De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

OFC28 mediawijsheid les 4.

Verwante presentaties


Presentatie over: "OFC28 mediawijsheid les 4."— Transcript van de presentatie:

1 OFC28 mediawijsheid les 4

2 Toetsopdracht voor deze week
Maak een presentatie van maximaal 5 minuten over hoe jij jezelf ziet over 10 jaar. Je bedenkt zelf hoe je leven er dan uit ziet: heb je een baan, relatie, kinderen, huis, hoe ziet de wereld eruit, etc. Zorg ervoor dat je de presentatie voor de groep kunt houden en berg hem op in je portfolio/werkmap.

3 Presenteren Inhoud van een presentatie: inleiding kern slot
Manier van presenteren: non-verbaal: houding verbaal: stemgebruik

4 Werkwijze voor vandaag
32 studenten in de groep Groep wordt opgesplitst in 8 groepjes van 4 studenten (docent telt af) Nummers 1 gaan bij elkaar zitten, nummers 2… etc 15 minuten de tijd om de presentaties met elkaar te bespreken Na 15 minuten is iedereen weer terug in het lokaal

5 Opdracht voor 4-tallen Deel jullie ervaringen m.b.t. deze presentatie met elkaar! Wat zijn de overeenkomsten tussen jullie presentaties? (vorm en inhoud) Wat zijn de verschillen tussen jullie presentaties? (vorm en inhoud) Wat ging goed tijdens het voorbereiden van deze presentatie? Wat vond je moeilijk tijdens het voorbereiden van deze presentatie? Wat willen jullie wel delen met anderen? Zijn er ook dingen die jullie niet willen delen in deze presentatie? Werk deze vragen op dit formulier uit. Kies één woordvoerder uit per groepje voor de nabespreking.

6 Terugblik op deze les Hoe kijk je terug op deze les?
Heb je er iets van geleerd? Wat vonden jullie van deze werkvorm?


Download ppt "OFC28 mediawijsheid les 4."

Verwante presentaties


Ads door Google