De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Aanmelden op een Windows netwerk - Waarom aanmelden op een netwerk ? - Hoe meldt U zich aan op een netwerk.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Aanmelden op een Windows netwerk - Waarom aanmelden op een netwerk ? - Hoe meldt U zich aan op een netwerk."— Transcript van de presentatie:

1 Aanmelden op een Windows netwerk - Waarom aanmelden op een netwerk ? - Hoe meldt U zich aan op een netwerk.

2 Aanmelden op een Windows netwerk Het aanmelden op het netwerk heeft als voordeel dat U toegang krijgt tot de faciliteiten die het netwerk U biedt. Zoals : - Netwerkprinters - Toegang tot het internet - Uw gemaakte bestanden opslaan op de server (deze worden dagelijks geback-upt) - Het delen van bestanden - Het gebruik maken van netwerkapplicaties Diverse programma’s werken alléén als U aangemeld bent

3 Aanmelden op een Windows netwerk Druk tegelijker tijd op de CTRL-ALT-DELETE toets.

4 Aanmelden op een Windows netwerk Voer uw gebruikersnaam in. Voer uw paswoord in. Controleer of het domein juist is.

5 Aanmelden op een Windows netwerk Zwevend profiel (uw persoonlijke instellingen) Na het inloggen op het netwerk zal uw profiel vanaf de server op de aangemelde computer worden geladen. Het voordeel hiervan is dat het niet uitmaakt op welke computer U inlogt op het netwerk. U krijgt altijd en overal uw persoonlijke instellingen.

6 Aanmelden op een Windows netwerk De Home directory. Als U zich op het netwerk aanmeld krijgt U een extra schijf station toegewezen. Dit is de locatie waar U de bestanden die U maakt op moet slaan.(bewaar niets op de harde schijf van de computer) Uw home directory wordt dagelijks geback-upt.

7 Aanmelden op een Windows netwerk De Map algemeen. Als U zich op het netwerk aanmeld krijgt U nog een tweede extra schijf station toegewezen. Dit is de map Algemeen. De bestanden die hier staan zijn voor iedereen toegankelijk. Hier plaatst U de gegevens die U wilt delen met anderen Ook deze map wordt dagelijks geback-upt.

8 Aanmelden op een Windows netwerk Voorbeeld Home Directory en de map Algemeen

9 Aanmelden op een Windows netwerk Einde presentatie “Aanmelden op een Windows netwerk”.

10 Aanmelden op een Windows netwerk Danet service B.V. Luzernestraat 27 2153 GM Nieuw-Vennep Tel: +(0)252684900 G.S.M.: +31(0)6 55 304 333 Fax: +31(0)252684429 E-mail: info@danetservice.nl Web: www.danetservice.nlinfo@danetservice.nlwww.danetservice.nl K.V.K. Haarlem nr.: 34101329 Postbank nr.: 7777998


Download ppt "Aanmelden op een Windows netwerk - Waarom aanmelden op een netwerk ? - Hoe meldt U zich aan op een netwerk."

Verwante presentaties


Ads door Google