De vier knagers in het wilde westen. Gemaakt door Marrit de Haan

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het tweede werkstuk.
Advertisements

De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Dag 9. Dag 9 Dag 9 van het dagboek Hallootjes allemaal, Joepie… nog maar 4 nachtjes slapen en dan is het zover. Dan komen wij bij jullie op bezoek.
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
Kikker in de kou geschreven door Max Velthuijs
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Sven en zijn rat gaan op kamp
Het geheim van het 100e doelpunt
Op de vlucht voor de T-Rex
Gemaakt door Odessa koorevaar
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
De kopjes Waarom ik het hier over houd Hoe heet het boek
Dolfje weerwolfje Weerwolfgeheimen
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Beelden storm.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Advent Week 1.
Luna.
Wiebel Kees Nik’s boekbespreking 25 okt 2007 Inhoud: 1. Titel,
Mees Kees een pittig klasje
Gemaakt door: Lisanne de Haan
Gemaakt door:.
Heksen in de Middeleeuwen
Gemaakt door: Age Pieter Borsch
Gemaakt door: Fardau Kleefstra
gemaakt door Nils Baalmans
Gemaakt door: Fenna Vervat
Schimmen In het Schedelslot Gemaakt door: Joute Pieter Visser
Boekbespreking van Levi Steevensz 12 Mei 2009
MAX de gelukkigste hond van de wereld
Terugblik op de Toermalijn
Boekbespreking Jessica
De avonturen van Kapitein Onderbroek
De schrijver van dit boek is
Boekbespreking van David Luiten.
Gemaakt door:Lisanne de Haan
Spookruiter Gemaakt door: alyssa.
Gemaakt door Patrick mulder
De dikke bende van De Korenwolf
Boekbespreking van: Dewi vd Horst.
‘voor de kinderen’.
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Dertien, dertien, bullebak.
Kinderen van Amsterdam

Interpreteren van data
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Rode Rozen.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Het verhaal van Pasen.
“Beleef de canon” Een vertelproject voor groep 5 t/m 8
Op een warm strand, Vlak bij een groot oerwoud, kwamen vijf krokodilletjes uit hun ei.
Het Zwanenmeer (maar dan anders)
door groep 1-2 a basisschool De Bukehof
Welkom Voorganger: Dhr. J. Smit Ouderling van dienst: J. Korthoef
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
Na hun bezoek aan Abraham vertrokken de twee engelen die God vergezelden naar Sodom en Gomorra, de stad waar Lot en zijn gezin woonde.
Even voorstellen God Abr(ah)am Lot Sara(i) Hagar Ismaël Isaak.
Belangrijke tips voor een spreekbeurt
Vrienden Deze gedichten zijn speciaal voor de vrienden om wie ik geef en de mensen die om mij geven Al deze gedichten komen van
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.
Dummie de mummie En de gouden scarabee.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Met dank aan Hennie Hofstee voor de mooie foto’s Verhaal: Hallo allemaal, Leuk dat ik jullie 23 april weer heb ontmoet in het mooie openluchttheater van.
Transcript van de presentatie:

De vier knagers in het wilde westen. Gemaakt door Marrit de Haan

kopjes 1. waarom ik het hier over hou 2. de schrijver 3. de tekenaar 4. hoofdpersonen 5. prijzen 6. samenvatting 7. mijn mening 8. stukje voorlezen 9. vragen aan de klas 10. einde

1. Waarom ik het hier over hou. Ik hou het hier over omdat ik gerionimo stilton boeken leuk vindt om te lezen en Omdat ik fan van geronimo ben en omdat dit een superleuk boek is.

2. De schrijver. De schrijver is Geronimo Stilton, hij schrijft zelf over zijn avonturen die hij beleefd met zijn vrienden. Geronimo is ook de uitgever van de meest gelezen krant in muizeland De wakkere muis.

3. De tekenaar. Omslag: Giuseppe Ferrario De tekenaars: Lorenzo Chiavini en Roberto Ronchi en er zijn nog een paar, maar die hebben ook van die moeilijke namen. De tekenaars zijn Italiaans. Ik heb niks kunnen vinden want dat was in allemaal moeilijke woorden.

4. Hoofdpersonen. Geronimo Stilton: wijsmuis en de directeur van de wakkere muis. Thea Stilton: sportief en daadkrachtig en speciaal verslaggever van de wakkere muis. Zus van Geronimo Stilton. Klem Stilton: onuitstaanbare grapjas neef van Geronimo Stilton. Benjamin Stilton: lief zachtaardig en slim neefje van Geronimo Stilton.

5. Prijzen

6.Waar het boek over gaat Geronimo stilton zat op zijn lekkere stoel voor het openhaard een boekje te lezen en een kop koffie te drinken. Hij wou heel graag op reis. Maar hij had altijd wel iets waardoor hij daar niet heen kon bijvoorbeeld: zeeziekte, hoogtevrees en hij is een echte angstmuis. Geronimo Stilton was aan het dromen hij droomde over het wilde westen. De Vier knager vonden een spoor. Ze kwamen uit bij cactus city daar was heel veel om te doen. Zoals de winkel en het stadion bezoeken en naar een hotel gaan maar die zag er niet mooi uit. Geronimo stilton gleed weer eens uit en deed Pete Platmuis zeer. De inwoners dachten dat ik hem had verslagen. Iedereen zij Geronimo is de sterkste. Daarna kwamen de zwarte schietmuisen. Alles was zwart wat ze aan hadden. Ze zeiden geef al jullie goud inruil voor water. En iemand riep wie durft te vechten tegen hun? Zonder dat Geronimo het wist duwde Klem hem naar voren. De muis vroeg wie ben jij vreemdeling Geronimo zij, ik ben Geronimo Stilton en u bent. Ik ben Arnold Zwartenekker. Zwartnekker zij als jij boebie temt heb jij gewonnen en kom ik hier nooit meer. Geronimo vroeg wie is boebie. Ga je de uitdaging aan of niet zij hij. Geronimo zij ik ga de uitdaging aan. Wil je weten hoe dit verhaal verder afloopt, lees dan dit boek.  

7. Mijn mening Leuk Spannend Grappig

8.Stukje voor lezen

9.Vragen aan de klas Hoe heet de schrijver Hoe heet de zus van Geronimo Waar gaan ze heen op reis Hoe heet de stad waar ze waren Hoe heet de krant van muizeland