Ga naar > www.delft.nl/gemeenteraad Wegwijzer. 2 HOMEPAGE gemeenteraad Delft.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.
Advertisements

Lindenhout gaat 2.0, jij ook?
WEBWIJZER MEDISCHE BIBLIOTHEEK DE MEDISCHE BIBLIOTHEEK:
Het Forum Hoe ga je te werk met het forum?
Een introductie van De nieuwe website
Leer de namen van de noten 1
Downloaden: Ad-aware. Downloaden bestaat uit 3 delen: •1. Zoeken naar de plek waar je het bestand kan vinden op het internet •2. Het nemen van een kopie.
AV de Liemers heeft een nieuwe website Een drie minuten durende presentatie over de nieuwe website 1.
Home/Concept Deze website kadert binnen ‘Begeleid zelfstandig leren’.
Hoe vind ik Kamerstukken digitaal met Overheid.nl
Zoeken in de NAZ Nederlandse Artikelendatabank voor de Zorg (alleen voor abonnees) LEVV, november 2006.
Thinkquest2 versie 2013 info: vanaf februari 2013.
DE HELP-FUNCTIE Diverse manieren om tijdens het werk gebruik te maken van het hulpsysteem H van BreugelA van der Coelen.
Door op het mapje te klikken open je een lijst van alle documenten (gelezen en ongelezen) die aan de zoekopdracht voldoen.
Wouter van der Zwan Lezing Draaitabellen Wouter van der Zwan
Aan de slag met Evernote Documenteer je leven, overal en altijd 1.
Rechtspraak.nl zoekresultaten inperken Verder = klikken.
Leer de namen van de noten 2
Vergaderen Gebruikt materiaal Actie! Office3 bso blz. a Benoem het materiaal in de tweede kolom in je boek op blz b In de derde kolom.
Zelf aanmelden Hoe doet u dat?.
WISKUNDIGE FORMULES.
Handleiding Cency.nl Versie april De openingspagina toont foto’s van mogelijke voornemens.
Les voor groep 8 Pak je stoel en kom aan de instructietafel
Workshop contentstrategie
Website Usability.
De conquistadores: wereldveroveraars met oogkleppen
Zoeken Reservatiesysteem lokalen. Terug Blok B RESERVEER B5 Datum: 16 maart 2010 VRIJ 8:00 – 9:00 VRIJ 9:00 – 10:00 BEZET 10:00 – 11:00 VRIJ 11:00 –
Zoeken Reservatiesysteem lokalen. Terug Blok B RESERVEER B5 Datum: 16 maart 2010 VRIJ 8:00 – 9:00 VRIJ 9:00 – 10:00 BEZET 10:00 – 11:00 VRIJ 11:00 –
Hoe vind ik Kamerstukken digitaal met Rechtsorde
OpMaat Officiële publicaties Zoekresultaat inperken Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Hoe vind ik Kamerstukken digitaal met Statengeneraaldigitaal.nl
Hoe vind ik Kamerstukken digitaal met OpMaat
Werken aan Intergenerationele Samenwerking en Expertise.
woordpakket nummer 2 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
woordpakket nummer 14d Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
via Picasa Bestanden op CD of DVD branden
1 LOB workshop.2 Ga naar internet en zoek op:
Om willekeurig welke site en welk werk dan ook overzichtelijk te houden, moeten er eerst (sub)directories gemaakt worden: Bijeenkomst 2 online journalistiek.
Nieuwe Meesters Delft Erfgoed = saai! 1. Nieuwe Meesters Delft Erfgoed = overal! 2.
G!DS Basismodule Trainingsdag 2 Naam, functie Datum, plaats.
6,50 euro In dit vakje zie je hoeveel je moet betalen.
Leerlingen ontwikkelen apps
Rechtspraak.nl Zoekresultaten uitbreiden Verder = klikken.
Rechtspraak.nl Resultaten Verder = klikken. Dit is het resultaat van de zoekvraag: zoek alle uitspraken van de Hoge Raad op 14 maart 2008 Standaard zijn.
HOFVANTWENTE.NL is vernieuwd! Bekijk in deze presentatie de nieuwe functies!
1 WEBWIJZER MEDISCHE BIBLIOTHEEK (collectie bewegingswetenschappen) DE MEDISCHE BIBLIOTHEEK: Studeren in de bieb Openingstijden Boeken lenen Kopiëren,
EhBIB Search Eenvoudig en geavanceerd zoeken Zoekresultaten weergeven.
Online informatie zoeken via de bibliotheekwebsite Demo Nyenrode bibliotheek.
ERIC Zoeken op onderwerp Universiteitsbibliotheek.
Klikdemo: CRM maken en wijzigen van afspraken in de agenda Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je afspraken.
Presentatie Website Oldtimer Caravan Club
Een werkstuk maken.
Klik op één van de hoofdstukken voor meer informatie of klik op volgende pagina om de handleiding te starten. 1.Navigatie op de homepaginaNavigatie op.
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Klikdemo 4: CRM Casus Topclean (met navigatiehulp) Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe en wat je moet registreren.
Hogeschool PXL – Elfde-Liniestraat 24 – B-3500 Hasselt Wegwijs in Gopress Handleiding voor het gebruik van de databank.
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
Ga naar Diavoorstelling bovenaan het scherm.
Arbeidsmarkt Als je op de markt loopt zie je om je heen verschillende kopers en verkopers. De vraag naar een product bestaat uit de mensen die een product.
PCNHCB PRESENTS : PC & Netwerk Help center Brabant HCB Besturingssysteem.
Let’s go! ›Beginnerspresentatie ›Starten met prospero ›Verschil CMS en web navigator ›Nieuwe content > nieuwe folder aanmaken ›Bestanden uploaden ›Linkobject.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Werken met JOIN UT Tom Buys Maart 2016.
Wijs me de weg ! Wegwijs in je atlas ! Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
SharePoint Alles over versiebeheer In de Private en Public cloud.
Handleiding voor het invoeren van PROMs in Fysiologic
Je kunt het sommige mensen af en toe naar de zin maken…
Stage zoeken bij Entree-opleiding
Je kunt het sommige mensen af en toe naar de zin maken…
Gescande Oostendse Documenten
Transcript van de presentatie:

Ga naar > Wegwijzer

2 HOMEPAGE gemeenteraad Delft

Wegwijzer 3 HOMEPAGE gemeenteraad Delft Wie en hoe? Alles over de raad

Wegwijzer 4 HOMEPAGE gemeenteraad Delft Actueel Het laatste nieuws

Wegwijzer 5 HOMEPAGE gemeenteraad Delft Voor, tijdens en na Alles over het vergaderproces

Wegwijzer 6 HOMEPAGE gemeenteraad Delft Zoeken en vinden Onderwerpen, vergaderingen en documenten

Wegwijzer 7 HOMEPAGE gemeenteraad Delft Meer informatie o.m. Home Gemeenteraad, Home Delft.nl, Contactgegevens, Help en RSS

Wegwijzer 8 Zoeken en vinden Zoeken via de zoekbalk Even snel iets proberen te vinden? Gebruik daarvoor de zoekbalk op de homepagina.

Wegwijzer 9 Zoeken en vinden Deze methode biedt veel zoekresultaten Wanneer je de zoekbalk gebruikt worden de zoekresultaten overzichtelijk gerangschikt in de rubrieken vergaderingen, regelgeving en beleid en nieuws.

Wegwijzer 10 Zoeken en vinden Geavanceerd zoeken Heb je niet gevonden wat je zocht, gebruik dan geavanceerd zoeken. Hier kun je specifiek aangeven welke documenten te wilt vinden. Selecteer een rubriek door deze aan te vinken of selecteer een datum. Ook kun je in de menubalk kiezen hoe je de zoekresultaten gesorteerd wilt zien. Bovendien kun je exact zoeken op hele woorden…

Wegwijzer 11 Zoeken en vinden Bijvoorbeeld parkeren

Wegwijzer 12 Zoeken en vinden Zoekresultaten geavanceerd zoeken …maar ook op een deel van een woord door in plaats van parkeren bijvoorbeeld park te typen.

Wegwijzer 13 Zoeken en vinden Zoeken op een deel van een woord Deze zoekmethode levert meer informatie op. Alle documenten waarin de zoekterm voorkomt, verschijnen op je scherm.

Wegwijzer 14 Zoeken en vinden Alleen in vergaderingen zoeken? Wanneer je de zoekmogelijkheden wilt uitbreiden en ook in vergaderingen wilt zoeken, moet je niet vergeten het knopje voor vergaderingen aan te klikken. Wanneer je alleen in vergaderingen wilt, moet je de vinkjes in het menu Zoek in, voor Regelgeving en beleid en Nieuws uitvinken. Vergeet ook niet Alle vergaderingen en Alle vergaderstukken aan te vinken. Het vinkje aan in het zoekmenu betekent altijd dat de zoekresultaten uit die rubriek worden getoond.

Wegwijzer 15 Zoeken en vinden Zoeken naar vergader-documenten Dus, zoek je alleen in vergaderingen naar vergaderstukken? Vinkje aan en je krijgt alle vergaderstukken uit alle vergaderingen te zien.

Wegwijzer 16 Vergaderkalender In de vergaderkalender kun je alle vergaderingen van alle organen zien, maar je kunt ook naar de vergaderingen van een bepaalde commissie of alleen van de gemeenteraad. Klik hiervoor in het selectiemenu en selecteer het orgaan, waarvan je de vergaderdata wilt zien.

Wegwijzer 17 Besluitvorming Als je wilt weten welke besluiten zijn genomen, selecteer je in het selectiemenu net als in de vergaderkalender het orgaan waarvan jij de genomen besluiten wilt zien. Klik op de datum voor een commissievergadering….

Wegwijzer 18 Besluitvorming …en de bijbehorende besluitenlijst verschijnt op je scherm.

Wegwijzer 19 Besluitvorming Oude vergaderstukken blijven te vinden in het oude raadsinfor- matiesysteem Ook oude documenten blijven voor iedereen beschikbaar. Een link brengt je via geavanceerd zoeken naar het oude raadsinformatiesysteem. Dit wordt echter niet meer geupdate. Door de doorlopende toevoer van nieuwe documenten is deze website een groeiende bron van informatie voor iedereen die de besluitvorming in Delft volgt. In opdracht van: Griffie Delft, Postbus 78, 2600 ME Delft - tel: mail: - site: Ontwerp: Wouter Spoor, Roops design & presentatie, - tel: site: Colofon: