Toen God “de vrouw” maakte, was hij al 6 dagen aan’t overwerken.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Anonieme Gedichten Simon & Garfunkel Bridge over Trouble Water
Kleine engelen Foto’s, tekst en geluid!.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
De Vrouw Toen God De Vrouw schiep was hij op de zesde dag nog laat aan het werk. Een engel kwam langs en zei: “Waarom duurt het maken van deze zo lang?”
Een vrouw te zijn.
Met veel liefs van deze engel
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
De Vrouw Toen God de vrouw schiep was hij nog laat bezig op de 6e dag.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
die niet om jou zou huilen.
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
Wat maakt het leven zinvol?
Zomaar een kaartje.
Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent.... Ik wil jou iets zeggen Weet je? jij bent...
HEY PSSSST Een powerpoint van De Kale.
GOD.
Toen ik jong was, heeft mijn moeder mij gevraagd welk het belangrijkste deel was van ons lichaam. . Ria Slides.
Mooi scheppingsverhaal...
EEN FOUT IN DE VROUW Toen God de Vrouw schiep, was hij bezig aan de zesde dag van de schepping, en aan het overwerken. Een engel verscheen en zei Hem:
Zou dat GOD… kunnen zijn?
“Op een dag...”.
EEN VERRASSING KRIJGEN
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Gedachten.
BEWOGENHEID VOOR MENSEN. WAAR IS GOD ALS IK VERDRIET HEB? Lezen:Luc.7:11-17.
 Matt 15:21 En weer vertrok Jezus; hij week uit naar het gebied van Tyrus en Sidon. 22 Plotseling klonk de roep van een Kanaänitische vrouw die uit die.
Huil niet om iemand, die niet om jou zou huilen.
Is het allemaal wel waar?
Geluid aan.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Kruisweg geschilderd door Lucien Lantier
Geldermalsen  (Jezus)”…. gij zult mijn getuigen zijn ……………tot het uiterste der aarde.  “GETUIGE”: Delen wat God heeft gedaan in mijn leven.
In de leerschool van het gebed
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
Hé Pssst Lidia.
Ik dacht dat het geluid voor ons, levende wezens, belangrijk was en daarom heb ik gezegd: Mijn oren.
Mijn verjaardag..
Een brandend hart.
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
Preek Jakobus 2:
Muziek: Percy Sledge - Ave Maria
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
Wat is het heerlijk om een man te zijn!!
Om soms eens dieper over na te denken
Pasen 2015 Groep 5, 6, 7 en 8 ‘t Bolwerk.
Welkom 7de Lijdenszondag 2015.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Welkom.
“Soms zou ik willen dat Jezus hier was …”
HEY PSSSST.....
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
De kruisweg van Jezus Goede Vrijdag. 1. Jezus wordt ter dood veroordeeld Wie staat er met een oordeel klaar? Wie veroordeelde jij?
Er zijn momenten in je leven waarin je iemand zo kunt missen
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
Zo ga ik door door Bep Ik ga door het leven zo goed als ik kan al weet ik echt niet overal iets van.
4G Geven Gunst Genade Gratie Geven 4G Geven & ontvangen …
Hoeveel hou je van haar... ? Als je een vrouw bent, ben ik zeker dat dit je zal interesseren... En ben je een man, dan ken je zeker een vrouw die echt.
Muziek: Percy Sledge "Ave Maria"
Muziek: Percy Sledge "Ave Maria"
WINTERSE GEDACHTEN.
De leider van de Joodse kerk kwam naar Jezus toe.
Transcript van de presentatie:

Toen God “de vrouw” maakte, was hij al 6 dagen aan’t overwerken. Een engel verscheen en zei : “waarom heb je zoveel tijd nodig voor deze schepping ?”

God antwoordde : “deze schepping heeft zoveel eigenschappen en ik wil alleen maar de perfectie voor dit exemplaar !” “deze schepping zal kinderen kunnen baren en grootbrengen, soms wel 3, 4, 5 tegelijk. Ze zal een kus hebben dat alles kan genezen, van een geschaafde knie, tot een gebroken hart. Ze zal tientallen dinges tegelijk kunnen en dit maar met 2 handen.

De engel was verbaasd en zei : “met alleen maar 2 handen, dat is ongelooflijk ! God, dit is teveel werk, waarom doe je morgen niet verder ?” “Nee” protesteerde God. Ik ben zo dicht bij de afwerking van deze schepping, en het ligt mij nauw aan’t hart. Ik ben mezelf aan het overtreffen bij deze creatie ! Weet je dat ze zelfs zichzelf kan genezen als ze ziek is en ze kan 18 uren per dag werken !!!”

De engel kwam dichter en raakte “de vrouw” aan De engel kwam dichter en raakte “de vrouw” aan. “Je hebt haar zo zacht gemaakt, God !” “ja” zei God, “ze is héél zacht maar ze kan ook tegelijk hard zijn hoor, je hebt er geen idee van wat ze allemaal kan verdragen en bereiken !” “Kan ze ook denken ?” vroeg de engel.

God antwoordde : “ze kan niet alleen denken, ze is ook verstandig en kan onderhandelen.” De engel raakte “de vrouw” haar wang aan en merkte op : “oei God, er zit precies een lek in dit model, ik heb toch gezegd dat je teveel van deze schepping verwacht !”

“dat is geen lek” antwoordde God, “dat is een traan !” “en waarvoor dient die traan dan ?” vroeg de engel. God zei : “die traan is om haar geluk, zorgen, pijn, teleurstelling, liefde, eenzaamheid, trots, verdriet, enz… uit te drukken !” De engel was onder de indruk. “jij bent echt geniaal, God. Je hebt echt aan ALLES gedacht ! Deze schepping is echt geweldig !”

“dat is ze zeker” zei God “dat is ze zeker” zei God. “Vrouwen hebben zoveel kracht dat ze mannen verbazen ! Ze dulden ongemak, ze dragen lasten, en houden hierbij steeds hun lach en liefde.”

-ze lachen als ze eigenlijk willen roepen ! -ze zingen als ze eigenlijk willen wenen ! -ze wenen als ze gelukkig zijn en lachen als ze nerveus zijn ! -ze vechten voor iets waar ze in geloven ! -ze staan op voor rechtvaardigheid ! -ze nemen geen “nee” voor antwoord wanneer ze geloven dat er een betere oplossing is !

-ze doen alles voor familie en vrienden ! -hun liefde is onvoorwaardelijk ! -ze wenen als hun kinderen uitblinken ! -ze juichen als hun vrienden promotie maken ! -ze treuren als een vriend overlijdt ! -hun hart breekt bij de dood van een familielid !

“En toch” zei God, “blijven ze sterk ook als ze denken dat ze geen kracht meer overhebben ! Ze weten dat een knuffel en een kus wonderen kan doen !!!”

“ik ga deze vrouwen in alle maten, vormen en kleuren maken” ging God verder, “ze zullen kunnen rijden, vliegen, lopen, rennen of e-mailen om te laten zien hoeveel ze met iedereen begaan zijn !” “Door het hart van de vrouw zal de wereld blijven draaien. Ze brengen ons vreugde, hoop en liefde. Ze brengen medelijden, geven morele steun en bieden hun schouder aan om op uit te huilen !”

En tijdens dit alles doet ze de vaat, de was en de plas !!!

“ze sluit zichzelf uit om klaar te staan voor een ander !!!” “er zal maar 1 gebrek zijn aan deze schepping” zei God. “ze sluit zichzelf uit om klaar te staan voor een ander !!!”

Stuur dit mailtje door aan alle vrouwen in je adresboek om hen eraan te laten herinneren hoe FANTASTISCH ze eigenlijk zijn !!!