Parker werkt samen met klanten om hun productiviteit en winstgevendheid te verhogen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Onze kernwaarden.
Advertisements

START DIA.
Samen op weg naar je eigen toekomst. Open voor talent Kleinschalig en gedegen Op maat en interessant Aanspreekbaar en betrokken Sociaal emotioneel dichtbij.
Menselijk kapitaal van uw onderneming
Workshop Social Media Laat jij jouw bedrijf op z’n kop zetten door Social Media ?
Keynote Talent Control als aanjager van groei 27 november 2012.
KICK-OFF PROJECT HVA APPS B.V.
De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus.
“Techniek een “vak” om trots op te zijn." mensen.
De kracht van het kleine
Visie op HNW juni Belang van een Visie Een Visie op Werken is de overkoepelende beschrijving hoe een organisatie werk in de toekomst ziet. De visie.
De kracht van MySolution
Presentatie Ledenvergadering Rabobank
Blue Turtle Business Partners Samen bouwen aan een sterkere en betere onderneming.
Binden en verbinden van mensen of personeel…
Delta/DMH, een onzichtbare betrokkene.
Priva creating a climate for growth. Priva creëert duurzame oplossingen voor de groeiende vraag naar schaarse hulpbronnen als energie en water door met.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van HGH Gedreven, doelgericht en met zekerheid naar de juiste oplossing. Gedreven professionals, met de juiste oplossing daar gaat het om. Helder.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
Implementatie van Netwerk Outsourcing in Vodafone NL
02/ / 18 Kwaliteitsmanagementprincipes -Algemeen- Om een organisatie met succes te kunnen leiden en te laten functioneren is het nodig deze.
Gedrag in organisaties, 10e editie
Identiteit VBG Enkhuizen
Wat willen we vandaag doen?
Cultuur & Toerisme De kracht van verbinding Jos Vranken Algemeen directeur Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen.
Sjiera de Vries Lector Sociale Innovatie en Verscheidenheid Sociale Innovatie.
Afstudeerproject Yannick Stoffelen.
Uitdagingen in de 21-ste eeuw
Blue ocean. Rood versus blauw In rode oceanen vecht je tot bloedens toe om de gunst van de klant. In blauwe oceanen vloeit geen bloed, want daar zijn.
Groep Colruyt en ‘participatie’
Hoofdstuk 1 Management accounting: informatie die waarde creëert.
Visie & Strategie.
Nike Supply Chain Management
Identiteit van de divisie Zorg & Gezondheid
Steven van Belleghem. - Inspirator bij B-Conversational - Frequente spreker op congressen en binnen bedrijven. - Business coach en geeft advies omtrent.
11 Diversiteit & inclusie July 30, Overzicht Diversiteit en inclusie zijn een integraal onderdeel van onze business. Het is essentieel dat u.
© Copyright 2015 Nicodem & Company – Flexibiliteit van organisaties blijft achter op de markt- en technologische ontwikkelingen / sheet 1 Flexibiliteit.
7 Kernwaarden van Delta Lloyd Groep
Waarden & organisatiecultuur
Agenda Inleiding en Lagerhuis: Proces management en proces keten optimalisatie gaat ons helpen inzicht te krijgen in de impact van toekomstige veranderingen.
Presentatie titel Rotterdam, 00 januari 2007 BIMBDK01 Bedrijfskundige thema’s Week 7 Thema 12 – Omgevingsinvloeden Business IT & Management
DE HRM COCKPIT Naar de ontwikkeling, opvolging en evaluatie van een duurzaam HRM beleid.
Naar een duurzaam HRM beleid
50.
Presentatie titel Rotterdam, 00 januari 2007 BIMBDK01 Bedrijfskundige thema’s Week 7 Thema 12 – Omgevingsinvloeden Business IT & Management
Mid-market servercampagne – Thru Partner- presentatie: Dia voor presentator: niet laten zien Spreker: Partner Titel van de presentatie: We geven u het.
Boer Burger Coöperaties en Ketenverkorting Boer Burger Coöperaties in voedsel, energie en land zijn geweldige innovatie plaatsen voor de groei van biologische.
Welkom. Veiligheid Allemaal bril op!!! Waarom zou ik mij houden aan de veiligheidsvoorschriften?
1 Cultuur Profielen & Programma’s GEDRAG Visie op leiderschap persoonlijke beleving business strategie transfer.
Ontwikkelen van vakmanschap in veranderende tijden. HR netwerkbijeenkomst Tineke de Visser In voor zorg!Merel van der Ham 13 april 2016Aafje Academie.
1. Strategische componenten Wat bouwen we op? Waarom bestaat Riwal? Onze overtuigingen en principes Hoe boeken we in de loop der jaren succes? 2 Visie.
Hoe geïnspireerd samenwerken? Het teamwiel van Vroemen in uitdagingen
Nieuwe kansen voor groei van de handbalsport Slagkracht verhogen op: individueel niveau clubniveau landelijk niveau.
DE HRM COCKPIT Naar de ontwikkeling, opvolging en evaluatie van een duurzaam HRM beleid.
Diversiteit & Inclusie
Leren op de werkvloer Leren gebeurt niet vanzelf Wij ondersteunen deelnemers daarom in hun eigen praktijk. Hiervoor hebben wij een innovatieve methodiek.
Les 1: Brainstorm en kennismaken
CIO 3.0: een gemeentelijk perspectief op de digitale transformatie
Marketing Week 3 Les 1 (maandag 11 december 2017)
Uw bedrijf en de groei.
OPENINGSCASE: De flexibele supply-chain van DaimlerChrysler
Zero Accidents Netwerk Nederland Voorjaar 2014
Ontwikkeling, wij als EBS
Wij zijn ‘One PPG’ Ons doel We protect and beautify the world
Een lerende en adaptieve organisatie
Transcript van de presentatie:

Parker werkt samen met klanten om hun productiviteit en winstgevendheid te verhogen.

De grootste technische uitdagingen ter wereld aanpakken Onze focus op het aanpakken van de grootste technische uitdagingen ter wereld is ook een katalysator voor innovatie en stimuleert onze toekomstige groei. TransportWaterEnergieDefensieMilieuInfrastructuurLevenswetenschappenVoedsel

Parker Hannifin Corporation U kunt Parker aantreffen op en in de buurt van alles dat beweegt. Wij fabriceren technisch geavanceerde onderdelen en systemen die beweging en de geregelde stroming van vloeistoffen en gassen ondersteunen. Op uiteenlopende wereldwijde markten dragen we bij aan het verhogen van de productiviteit en winstgevendheid van onze klanten. LuchtvaartKlimaatregelingElektromechanica Filtratie Vloeistof- en gastransportHydraulica Pneumatiek ProcesindustrieAfdichten & schilden

Strategie De winstrategie van Parker is een gedisciplineerde en samenhangende bedrijfsstrategie die er sinds 2001 toe heeft bijgedragen om het bedrijf te transformeren en de activiteiten wereldwijd te verbeteren. Medewerkers die van eigen kracht uitgaan, vormen de basis van onze strategie en zijn onmisbaar voor ons succes.

Geschiedenis De geschiedenis van onze onderneming geeft een interessant beeld van de manier waarop de techniek zich gedurende bijna honderd jaar heeft ontwikkeld. De evolutie van de in 1918 opgerichte Parker Appliance Company naar Parker Hannifin Corporation was niet mogelijk geweest zonder innovatie. Wij zijn ervan overtuigd dat de traditie bij Parker op het gebied van uitmuntendheid en eerlijk zakendoen de weg wijst naar toekomstige groei.

Cultuur Onze kernwaarden: Een wincultuur, enthousiaste medewerkers, gewaardeerde klanten en betrokken leidinggevenden weerspiegelen de cultuur van Parker, met medewerkers die eerlijk en integer werken. We willen een cultuur stimuleren waarbinnen de uiteenlopende gewoonten, oogpunten en talenten van onze medewerkers worden gebruikt om innovatief en probleemoplossend denken aan te moedigen.

Innovatie Misschien is de techniek achter onze producten onzichtbaar, maar dat geldt niet voor de invloed die ons werk heeft op praktisch alles wat beweegt. Via het proces genaamd Winovation richt Parker alle gezamenlijke inspanningen op het ontwikkelen van producten en systemen die nieuwe kansen voor de wereld of nieuwe kansen voor de markt inhouden en die ons helpen om meerwaarde aan onze klanten te bieden.

Duurzaamheid De technische expertise van Parker en onze strategische omgang met de beschikbare capaciteit staan in dienst van een duurzamere toekomst voor iedereen, terwijl de goodwill van onze medewerkers en hun inzet voor het efficiënt gebruik van hulpbronnen een positieve impact heeft op gemeenschappen wereldwijd.

In samenwerking met onze distributeurs bedienen we klanten in 104 landen.

Wereldwijd bereik Parker's activiteiten omvatten 48 landen met medewerkers die bijna 140 afdelingen en 300 productielocaties ondersteunen. De wereldwijde voetafdruk van Parker wordt ook ondersteund door een uniek industrieel distributienetwerk dat in totaal circa locaties omvat.

Ethiek en integriteit De goede naam en het succes van Parker hangen af van de persoonlijke inzet van elke medewerker om de waarden van Parker hoog te houden bij alles wat we doen. Het handelen van Parker stoelt op compromisloze eerlijkheid, integriteit, respect en ethisch besef.

Werken bij Parker Bij Parker realiseren we ons dat persoonlijke ontwikkeling en werkvoldoening cruciaal zijn voor ons succes. Wij geloven dat een daadkrachtige, resultaatgerichte organisatie bij uitstek geschikt is om zeer getalenteerde mensen met verschillende achtergronden en perspectieven te betrekken.

Samen kunnen we nog verder gaan met innovatieve technologie.

Duurzame groei We bevinden ons nu in een ideale positie om de ups en downs van het wereldwijde economische klimaat op te vangen en tot ver in de toekomst voor duurzame groei te zorgen. Netto verkoop Miljoenen dollars

Hoofdkantoor Parker Hannifin EMEA Etoy, Zwitserland Hoofdkantoor Parker Hannifin Asia Pacific Kowloon, Hongkong Hoofdkantoor Parker Hannifin Latin America Sao Jose dos Campos Brazilië Wereldwijd hoofdkantoor Parker Hannifin Cleveland, Ohio, Verenigde Staten

Parker is de wereldleider in aandrijf- en besturingstechnologieën en werkt samen met zijn klanten om productiviteit en winstgevendheid te verhogen. De merkbelofte van Parker