sta.
De 10 geboden van de tijd..
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
In deze dienst zal Ds. P.K. Meijer voorgaan. Voor de dienst zingen we Gz. 162 Na de zegen Ps. 103 : 1, 3 en 4 Schriftlezing: Handelingen 13 : 34 – 43 Tekst:
Welkom in deze kerkdienst
Startzondag-viering ‘Goede buren‘
In deze dienst zal Ds. A. H. Verbree voorgaan Na de zegen zingen we Ps. 18: 1 Schriftlezing: Nehemia 13: 14, 22, 31 Tekst: Zondag 32.
In deze dienst zal Ds. P.K. Meijer voorgaan. Voor de dienst zingen we GK 156 Na de zegen Ps. 92: 1,2 Schriftlezing: Exodus 23:1-12 Leviticus 25:1-7 en.
Welkom Gezamelijke avonddienst, zondag 13 december 2015 Voorganger: Ds. H. J. H. Pap Ouderling van dienst: Egbert Duurkoop Organist: H. Snel Lezing: Psalm.
In deze dienst zal Ds. A. P. Feijen voorgaan. Na de zegen zingen we Psalm 105: 1, 2 Schriftlezing: Lucas 9 : Tekst: Lucas 9 :
Samen in de Naam van Jezus - Kerst 2015
welkom op de Kerstviering van de Koningin Julianaschool in groep 7B
Na het luiden van de klok zingen wij: Opw. 573
V. Wij danken voor de doop van Sep en van Jurre. Wij bidden voor hun ouders, Eric en Tannita, en Wijjert en Monique, met Matthijs. Zegen deze ouders en.
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
Leerdienst n.a.v. Zondag 1 A. Naar de kerk - ook om te leren B. Alles in Christus C. Levenslang: ellende, verlossing, dankbaarheid.
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
Gedachten bij het begin van het jaar Als ik een groene tak in mijn hart draag, zal er een zangvogel op gaan zitten. (Chinees spreekwoord)
1 Pinksteren De Heilige Geest als onderpand. 2 Wie immers van de mensen weet wat er in de mens omgaat? Alleen de geest van de mens die in hem is! Zo ook.
JEZUS ZONDER HANDEN.
Welkom in deze Pinkster-dienst - een gave(n)dienst koor, voorlezing, zingende kinderen, bijdrage KIKker, preek enz. - een volle dienst laat u/je vullen.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 14 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 4 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de.
De preek gaat over: Lukas 24: Voorlezer: Jan Dees Voorganger: Ds. J.F. Harmanny te Hoek Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Eerste.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over.
Het nieuwe verbond Koen Minderhoud 22 mei Ps 25:14 (Herziene Statenvertaling) 14 Vertrouwelijk gaat de HEERE om met wie Hem vrezen, Zijn verbond.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 714 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, De leer over de.
Kort doopformulier voor de kinderdoop
Transcript van de presentatie:

Impressie van reacties op de vraag hoe wij onze kerk beleven.

Wat onze kerk betekent voor mij: “In mienskip fan minsken dy’t oer ‘belangrike dingen yn in minskelibben’ at it der op oankomt, likens tinke.” “Een plek van hoop en positiviteit.” “Helpt me stil te staan bij diepere gevoelens.” “Ik vind er rust.” Jong en oud samen!

Wat onze kerk betekent voor mij: “Troost” “De wekelijkse eredienst betekent veel voor me en ik neem er altijd wat van mee.” “Een nieuwe start” “Dielde smert is heale smert en dielde bliidskip is dûbele bliidskip”

Wat onze kerk betekent voor ons: “Hier ontdek ik wie ik zelf ben.” “Ik ben actiever geworden” “Een tegenwicht tegen individualisme” “Vertrouwen in elkaar” “Geloof” “Een warme gemeenschap”

Mooiste herinneringen: Leerhuis De campagnejaren!! 40 doelgerichte dagen! De verbouwingen De ZWO-diensten De geloofsgesprekken De themadiensten Enneagram De jaren dat ik ouderling was!

Waarin ligt de kracht van Samen? KENNEN en GEKEND WORDEN MEELEVEN MENSEN DIE BEGAAN ZIJN DE ‘FAMKES’ LIEFDE DOORGEVEN HET PASTORAAT

. De kracht van samen: Woorden aangereikt krijgen voor het gebed van je hart. Samen stil kunnen zijn Samen zingen Luisteren naar preken De gesprekken na de dienst

WIJ GELOVEN…

Ik geloof in kleine mensen die grote dingen doen. In voortrekkers, geroepenen, voorbeelden, die de weg gaan van helpen, recht zoeken, vrede stichten, vergeven.

Mensen die het erop wagen. Bij hen wil ik me aansluiten. Met hen wil ik blijven hopen dat het anders moet en anders kan.

Ik geloof in een beweging van mensen, die voorttrekt op de weg naar een betere wereld waar elk mens een plaats heeft, waar voor ieder te eten is, waar mensen kunnen werken en zingen. Ik geloof dat ik daarbij wil horen.

Ik geloof dat wie bouwt voor een ander, bouwt aan zichzelf. Dat wat ik kan doen in deze wereld geen druppel op de gloeiende plaat is, maar zin heeft.

Dat geloof ik omdat de Eeuwige Zijn vertrouwen daarin gesteld heeft.

Dit jaar hebben we 93800 Euro nodig om als kerk rond te komen.

We zijn met 900 zielen en ongeveer 370 adressen….

…dus reken maar uit!

Vul uw bijdrage in en denk aan de Kracht van Samen. Deze week gaan onze vrijwilligers weer op pad en kloppen bij u aan met een enveloppe van Kerkbalans. Vul uw bijdrage in en denk aan de Kracht van Samen.

Dank u wel! Doet u ook mee?