Sporten.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De kinderen van groep 7 van De Wilgenburg uit Zwolle stellen zich voor aan de kinderen van leerjaar 5 van OLVA Steenbrugge uit Brugge.
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Spreekbeurt van Pietje Puk Juni 2012
Aikido Door: Kyra Eggels 7a.
Mijn stage bij Hamers Bv.
Gemaakt door Odessa koorevaar
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Naam: Mijn info : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
EEN BEETJE WINTER geschreven: Paul Stewart en Chris Riddell.
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Vmbo Helicon Eindhoven
Gemaakt door Nils Baalmans
DE olympische spelen..
Suriname Soraya van Lomwel.
Mijn Stage Bij *Kastelein Naam: *dino taradzic Klas: *5b Jaar: *2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit.
Kapster Cynthia zwijnenberg Klas: 2b.
Als het lente wordt Lied.
Paragraaf 1: Frankrijk in de 18e eeuw
Antwoord op vraag SOPO1-4
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Voorstellingsbrief Naam; Maaike Reimerink ben 16 Zit op praktijkschol de Wheemergaarden in klas 4a .Ik ga jullie nu wat vertellen over mijn stage .Ik ben.
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
Klik hier om te beginnen
Terugblik Toermalijn Mika Huisman.
Terugblik op de Toermalijn
Godsdienst 1 1.
Boekbespreking van: Dewi vd Horst.
De Olympische spelen.
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Mijn spreek beurt gaat over judo
De verhuizing Ik ben Fleur Ik ben Mandy Ik moet je iets vertellen, ik moet verhuize n vanwege mijn vaders werk Wat erg.
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
Een website bouwen, hoe doe je dat eigenlijk?. Website bouwen Wat zet ik er op? Hoe deel ik mijn pagina’s in? Welke knoppen moet ik gebruiken?
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
een sinterklaasliedje
Wat ik wil…..
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Quincy! Lief, soms druk, haal aardig, houd van turnen, goed in spelling Ik verwacht dat het een leuk schooljaar word.
Binnenkort is het vakantie !! Je zal me toch niet achterlaten hé ???
Het was een leuk begin, We ontmoette een paar mensen met een handicap. :Een blinde vrouw :Een slechtziende vrouw :Een jongen die in een grote rolstoel.
Redmer Jorna 1T. Agenda  Afgelopen jaar  Studiekeuze & ambities  Osiris  Competenties  Leerdoel  Werkveldoriëntaties  Feedback klasgenoot  Toekomst.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
QUIZ! START! Hoe goed ken jij onze groepsleden?
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
Hallo.
Even voorstellen God Abr(ah)am Lot Sara(i) Hagar Ismaël Isaak.
Sport Soorten sport.
Belangrijke tips voor een spreekbeurt
rood rood rood zijn de tomaten en ook een teloefening
Talent 1 Ik heb talent, ik heb talent Ja dat is algemeen bekend
Ik ik ben Noortje van Dijk Ik ben 9 jaar Mijn hobby is buitespelen,knutselen,handbal Ik zat op judo ik ben gestopt met de twee oranje slippen mijn lijder.
TAEKWON-DO.
‘Mixed up piles’.
V AN STAL NAAR BORD Bij deze publicatie komen van alles en nog wat over de vee houderij.
Van stal naar bord Ik maak een werkstuk voor plannex het gaat over het dier dat eerst op de boerderij lekker in het hooi graasde maar nu op je bord licht.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Ik mocht voor plannex een opdracht over de merel doen. Ik vond het gelijk leuk. Maar het was wel moeilijk.
Deze spreekbeurt is gemaakt door: bjarne
Wij willen ons graag voorstellen aan jullie! We zijn een zotte bende die graag plezier maakt! We lachen zo graag dat er een ‘slappelachvirus’ is ontstaan.
Onderwerp Ik heb dit onderwerp gekozen? Omdat ik het zelf heb. En omdat het mij interesseert. En omdat ik het belangrijk vind dat jullie het ook weten!
Powerpoint presentatie.
Spreekbeurt Handbal Door Rianne.
Ik ben Martijn en ik droom er van om later bij PSV te voetballen omdat het de beste club van Nederland is.
Welkom in Hotsjietonia. Dit wil ik vertellen Hier staan voorbeelden, vul het zelf aan Scouting in Nederland Dit is mijn groep Het dorp Hotsjietonia De.
Ontdekkingen in de zomer

“Knuffels” Kies een spel.
“Knuffels” kleuren digibordpeuters.
Transcript van de presentatie:

sporten

inleiding Ik heb dit onderwerp gekozen omdat ik zelf graag sport en er meer over wil weten ik ga een paar sporten behandelen omdat alle sporten er veel te veel zijn 1

Hoofdstukken Bowlen blz.3 Tennis blz.4 Paardrijden blz.5 Judo blz.6 Voetbal blz.7 2

bowlen Een bowling bal heeft 3 gaten 1 voor je duim een voor je middelvinger en 1 voor je ringvinger er staan 10 pins achter aan de baan als je ze in een x om krijgt heb je een strike heb je ze in 2x om dan heb je een spare wist je dat pins vaak kegels Genoemd worden maar kegels staan alleen bij kegelen Je kan een kunststof of houten baan hebben bij de meeste banen gaat alles elektronisch maar er zijn er ook met touwtjes Je hebt op het ballen rek een lucht gat zitten die is er voor als Zweet handen hebt 3

tennis Ik heb zelf onder tennis gezeten ik ben er onderuit gegaan Omdat ik niet in de juiste groep gezet werd waar ik hoorde Want het was daar te druk dus moest ik onder mijn niveau Tennissen het was wel leuk als je met het kanon mocht werken dat ding schiet best hard ik vond het wel leuk om kei Hard die bal weg te meppen maar dat mocht niet altijd 4

paardrijden Ik zit onder paardrijden ik vind dit zo leuk omdat ik veel van dieren hou en mijn lievelings dier is een paard Verder vind ik het erg leuk om te galopperen op de grote volte En ook vind ik het heel leuk om ze te verzorgen Ik vind de manege gezellig het is er wel lekker rommelig Maar dat vind ik niet zo erg Dus vind ik het heel jammer dat ze er mee op houden 5

judo Ik zit zelf niet onder judo dus weet ik er nog niet zo heel veel Vanaf maar ik zal proberen wat te vertellen Eerst krijg je de kleur begin je met wit Dan volgt geel Dan volgt oranje Dan volgt groen Dan volgt blauw Dan komt bruin Dan komt de zwarte band 6

voetbal Ik heb onder voetbal gezeten dus probeer ik iets leuks te vertellen In vele landen word er voetbal gespeeld je hebt vele soorten Straat voetbal dat is met wat kleinere goals en de keeper Mag zijn handen dan niet gebruiken Bij gewoon voetbal zo als jullie hem kennen mag dat wel En zijn de goals wat groter en dat zenden ze ook op tv uit Ik zelf sta voor psv 7