Wees welkom op deze 1STE cursus windows SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR AMBTENAREN Vergeet niet te rusten tijdens de cursus en neem een relaxe houding aan tijdens.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Redekundig ontleden Over waarom, wat en hoe....
Advertisements

sociale media: de nieuwe realiteit
Grammar Chapter 4 – G3 Aangeplakte vragen = Question tags.
Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Opleiding Plezier Discipline communicatieBeleving Begeleiding.
Lindenhout gaat 2.0, jij ook?
Windows XP Tips en trucs Door Johan Lammers. Verzoek voor verzenden van foutrapporten voorkomen 1)Klik op Start > Configuratiescherm > Prestaties en onderhoud.
Uitslag enquête over online pesten
“Ik kan dit niet oplossen...”
De regen Celine Dion ‘Prayer’.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Welkom op deze eerste cursus Windows, speciaal ontwikkeld voor ambtenaren. Vergeet niet te rusten tijdens de lessen en neem, zoals gewoonlijk, een relaxe.
Welke kenmerken schrijven jij of anderen aan God toe? Roept u maar!
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Mijn gegevens op het web!?
Naam: Mijn info : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Mijn naam is Willem Wind. Mijn naam is Willem Wind En ik ben hoogbegaafd.
Les 5 Geluidsbestand, videofragmenten Powerpoint.
Vrouw vs. man -.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
De tien geboden van het werk…
Deze presentatie mag noch geheel, noch gedeeltelijk worden gebruikt of gekopieerd zonder de schriftelijke toestemming van Seniornet Vlaanderen VZW Creatief.
muzikale bewerking van
INSIDE OUT Het project voor de mama’s van Tilburg.
Sagen en legenden Leren doe je niet alleen in de klas. Het grootste deel van wat je weet, heb je wellicht zelfs elders opgestoken. Je wordt via televisie,
Glimlach...en zet het geluid aan.
Hoe werkt een powerpoint?
Boudewijn De Groot Verdronken Vlinder.
Hoe ik paddenstoel word
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
Rabobank Zoetermeer Sponsor v/h SeniorWeb Stichting SeniorWeb Zoetermeer Vervolgcursus Windows XP les 1 Uw docenten zijn: Peter Blansjaar René Hehemann.
Rabobank Zoetermeer Sponsor v/h SeniorWeb 2 Cursus Internet.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Lees aandachtig deze boodschap, heel belangrijk !
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Indien men de wereld vergelijkt met een dorp van 100 inwoners, rekening houdende met alle bestaande volkeren, dan zou dit dorp bestaan uit: - 57 Aziaten.
GGD ROTTERDAM-RIJNMOND
WC REGLEMENT !! Als je naar het toilet gaat,
Dit kun je gaan lezen als je niks beters te doen hebt!
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Lesmateriaal van: Kind en Hond Lesmateriaal van: © Tinley 2013.
Wiskunde klinkt niet interessant,
Voor al die dagen dat het tegenzit.
Binnenkort is het vakantie !! Je zal me toch niet achterlaten hé ???
Kinderen over de liefde Grappige uitspraken en quotes
Mijn Ogen.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
Wat is het heerlijk om een man te zijn!!
Vrienden 9/04/2017 3:02.
GROOT ??? HOEZO MAG HET IETSJES MEER ZIJN NOG MEER KAN NIET OF WEL ????
De stilte is een prachtige taal die weinig mensen kennen.
Orchies met.....spreuken De orchideeënfamilie is één van de
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #3 KUBUSCRAFT.
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #1 ZWAMBIE ZWAMBIE ZWAMBIO!
Altijd online!.
Onze doelen en visie in beeld
PowerPointsite-bep Dit is een baby zoals iedereen ze zou willen hebben maar helaas zijn ze zo niet verkrijgbaar.
Het Geluk.
Rabobank Zoetermeer Sponsor v/h SeniorWeb 2 Windows start Uw docenten zijn: Peter Blansjaar Theo van der Poel.
Rabobank Zoetermeer Sponsor v/h SeniorWeb 1 Welkom les 4 Overzicht vorige les Terugblik op wat we geleerd hebben Uitwisselen van ervaringen Behandelen.
Welkom. Muziek en zangtalenten Meer dan 300 vrienden op facebook, maar hoe goed kennen die jou eigenlijk als je alleen maar de leuke dingen op facebook.
De kunst van kritiek 4.15 p & 4.18 p
Rabobank Zoetermeer Sponsor v/h SeniorWeb Welkom les 4 Overzicht vorige les  Terugblik op wat we geleerd hebben  Uitwisselen van ervaringen  Behandelen.
Thema 3. Had ik de liefde niet - ik zou niets zijn ‘Heb de Heer, uw God, lief met heel uw hart en met heel uw ziel en met heel uw verstand. Dat is.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Bella is wanhopig op zoek naar mij. Hierdoor gaat ze gevaarlijke dingen doen, hou jij haar tegen?
Welkom op deze eerste cursus Windows, speciaal ontwikkeld voor ambtenaren. Vergeet niet te rusten tijdens de lessen en neem, zoals gewoonlijk, een relaxe.
Wees welkom op deze 1STE cursus windows SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR AMBTENAREN Vergeet niet te rusten tijdens de cursus en neem een relaxe houding aan tijdens.
Wees welkom op deze 1STE cursus windows SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR AMBTENAREN Vergeet niet te rusten tijdens de cursus en neem een relaxe houding aan tijdens.
Wees welkom op deze 1STE cursus windows SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR AMBTENAREN Vergeet niet te rusten tijdens de cursus en neem een relaxe houding aan tijdens.
Transcript van de presentatie:

Wees welkom op deze 1STE cursus windows SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR AMBTENAREN Vergeet niet te rusten tijdens de cursus en neem een relaxe houding aan tijdens de uitleg BIENVENUE AU PREMIER COURS DE WINDOWS Zoals gewoonlijk

vergeet niet! . Indien de cursus verplaatsingen vergen naar de koffiemachine of de rokersruimte zal het diensthoofd de verplaatsingsvergoeding binnen de 48 uur op uw rekening storten!

Dit is het bureaublad van Windows Het laat u toe van alle nodige acties te ondernemen. Belangrijk onderdeel van Windows, vooral voor de ambtenaar is : De foto van zijn kind op de achtergrond plaatsen Hij zal zich alzo herinneren dat hij nog naar de moeder: zijn minares moet bellen, En vernemen als de kleine niet naar papa heeft gevraagd en goed zijn flesje heeft gedronken start

voorbeeld ! start

Goed zo! Nu kunnen we beginnen met de echte les start

Belangrijke knop is de startknop, daarmee zet je de pc af Let op voor zijn belangrijke functie: de weg naar het kaartspel... start

Click hier! start

accessoires programma start

patience accessoire programma start

Enfin, de rest is wel duidelijk of vraag het aan een collega start

Meer hoef je niet te weten over de startknop ----- Op naar de volgende vragen start

Dit is de startbalk start

Dit is de klok hou ze scherp in de gaten: Wanneer ze 16 u 30 aangeeft vlieg je zo snel mogelijk de deur uit naar de pub Vroeger mag ook ...later niet!!! start

De rest van de icoontjes NOOIT aanraken (gevaar!) start

Nu bekijken we een belangrijk onderdeel: DE MAILBOX. ONMISBAAR VOOR DE UITWISSELING VAN INFO. Het laat een razendsnelle en optimale uitwisseling van informatie toe! start

Mailtjes stuur je met OUTLOOK Click! Click! Mailtjes stuur je met OUTLOOK (dubbelklikken) start

start Hierbij enkele vuile mopjes en blootfoto’s. albert@ministerie.be XXX for adults Hierbij enkele vuile mopjes en blootfoto’s. Sorry Albert! Ik kan helaas niet mee naar de pub heb afspraak met Jenny van het archief. start

Mooi zo alle vrienden en collega’s hebben nu alle mailtjes gehad Knappe uitvinding toch hé? Windows is niet gemaakt om mee te werken! Dat zou er nog aan mankeren... ¡Clic! ¡Clic! Hier stopt men zijn persoonlijke documenten in start

Duidelijk zo? My documents start Mijn documenten Mes documents Vuil mopjes blootfotokes Racistische mopjes Tekeningen kind Domme blondjes moppen Boodschaplijstje Duidelijk zo? start

Pas op!!! Dit is het zenuwpunt van uw pc Misschien kan uw IT verantwoordelijke er wijs uit raken in geval van crash steek er uw neus niet in!!! start

Voor de moeilijke dossiers en vervelende taken . PRULLENBAK Voor de moeilijke dossiers en vervelende taken . Dagelijks Leegmaken! start

We behandelen nu HET MISTERIE VAN DE RECHTERMUISKNOP Een regelmatige bron van talloze problemen! Aandacht voor dit zo belangrijk instrument : openen explorer zoeken virusscan Zenden naar Kopiëren Plakken Naam wijzigen verwijderen start

In de handen van de ambtenaar hebben ze hun eigen functies : Verwijderen Vernietigen Verliezen Onvindbaar start

En vergeet het niet: Windows is er om het werk te vergemakkelijken! Thuis en ook op het werk start

zal wel zeker hé? start

Access voor ambtenaren. kortelings : Word voor ambtenaren. Want de pc schrijft beter en zonder spellingsfouten Access voor ambtenaren. Misschien leer je ooit het verschil tussen databank en de bank in ‘t park Excel voor ambtenaren. De kunst om 2+2 foutloos om te zetten in: Totaal = (A1:B1) Power Point voor ambtenaren. Leer stomme dingen maken zoals dit. Vindt u het zinloos? Mogelijk, maar de tijd gaat vlugger voorbij.

Voor meer PowerPoint plezier kom naar: http://www.funpower.nl