De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kapster Cynthia zwijnenberg Klas: 2b.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kapster Cynthia zwijnenberg Klas: 2b."— Transcript van de presentatie:

1 Kapster Cynthia zwijnenberg Klas: 2b

2 Ik heb dit onderwerp gekozen:
Omdat ik het zelf ook heel leuk vind Omdat ik zelf heel graag kapster wil worden! Ik vind het leuk om met haren te wriemelen! Ik vind het leukst om kapster Te worden om te kleuren en in Model te brengen!

3 Je hebt ook nog dingen die je in haar kan doen.
1.Gel 2. Wax 3. Haarlak 4. Mouse Wat voor soorten haarproducten heb je: GoldWell Paul Mitchell Bc Bed Head Je hebt verschillende producten voor je haar! 1.Om het te laten verstevigen 2 Om Glans en te verzachte 3 Om het te beschermen.                    3. \

4 Haar Modellen Je hebt haarmodel voor de man!
Maar je hebt ook haar modellen voor de vrouw! Je hebt ook verschillende kleuren! & verschillende Haar types

5 Zo ziet het profiel van de kappers eruit.
Je bent handig en werk graag met je handen. Je kunt goed met mensen overweg. Je communicatief; Je bent modebewust. Je bent creatief. Je kunt leiding accepteren. Je hebt doorzettingsvermogen. Wat je allemaal leert als je voor het beroep kappers kiest.! -Knippen, föhnen, permanenten. -Haaronderzoek en haar verzorging .

6 Je hebt overal kapsalons in in heel de wereld.
Je hebt Kinki Kapsalon dat is een kapper waar ze je haren in gekke kapsel knippen Je hebt ook kapsalon’s die alleen haren knippen en meer niet. In Deventer heb je dese kapsalons Adpeters Kinkie C&C Haarstudio Mieke.

7 Haar Verf of je haar laten verven.
Je hebt verschillende haar verven en verschillende kleuren. Je hebt alle kleuren die je maar wilt Roze,Wit,Blauw zelfs De kleuren die niet gauw in de mode komen. Maar je hebt ook weer de merken van de haarverf. Dure haarkleur en de goed kopen. Hier kom je bij Loreal dat is mooi duur haar Kleurtje.Deze is ongeveer €27.80 Dit LK dat is 1 van de goed koopste die is ongeveer € 5,25 ofzo ligt eraan

8 Hier heb ik een paar producten voor je haar.
Om je haar lekker te verzorgen. Dit is voor oudere mensen die niet meer zo veel Haar boven op hun hoofd hebben zitten Die gebruiken dan meestal dit spul. Wella is haarlak Haarlak gebruik je meestal Als je haar goed wilt laten zitten Deze is voor als je veel Klitten hebt dan kan je best deze shampoo Gebruiken want in dit packett zitten ook andre Haar verzorgingen!

9 kosten : Als je ouder dan 18 jaar bent moet je cursusgeld betalen. Dit jaar bedraagt het curcusgeld voor een opleiding op niveau 2 Om als kapster aan de slag te kunnen moet je bovendien een werkset En een oefenkop aan te schaffen. Samen kost dit ongeveer €525.00 Toelating Je bent toelaatbaar als je tenminste 16 jaar bent. Iedere aangemelde Leerling wordt uit genodigd voor een intakegesprek.

10 De opleidingen. Je moet voor de kappers opleiding moet je ook een Studieniveau hebben ! Daar heb je deze bij nodig MBO Niveau 2 ROC Deventer Je moet ook een aantal jaren naar school toe. Je moet dan 2 jaar naar school toe. Je moet naar je kappers school naat stage of werk plek ! Je heb ook trainings avonden dan ga je of andre leeringen helpen of Er worden bij dingen bij aan geleerd! Als je iets niet weet leren ze jou dat,.

11 Je hebt ook nog allemaal haar modellen!
Hier zie je de modellen voor je de zomer! 1. 2. 3. Dat waren 3 modellen voor vrouwen in de zomer! Hier onder zie je zo 3 modellen voor mannen in de zomer! 3. 1. 2. Je hebt wel meer modellen maar dit zijn de meeste zomer’s model Die hier in nederland wordt gebruikt! Kortharig model.

12 Kosten Boven de 16jaar dien je lesgeld aan de Rijksoverheid te betalen.De Leerlingen moest dit jaar €916,00 betalen Daarnaast dien je er rekening mee te houden dat je de leerboeken Moet kopen.

13 Klas: 2b 12-juni-2006 Einde Cynthia


Download ppt "Kapster Cynthia zwijnenberg Klas: 2b."

Verwante presentaties


Ads door Google