I.s.m. Gebruikersdag 2014.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wij vertegenwoordigen SLIDEPLAYER.NL
Advertisements

HET DIGITALE ARBEIDSPLEIN Het Digitale Arbeidsplein is een website ontwikkeld in het kader van het project “Zelfmanagement van de eigen loopbaan” van MeijerConsult.
Onderwijsmateriaal publiceren via Blackboard Willibrord Huisman IOWO, Schema's ontwikkeld in het kader van enkele adviestrajecten over onderwijsmateriaalbeheer,
Pagina-instelling.
Symbaloo is de leukste en makkelijkste start op internet
Ebook Library – Eenvoudig zoeken. In deze demo EBL Eenvoudig zoeken: •Snel zoeken •Browsen op categorie of onderwerp •Volledige tekst doorzoeken NB: EBL.
BLOGGEN Op School.
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
Les 4 cursus WordPress. Wat gaan we doen (1) 1. Importeren via Word problemen 2. Alle pagina’s en berichten verwijderen, incl prullenbak leegmaken 3.
1 Samenwerkend leren met Google Docs Werking en mogelijkheden van online tekstverwerken.
Zoeken in de NAZ Nederlandse Artikelendatabank voor de Zorg (alleen voor abonnees) LEVV, november 2006.
Databases via internet
Thinkquest2 versie 2013 info: vanaf februari 2013.
Het oog wil oog wat. Kijk ook op
WordPress les 3.
Lesgeven en begeleiden
Jos Herkelman Teamleider Trainers & Consultants
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
Website Usability.
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Webpagina ’ s maken ITV 10 maart Onderwerpen Ontwerp en inhoud Navigatie HTML: de basis Webpagina’s in Word.
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Nieuw in LIPS VLUG 2 26 juni 2006 Kristof Brams. Overzicht Vernieuwde editor Printervriendelijke pagina Statistieken Variabele fontgrootte Grootte van.
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Challenge the future Delft University of Technology Augustus 2010 Korte handleiding Metis Plus Augustus 2010.
Gebruikersdag 2012 Klas in actie met Silverpoint.
Wat is Pearson XTRA? De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux
De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux Vergroot je kennis met behulp van gevarieerd studie- en oefenmateriaal Wat is Pearson.
Bordboeken Van .pdf naar HTML5.
Wat is WordPress en hoe installeer je het?. Wat is WordPress? WordPress is een CMS (Content Management Systeem) net als Joomla; Met een CMS kan een gebruiker.
Starten met PHP Dynamischer bouwen. PHP is een een scripttaal waarmee de server pagina’s in elkaar kunt laten zetten. Het verschil met HTML: Een php pagina.
Website Usability.
In het eerste scherm altijd de gemixte versie (luisteren) én een karaoke-versie (zingen) in een eenvoudig te bedienen player. Extra partijen en korte speelstukjes.
Een entingsprotocol in Veterin stap voor stap. Doelstelling gebruiker interactief een combinatie-enting laten samenstellen logische en eenduidige prijsstelling.
EhBIB Search Eenvoudig en geavanceerd zoeken Zoekresultaten weergeven.
Instructie leerling- activatiecode
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
Website Usability Anouk Wassenbergh & Dimfy Lambriex V4.
Basis vaardigheden PowerPoint
Wikiwijs.
Les 3 sjablonen (templates), briefpapier maken
Design je eigen web-pagina Met behulp van Photoshop.
Ga naar Diavoorstelling bovenaan het scherm.
Prospero cursus Just getting started!
?.
Skillzz Handleiding voor mentor Powered by. Waarom Skillzz? Jouw school vindt het belangrijk dat: Jullie als klasgenoten nog beter met elkaar omgaan Dat.
Let’s go! ›Beginnerspresentatie ›Starten met prospero ›Verschil CMS en web navigator ›Nieuwe content > nieuwe folder aanmaken ›Bestanden uploaden ›Linkobject.
Glenn Vanthournouthttp:// VV-Solliciteren - Wat / Waarom? - Algemene werking - Voordelen - Mogelijkheden sollicitanten - Mogelijkheden.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Instructie eBook Pack via Entree-account (met activeringscode)
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
Trimester 2. Hfdst 1: e-Presentatie, master! e-Presentatie Met de hulp van Powerpoint gaan we leren hoe we een elektronische presentatie kan maken.
Uw website beheren was nog nooit zo makkelijk... In het menu vindt u alle opties waarmee u uw site volledig kunt beheren.
B1 GOOGLE FORMS Lieven Vananderoye. Google Forms: Doelstellingen 1.Je kan een nieuw formulier aanmaken. 2.Je kan een verschillende vragen opstellen,
Sway.
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Hoe zien docenten de leeromgeving in
Gebruik van Video en het Prospectrapport
Training: Cliëntsessies
Vul in wat persoonlijke en niet persoonlijke gegevens zijn
Bekijk en bespreek dit filmpje. Kunt u het filmpje niet afspelen Bekijk en bespreek dit filmpje. Kunt u het filmpje niet afspelen? Gebruik dan de.
Lectora als ontwikkeltool voor interactieve multimedia programma’s
Training: Cliëntsessies
(Niet) Allemaal digitaal
Canvas introductie voor studenten
ClupApp van HTV Berg & Dal
Het aanpassen van Microsoft SharePoint Onlinewebsite
Welkom :-).
Canvas introductie voor studenten
Transcript van de presentatie:

i.s.m. Gebruikersdag 2014

Haal alles uit Silverpoint 5

Wat is Silverpoint ook alweer? Back to basics with… Wat is Silverpoint ook alweer? … Met Silverpoint kun je eenvoudig, mooie en uniforme content maken. Het lijkt een beetje op Powerpoint omdat je met templates en pagina’s werkt. … Je kunt de Silverpoint bekijken via een elektronische leeromgeving of een content delivery system. … De Silverpoints die je maakt zijn uitwisselbaar.

Hoe vaak gebruik je Silverpoint of zet je Silverpoint in als tool? Poll Poll-vraag: Hoe vaak gebruik je Silverpoint of zet je Silverpoint in als tool? Ga naar www.govote.at en vul in: 67 72 45

Het resultaat van de poll

Praktisch gebruik van Silverpoint Silverpoint kan worden ingezet voor bijvoorbeeld: Als auteurstool bij een studieroute – onderdeel Als startpagina bij een project Als profielpagina bij het portfolio, door de student/leerling zelf gemaakt/aangepast

Als auteurstool

Als startpagina bij een project

Als profielpagina bij het portfolio

Gestart in maart 2009 als een tool om makkelijk en snel content te maken.

Silverpoint 4.1 2012 E-books & tablet ready PDF conversie Verrijking PDF Lagenstructuur (aantekening, antwoord) Attachments gebruiken HTML5 ondersteuning Verder uitwerken

Meer annotatie mogelijkheden 2012 Meer annotatie mogelijkheden Importeren/exporteren aantekeningen Web 2.0 elementen gebruiken in aantekeningen MathML gebruiken Verder uitwerken

Verbreden toepassing en toegankelijkheid Bladwijzers kunnen aanmaken Overzicht van aantekeningen kunnen opvragen Overzicht multimedia opvragen Aantekeningen eindgebruiker inzien Verrijkingslaag uitzetten bij afspelen Wiskundige elementen (passer, meetlat, geo) Text-to-speech functionaliteit Nieuwe vraagtypen Zoeken op tekst en highlight gevonden tekst Printen van e-boeken Twee e-boeken tegelijk tonen Verder uitwerken 2013

Haal nu alles uit Silverpoint 5 2014 Haal nu alles uit Silverpoint 5

Wat heeft Silverpoint 5 aan nieuws te bieden? Basiselement hyperlink Iconen van pop-ups zijn veranderd/duidelijker geworden Sleepvraag Vormgeving bordmenu Afspelen in HTML

Basiselement hyperlink Met dit element kun je snel een link naar een webpagina, e-mail adres, pagina in de Silverpoint of een bestand in de materialenbank maken. Het standaardicoon dat het element op de Silverpoint plaatst is te vervangen door een eigen afbeelding.

Iconen van pop-ups zijn veranderd/duidelijker geworden Tabel Afbeelding Video Audio Flash

Sleepvraag (Multi Image Match) Met dit vraagtype kun je de gebruiker een afbeelding op de juiste plaats in een andere afbeelding laten plaatsen. Hiervoor upload je eerst de afbeelding waarop onderdelen geplaatst moeten worden. In de eigenschappen kun je vervolgens de ‘te plaatsen' afbeeldingen uploaden en hotspots aanmaken.

Hoe zou je een sleepvraag in kunnen zetten? Combineren De tekstvraag met het antwoord als afbeelding biedt de eindgebruiker meer visuele informatie over de leerstof. Zo worden de vragen gemaakt met behulp van plaatjes. Chronologisch ordenen De klik- & sleepvraag is uitermate geschikt om gebeurtenissen op chronologische volgorde te plaatsen. Zo kan er naar een juiste volgorde van tijdvakken worden gevraagd. Vergelijken Vergelijk afbeeldingen waarbij zowel de vraag als het antwoord uit een plaatje bestaat.

Sleepvraag (Multi Image Match) Het is mogelijk om meerdere juiste en onjuiste hotspots aan te maken in dezelfde afbeelding. Deze hotspots kunnen rechthoeken en cirkels zijn. De ‘te plaatsen’ afbeelding blijft alleen staan wanneer deze op een hotspot is gesleept. Uiteraard is het ook in dit vraagtype mogelijk om een tip en feedback op te nemen.

Vormgeving Silverpointmenu Het Silverpoint menu heeft een nieuw uiterlijk gekregen en biedt ook nieuwe mogelijkheden:

Snel springen tussen pagina's met bladerhistorie Nieuw Silverpoint menu Het Silverpoint menu heeft een nieuw uiterlijk gekregen en biedt ook nieuwe mogelijkheden: Schakelen tussen weergave - 1 pagina of 2 pagina's tegelijk op het scherm Snel springen tussen pagina's met bladerhistorie Belangrijke pagina's snel vinden met de bladwijzer Door op het icoon linksboven te klikken is een overzicht van alle toevoegingen in de Silverpoint op te roepen. In dit overzicht is nog te filteren op bladwijzers, aantekeningen en media. Wanneer je op één van de opgelijste items klikt wordt de toevoeging direct getoond.         Vormgeving Silverpointmenu

Dus ik heb met Silverpoint 5 géén Silverlight meer nodig? Afspelen in HTML Silverpoint in HTML? Dus ik heb met Silverpoint 5 géén Silverlight meer nodig? Dat is niet helemaal waar. Ik laat het je even zien.

Ik ben de arrangeur, ik heb dus wel nog een Silverlight plug-in nodig! Wij zijn de eindgebruikers. Wij hoeven geen Silverlight te installeren.

Wij kunnen nu ook onze content op een tablet bekijken.

We hebben ook een nieuwe wacht-notificatie ….. Oh ja.. Bijna vergeten…. We hebben ook een nieuwe wacht-notificatie …..

Silverpoint Versie 5 zal beschikbaar zijn met de release van V12.

Klaar!