AANLEIDING Projecten die studenten moesten organiseren gingen vaak mis in de voorbereiding. Vaak lag dat aan miscommunicatie en te weinig voorbereiding.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Identiteitsverankering
Advertisements

Lindenhout gaat 2.0, jij ook?
Inloggen in de VREG databank
Door goede gesprekken groeien
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Welkom bij de demo van de Planningstool Omgevingsvergunningen. Deze website helpt u bij het checken, plannen én aanvragen van (bouw)vergunningen.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Ferluci.
Kunstproject groep 8.
Ja maar, bij ons gaat alles goed Wij hebben geen problemen Ik heb een idee! Zullen we het zo doen? Andere prioriteiten, geen tijd Dat willen we nietPast.
Klik telkens met de linkermuisknop om verder te gaan.
EPortfolio Arbeidsmarktregio Friesland Datum: 12 mei 2014.
Hall Of Fame Gemaakt door Demy van Bergen Alexander Steenis
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
Vanaf september registreren we de absenten direct in SOM….
Maandag 3 juni 2013 WELKOM. Waarom het ouderportaal? Leerlingvolg- en administratiesysteem van de school. Openheid naar ouders. Bijdrage leveren aan een.
Hoe en waarom brengt de burger zijn snoeihout snel naar de biomassa verbrander? Van consument tot biomassaleverancier.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Links Rechts mensen zijn sociaal en hebben veel voor anderen over mensen zijn vooral gericht op hun eigen belang slecht gedrag komt door de.
Gemaakt door: Jorn van Sisseren
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Ik ben Peter en dit is mijn verhaal…
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
Hoe brei een team?.
CanDo Coaching.
KROKETTEN Voorzitter; Senem Ontwerper; Devin Notulist; Dianne Materiaal; Fabian.
Intensief lezen Lees de tekst grondig door en duid kernwoorden en/of –zinnen aan. Doe dit zo. Hoe doe je dit? Volg de pijl en dan zie je het symbooltje.
Proefwerken en s.o.’s voor Kurzweil leerlingen
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening.
Leerlingenraad Wat ging er aan vooraf.
LES 2 LESMODULE LAAGGELETTERDHEID
Waarom het ouderportaal?
OFC28 mediawijsheid les 4.
GEMAAKT DOOR: Jay,Jeffrey en Thomas
Instructie weblog. Start van je eigen weblog 1) Ga naar weblog.aocfriesland.nl 2) Je krijgt het volgende scherm te zien. 3) Ga naar inloggen, zowel links.
daar schoolvakantie gecombineerde want volgeboekt ik beweging moest achter allen.
Onderwijsconferentie Programma Een korte presentatie Een actieve oefening Een kijkje in de keuken.
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
Zinnen die doen nadenken !
Project “Horizon Verbreden”
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
Online filmpjes maken. (
Babbelen met ouders… maar niet zomaar!
DE SPIEGEL.
Pas op Leesvirus! Een verhaal geschreven door de kinderen van groep 5/6 van de Meester Sieberingschool Nieuw Balinge 2015.
HEARTLIVE Project. Wie zijn wij? Debriefing  Probleemstelling: Hoe kunnen we ons product zo vormgeven dat het makkelijk begrijpbaar is voor mogelijke.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
BenFit; waarom? we geloven dat voor iedereen een gezond en gebalanceerd leven bereikbaar is de regie weer terug krijgen over je leven, lichaam en gewicht.
Magister voor ouders.
ONTSLAGREGELEN.nu Gemakkelijk samen het ontslag regelen.
Het Ondernemingsdossier Pilot van KHN i.s.m. de Gemeente Leiden.
Hoe stuur ik mijn BTW nummer door naar jeunesse ! Klik op backoffice.
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
Shake Song Fort van de Verbeelding Bovenbouw Groep 7 en 8 (en soms ook groep 6)
Opdrachten en eindopdracht
Prokkelweek maandag 6 t/m zaterdag 11 juni 1 week als voorbeeld voor de rest van het jaar.
Pemwjk3. Programma tafeltjesronde over ruimte en materiaal Bespreek de inzichten die naar aanleiding van de tafeltjesronde over ruimte en materialen hebt.
OnderwijsPortal Case: ROC unit Sport en Bewegen. Inloggen op de portal Inloggen met persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Vraag.
Mobile Fun Hoi, ik ben Mobie en ik ga samen met Ronnie jullie deze PowerPoint presentatie presenteren. Op de volgende dia staat wat deze opdracht inhoud.
Klazine Verdonschot 7 november 2013 Masterclass 9: Blackboard optimaal inzetten.
Talentgebieden – Interesses –Leervoorkeuren
U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt.
Kennisdelen en samenwerken via GGD Kennisnet.. Hoe het begon… Eerste GGD Kennisnet in 2001 Doel: platform voor professionals die bij GGD’en werken zodat.
Afstudeerkring Effectief afstuderen
Communicatie digitaal studiemateriaal
Hoe zien docenten de leeromgeving in
HET HEFT IN EIGEN HANDEN HOUDEN Wouw-Amsterdam
Start digitaal portfolio LOB
Transcript van de presentatie:

GrassRoots-project Cluster Projecten 3e jaars studenten Sport en Bewegen

AANLEIDING Projecten die studenten moesten organiseren gingen vaak mis in de voorbereiding. Vaak lag dat aan miscommunicatie en te weinig voorbereiding. Tevens hadden wij als docenten vaak geen inzicht in wie, wat, wanneer deed. Daardoor konden wij te laat pas goed aansturen om ze op de goede weg te zetten. Hier wilden we graag iets voor maken zodat dit alles beter kon voor de studenten.

WAAROM BLACKBOARD? Snel en makkelijke in gebruik. Laagdrempelig (alle studenten van het ROC-MB werken al met Blackboard) Je kunt in één keer een grote groep studenten bereiken. Wij als docenten hebben ook inzicht in de vorderingen van de studenten.

DOELSTELLING Het vroegtijdig inzicht krijgen in de vorderingen van de studenten. Studenten een makkelijk instrument aanbieden om hun project tot een goed einde te laten brengen.

HOE HET WERKT Studenten worden in hun groepjes toegevoegd aan een omgeving “Cluster niveau 4”, Op de startpagina kunnen zij al de hoofdlijnen waar het project aan moet voldoen lezen, Onder de knop “Documenten” vinden zij alle documenten die voor het cluster project van belang zijn, Zij kunnen dus zien waar zij aan moeten voldoen of kunnen de documenten (Zoals een draaiboek) gebruiken voor hun project, Via de knop “Communicatie” kunnen zij naar de groepspagina’s toe, Via de groepspagina’s kunnen zij hun eigen groepje aanklikken en dan zijn zij in hun eigen omgeving, Daarin kunnen zij zelf werken en alles in opslaan wat voor hun van belang is voor hun project (zij kunnen niet bij andere groepen kijken, dat kunnen alleen de docenten), Zijn er wijzigingen aangebracht dan word er een e-mail uitgestuurd naar alle leden van het groepje, zodat gelijk iedereen weer op de hoogte is van wijzigingen.

VOORDELEN Studenten kunnen precies van elkaar zien wat ze doen (zij kunnen alleen maar bij hun eigen groepje kijken en niet bij de andere groepen), Wij als docenten kunnen ook precies zien wat de vorderingen zijn, Daarvoor hebben wij niet steeds de student nodig, Als er geen vorderingen zijn kunnen we snel ingrijpen.

VOORBEELDEN Dit is de startpagina waarmee geopend wordt. Links ziet u de verschillende knoppen waar ze alles onder kunnen vinden

VOORBEELDEN Via de knop documenten kunnen ze alle relevante documenten bekijken en tevens ook gebruiken.

VOORBEELDEN Via de knop communicatie kunnen ze onder groepspagina’s hun eigen groepje terug vinden

VOORBEELDEN In hun groepspagina kunnen ze via het kopje “Bestandsuitwisseling” bestanden met elkaar uitwisselen en ook aanvullen / wijzigen