Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 februari 2014 “U moet beseffen dat het de Heer, uw God, is die u in staat stelt om die welvaart te verwerven,

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Evangelische Kerk Sint-Niklaas - 16 maart Cécil Van Maelsaeke
Advertisements

Ik ben gedoopt! En nu..?. 5 stappen die je moet volgen nu je gedoopt bent.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 3 mei 2014 “Gezegend zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus, die ons in de hemelsferen, in Christus,
30 maart 2014 Rotterdam 1. 2 Romeinen 4 17 (...) van die God Voor het aangezicht van die God, in wie hij geloofde, die de doden levend maakt en het niet.
Discipelschap.
Welkom in de samenkomst
Denken en dienen Romeinen 12-15
Preek Halle 1 december 2013 Voldoen aan Gods verwachtingen
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 maart 2014 “Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem.
Gebed om zegen.
Ruth wat goed zou zijn voor Ruth, gaf ze op voor het welzijn van Noemi. Een vrouw van sterk geloof. Ruth is een vrouw van sterk geloof omdat ze gelooft.
Spr.3:20 door zijn kennis zijn de waterdiepten gekliefd en druppelen de wolken dauw.
Gezonde Relaties
Geven en laten geven. geven uit gulheid en gemeenschapszin.
THEMA: Gods naam is….
Welkom in deze eredienst
Romeinen Denken en Dienen.
Romeinen Denken en Dienen.
Bij het kolenvuur Johannes
"in geen ding bezorgd" 1.
1. 1 Paulus, door de wil van God een apostel van Christus Jezus, en Timoteus onze broeder, 2 aan de heilige en gelovige broeders in Christus te Kolosse:
Welkom in deze kerkdienst
Godsdienst 1 1.
Thema voor vanavond is:
WELKOM OP DE TOV!-ACTIEAVOND!
Vredeszondag 22 September 2013 Deuteronomium 10: De Heer vraagt niets anders dan dat u ontzag voor Hem toont en dat u Hem en allen die naast u staan.
Woord van Leven November 2012.
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 januari 2014 We zijn aan een nieuw jaar begonnen en weten niet wat de toekomst ons zal brengen. Wel weten we.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 april 2014 “Groot is de Heer, hem komt alle lof toe. In de stad van onze God, op zijn heilige berg …” (Psalm.
Willen jullie mij helpen om jullie gehoorzaam te zijn?
Geen twijfel aan Gods zorg…
Hoe bid je vol verwachting? mogen en moeten Hoe bid je vol verwachting? mogen en moeten een worsteling.
Hoofdstuk 5 Op de kring Bijbelstudie Van de VEG Emmeloord Amstelland 2 Over het boek Jozua Hoofdstuk 5.
Parasjah (=“gedeelte”) van vandaag  Exodus 35:1-38:20  Herhaling van het sabbatsgebod, het volk levert het materiaal voor de tabernakel en Besaleël leidt.
Antwoorden op vragen over kerk, cultuur, Bijbelboeken, … & geloven.
Dopen Wat laten wij zien met de doop?. ”Het belangrijkste dat ik u heb doorgegeven …: dat Christus voor onze zonden is gestorven, … dat hij is begraven.
Verlangens van God.
Hartelijk welkom in deze dienst
Welkom op TOV!.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 2 augustus 2014 “Aan de een wordt door de Geest het verkondigen van wijsheid geschonken, aan de ander door diezelfde.
VREDE.
Brood & beker deel 1.
Verander je wereld 1 Koningen 3:5-7
‘Als u iets kunt doen, heb dan medelijden met ons en help ons
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 juli 2014 “Genadig is de Heer: wij zijn nog in leven! Zijn ontferming kent geen grenzen. Elke morgen schenkt.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 oktober 2014 “U bent een uitverkoren geslacht, een koninkrijk van priesters, een heilige natie, een volk dat.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 november 2014 God houdt zich aan zijn beloften. Hij zal ons niet teleurstellen. We kunnen bouwen op de Heer,
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 6 december 2014 “De Heer antwoordde: ‘Wie is die betrouwbare en verstandige rentmeester die de Heer zal aanstellen.
Wandelen met de Ontzagwekkende
Leven zoals past bij God
Avondmaal: het nieuwe leven vieren
Lucas 18: Bijbel in Gewone Taal
Preek Jakobus 2:
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
ETEN & DRINKEN Urk.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 februari 2015 De huidige Oakwood University werd gerealiseerd doordat kerkleden maaltijden oversloegen om zodoende.
Welkom in de samenkomst
God liefhebben boven alles En je naaste als jezelf?!
& God verheugd Zich in ons en heeft ons zeer lief
HET RIJK IS MIDDEN ONDER ONS MIJN KIND, AL WAT VAN MIJ IS, IS VAN JOU HET RIJK IS MIDDEN ONDER ONS Cyclus C Muziek: Cantate 61 vd Advent (J.S. Bach)
In deze dienst zal Ds. A. P. Feijen voorgaan. Na de zegen zingen we Psalm 105: 1, 2 Schriftlezing: Lucas 9 : Tekst: Lucas 9 :
God komt heel dichtbij En ze wikkelde hem in een doek en legde hem in een voederbak, omdat er voor hen geen plaats in de herberg was (Luc. 2:7)
- 1-. Waar is God? Lucht en leegte Wee hem die iemand te drinken geeft en daar gif aan toevoegt, die iemand dronken voert om hem naakt te zien....
DE ZEGEN VAN EVANGELISATIE Huh?? Zegen??. WELK BEELD HEEFT U?
U bent gekozen om de schat van uw HEER te zijn (Deut.7 en10b) U BENT GEKOZEN OM DE SCHAT VAN UW HEER TE ZIJN I. Besef hoe bijzonder je bent, alleen omdat.
Een wereld geregeerd door geld 1 Kron 29:14-16 Wat ben ik, en wat is mijn volk, dat wij in staat zijn gebleken zo veel kostbaarheden af te staan? Alles.
Shema Yisrael … de ENE God…. Shema' Jisrael, Adonai Eloheinu, Adonai echad.
Les 9 voor 28 mei “Wie zich dan zal vernederen als dit kind, die is de belangrijkste in het Koninkrijk der hemelen.” (Mattheüs 18:4) Wat betekent.
Heb de HEER lief met heel je leven – Deuteronomium 6 HEB JE HEER LIEF MET HEEL JE LEVEN Heb hem lief, met heel je leven. Hem alleen! Neem de jeugd mee.
Transcript van de presentatie:

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 februari 2014 “U moet beseffen dat het de Heer, uw God, is die u in staat stelt om die welvaart te verwerven, omdat hij zich wil houden aan wat hij uw voorouders onder ede heeft beloofd, zoals hij dat tot nu toe heeft gedaan” (Deut. 8:18). Wanneer wij geven, zijn we tot zegen van anderen en van onszelf. Laten wij tot zegen zijn vandaag.

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 8 februari 2014 “God overlaadt ons met zijn zegeningen. Wij staan bij hem in het krijt voor het voedsel dat we eten, het water dat we drinken, de kleding die we dragen en de lucht die we ademen. Zonder zijn speciale voorzienigheid zou de lucht vol zitten met vergif en pestilentiën. Hij is een voortreffelijke weldoener en onderhouder” (E.G. White, Counsels on Stewardship, blz. 17) God heeft de blijmoedige gever lief.

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 15 februari 2014 “Eer de Heer met al je rijkdom, met het beste van de oogst. Graan zal je voorraadschuren vullen, je kuipen lopen over van wijn” (Spr. 3:9 – 10). Ons geefgedrag kan het verschil maken voor iemand die op zoek is naar het rijk van God. Laten wij God eren voor zijn goedheid in de gaven die we vandaag doneren. Laat de zegeningen stromen.

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 22 februari 2014 Wij kunnen onze talenten en onze gaven inzetten om Gods waarheid aan de mensen om ons heen kenbaar te maken. Christus gaf alles op om ons te redden. Door ons als partners van God op te stellen kunnen wij zijn zegeningen doorgeven aan anderen. Wanneer wij geven zoals God doet, worden we als hij in woord en daad. Wij zijn het beeld van God. Laten we dat ook uitstralen in ons geefgedrag.