Emck Business Solutions Sjablonen in Word “Documents with the speed of light..”

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
1. Snel de datum van vandaag invoeren?
Advertisements

TER REGISTRATIE AANBIEDEN EN EEN PLAATSBESCHRIJVING
Symbaloo is de leukste en makkelijkste start op internet
Aanmelden op een Windows netwerk - Waarom aanmelden op een netwerk ? - Hoe meldt U zich aan op een netwerk.
Mijn bedrijf Voorbeeld van installeren assimilatiebelichting
AccrA Zaalreserveringssoftware voor klein en groot
2004 Welkom bij de automatische Salaris Bepaler voor het jaar 2004 Beantwoord nauwkeurig de vragen. Uw salaris voor 2004 wordt gebaseerd op de antwoorden.
TABEOKA Recht naar het hart Gemeentekit Rechtenverkenner.
Demonstratie gevaarlijke stoffen applicatie zorgsector 12 juni 2007 MPZ biedt zorginstellingen deze applicatie gevaarlijke stoffen U kijkt naar een korte.
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
Presentatie Adobe Interactive Forms voor J-formulieren SA en SK.
Rooster Generator Voor Huisarts Posten
Aanvraagformulier slachterijen zonder permanent toezicht
Samenwerking met MOSS 2007! Chris Hoppenbrouwers.
Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution 2008 Product Demo.
BELANGRIJK: √ Om de presentatie correct weer te geven, gelieve enkel gebruik te maken van muisklikken aub.!! √ Op verschillende dia’s ziet u “klik hier”
  Beginpagina Introductiescherm met informatie over de gebruiker, de organisatie- onderdelen waar de gebruiker lid van is en de openstaande acties. Menustructuur.
De kracht van HGH Gedreven, doelgericht en met zekerheid naar de juiste oplossing. Gedreven professionals, met de juiste oplossing daar gaat het om. Helder.
AUROLEX MONITORING SYSTEEM. Biedt de mogelijkheid om tegelijkertijd zeven sensoren te meten en te bekijken vanaf een willekeurige computer met internet.
CardioConsult 3.0. Hartfalen: intensieve begeleiding nodig  ca hartfalenpatiënten  toename rond 10% per jaar  veel heropnames, vaak door verkeerd.
Easy Bis Bestuursdienst Informatie Systeem Van agendapunt tot besluit Met automatische internet publicatie.
Schoolgegevens nakijken en bezette plaatsen invoeren Surf naar Log in via het blokje ‘bestaande.
1 Mis geen enkele storing Testen van netvoedingskwaliteit in back-upsystemen.
Sumatra WebShop Deze presentatie toont u de uitgebreide funtionaliteit, het gebruiksgemak en het eenvoudige beheer van de Sumatra WebShop Sumatra WebShop.
QPS HÉT INKOOP SERVICE SYSTEEM VAN DE BBN. BBN BBN staat voor Business Bloemisten Nederland. Platform van 100 bloemisten in Nederland. Gespecialiseerd.
Cobian Backup 8 Welkom op de Cobian presentatie.
Interactieve versie mbv DSB
De kracht van Edan Edan Business Solutions adviseert en ondersteunt klanten bij de automatisering van hun bedrijfsprocessen. We leveren een Microsoft.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van GAC Business Solutions GAC is meer dan een leverancier van softwareoplossingen. Als business partner zorgen we samen met u voor optimalisatie.
De kracht van Edan Edan Business Solutions adviseert en ondersteunt klanten bij de automatisering van hun bedrijfsprocessen. We leveren een Microsoft.
Praktijk case: “Geautomatiseerd scannen én verwerken van ingekomen facturen” ICT Platform.
De vereniging Milieu Platform Zorgsector (MPZ) biedt u de gevaarlijke stoffen applicatie zoals ontwikkeld in samenwerking met een groep ziekenhuizen. De.
Uw huisstijl in een nieuwe versie van Office
Microsoft Word Liesbeth Van Raemdonck. Word openen Klik op de ‘start’-knop, links onderaan Klik op Programs Kies voor MS Word.
Mamut Business Software versie 11. Bureaublad  Achtergrond/waarom  Welke mogelijkheden?  Wat betekent het voor u?  Voordelen?  Branches / soort bedrijven?
SPO Utrecht 19 januari 2012 Welkom Voorstellen De praktijk Het portaal.
Opdracht 3 Spironello Hélène Een geslaagde campagne plannen.
Klik hier als u voor de eerste keer op de website komt.
Interactieve versie mbv DSB
Copyright ZEDAL AG, Recklinghausen, 2014 Webtoepassing voor grensoverschrijdend afvaltransport ZEDAL biedt de noodzakelijke formulieren en mechanismen.
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
Een entingsprotocol in Veterin stap voor stap. Doelstelling gebruiker interactief een combinatie-enting laten samenstellen logische en eenduidige prijsstelling.
Documentcreatie en Output Software
Welkom bij de automatische Salarisbepaler
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
MEETING SYSTEMS BV VOOREFFECTIEFVERGADEREN.  Meeting Systems bv levert software als hulpmiddel om het vergaderen te ondersteunen met de volgende kenmerken:
Kies Hoe en wanneer installeren Wat is het doel Hoe werkt het (7 schermen)
Mailen van documenten Software that makes life easy …
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
2013/AFM/OA/22655 Masterplan uitbreiding KMSKA - fase 2 Opening d.d. 06/12/2013 Informatievergadering 04/10/2013.
Een enkele werkplek voor al je apps Vanaf elk device met een browser.
2002 Welkom bij de automatische Salaris Bepaler voor het jaar 2002 Beantwoord nauwkeurig de vragen. Je salaris voor 2002 wordt gebaseerd op de antwoorden.
DS WebShop presentatie. DS WebShop beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact real-time.
TenderNed Digitaal aanmelden en inschrijven bij RWS.
Hoe werkt het LSP? BART MULDER MARCO LOURENS 1 APRIL 2015.
SharePoint Machtigingen In de Private en Public cloud.
Ministerie van BZK – 3 november 2016
JS&S Bedrijfssoftware
JS&S Bedrijfssoftware
Webinar voor ambassadeurs
GOUD is geld de rest krediet
Microsoft vs de rest “Wat biedt het Microsoft Cloudplatform en hoe kan dit bijdragen aan veilig, snel en schaalbaar werken binnen elke organisatie.” Thomas.
TenderNed Digitaal aanmelden en inschrijven bij RWS
Update naar Windows 10.
De grafiekgenerator.
Grafiek Generator Monitor de Bibliotheek op school
Mailen van documenten Making it easy.
ProjectWise Workshop Back to Basic.
Transcript van de presentatie:

Emck Business Solutions Sjablonen in Word “Documents with the speed of light..”

Emck Business Solutions Wist u dat…... Microsoft Word de mogelijkheid biedt standaard-documenten met een druk op de knop aan te maken...

Emck Business Solutions Wist u dat…... Deze documenten automatisch conform uw huisstijl vormgegeven kunnen worden...

Emck Business Solutions Wist u dat…... Het werken met Word met sjablonen supereenvoudig kan worden gemaakt voor de gebruiker….

Emck Business Solutions Fax-voorbeeld

Emck Business Solutions In een invoerscherm voert de gebruiker eerst de zogenaamde “variabelen” in. Het document kan desgewenst volledig automatisch worden opgeslagen Na het bevestigen met OK wordt het document gegenereerd De afsluiting en ondertekening wordt bepaald aan de hand van diverse keuzes..

Emck Business Solutions De ingevoerde gegevens worden automatisch op de juiste plaats gezet. De huisstijl wordt vanuit het sjabloon bewaakt.

Emck Business Solutions Ook de ondertekening is vanuit het sjabloon geautomatiseerd.

Emck Business Solutions De Voordelen •Snelheid van genereren •Fouten voorkomen •Geld in het laatje van E.B.S. •Wat niet meer zij...