Opleidingskalender.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Toegang tot de databanken van de PHL-bibliotheek.
Advertisements

Installatie instructie
Introductie POP-applicatie (MLB) Loopbaanbegeleiding
Wegwijs in Belfirst Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Start de gehele presentatie
Aanpassing Direct lid worden Toevoegen extra invoerveld Aanmelden SMS service Als u op de hoogte gehouden wilt worden via SMS dan kunt u hieronder u mobiele.
Klik na afloop rechtsboven op X om terug te keren naar deze animatie.
TTS introductie Welkom Welkom bij de introductie van TTS. U wordt rondgeleid langs verschillende belangrijke gebieden van TTS.
Mail Extra uitleg. aan In het filmpje zag je waar aan stond een adres word gezet dat adres bepaalt naar wie het word gestuurd.
Welkom! Media & Creativiteit Les 4/5
SPAM SPAM. Heeft u veel SPAM? Kan uw provider het niet tegenhouden?
WordPress Les 10.
Wegwijs in Belfirst.
G!DS Basismodule Trainingsdag 2 Naam, functie Datum, plaats.
Modern fotoalbum. Dit fotoalbum bevat voorbeeldpagina's om u op weg te helpen. Als u pagina's wilt toevoegen, klikt u op het tabblad Introductiepagina.
Instructie leerling- activatiecode
Instructie eBook Pack via ELO.
Gebruik OUTLOOK Inloggen Mail Agenda.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
Instructie systeem: organisatiedeel Klik op button ‘aanmelden organisatie' op
ESTOS integratie. Bij binnen komend gesprek Bij een binnenkomend gesprek zal een klein pop-up scherm verschijnen. Hierin kun je het gesprek aannemen of.
Hoe gebruik ik easy transfer?. Als je een nieuwe pc hebt gekocht, kun je met Windows Easy Transfer je bestanden, , foto's en instellingen overzetten.
Skillzz Handleiding voor mentor Powered by. Waarom Skillzz? Jouw school vindt het belangrijk dat: Jullie als klasgenoten nog beter met elkaar omgaan Dat.
Nu is het plan om een map op een van de 2 computers te plaatsen en die te simpel te delen naar die andere computer ook wel SFS (Simple File Sharing) genoemd.
voor leerlingen en leerkrachten van het SGi.
Ervaringen van en met PCL EXTRA STEUN. Ervaringen Onderwijs Transparant 1.Vul bij over Mijn Gegevens de juiste gegevens in 2.Vul de namen en gegevens.
Eenzame kerst Media begrip week Kerstfeest Vraag 1: met wie en waar ga je dit jaar Kerstmis vieren? Vraag 2: ken je iemand die Kerstmis dit jaar.
LOB Je sterke en zwakke kanten Wat kan ik?.
Niets is wat het lijkt. 3T 4T 2T 5T 6T 1T 3T 4T 2T 5T 6T1T tijd ?
Waarom? Je hebt ontdekt wat je interesses zijn. Behalve dat het van belang is dat je doet wat je leuk vindt, is het ook belangrijk om te doen waar.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
Wenckebach Instituut Communicatie, sleutel tot regie – ELO, sleutel tot communicatie Marjan van den Berg, Wenckebach Instituut UMCG.
> Instagram URL. Instagram URL uitleg Door de opkomende social media kan het handig zijn social media links op uw website te (laten) plaatsen. Maar wat.
WebDoc Beknopte uitleg voor eindgebruikers Versie 13/12/2013.
Stappenplan Toegang tot eBook Pack via ELO/schoolportaal.
Wat is een Back-up Wat is synchroniseren Wat is een kopie maken Vragen vooraf.
Digitale vaardigheden in je les. Yvon Bom Kellebeek College.
Training SomToday DINSDAG 19 APRIL. Wat doen we vandaag ?  Inloggen  Studiewijzer aanmaken  Studiewijzer indelen  Huiswerk invoeren  Studiewijzer:
STAPPENPLAN STAGE 10 stappen voor een succesvolle stage in de Master Vergelijkende Moderne Letterkunde.
Instructie toegang tot eBook Pack via distributeursportaal.
SLB2 BIJEENKOMST 1 Stefan Schuur. Agenda bijeenkomst 1  Kennismaken met SLB-er  Kennismaken met elkaar  Afspraken maken  Groepsfoto maken.
Kickoff SomToday 6 SEPTEMBER Wat doen we vandaag ?  Inloggen in SomToday  Handleidingen in WikiWijs: link in WikiWijs plaatsen  Digitale leermiddelen.
Instructie Shakespeak Powerpoint
Hoe werkt mijn werkplek?
Gebruik van Video en het Prospectrapport
Kickoff SomToday 6 september 2016.
Pinterest URL >.
Nieuws-module uitleg >.
Jan Hendrik Hooghiemstra 31 augustus 2017
Overstappen van Windows live mail (WLM) naar MAIL van Windows 10
MBO-dag: Gebruik Digitaal Doorstroomdossier Regio Rijnmond
Voorlichting BPV leerjaar 1
Hoe werkt mijn werkplek?
Bedrijfsnaam Producten en services
Uren in Balans Toelichting Aanvraagmodules Vakantie en uren aanvragen via het medewerkersportaal in Uren in Balans Eenvoudig en snel! April 2017.
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
ClupApp van HTV Berg & Dal
Handleiding voor het invoeren van PROMs in Spotonmedics
LinkedIn Wat moet ik ermee?.
Handleiding Interactief Aankoop systeem (IAS)
Starten met LEX Handleiding voor het installeren en gebruiken van de app Dedicon. Starten met LEX versie 1.0 september 2018.
Oorcheck op het mbo 5 Over Gehoor & gehoorschade
Workshop ‘Interventies bij -dreigend- disfunctionerende AIOS’
Oorcheck op het mbo 8 Over Gehoor & gehoorschade
Hoe werkt mijn werkplek?
HANDLEIDING Stichting Schoenmakers Gilde Versie 1 – 15 december 2018.
Procedures aan begin van het jaar
Wat is het Office Pakket?
Installeren van het Office pakket vanuit Office 365 in Google Chrome
Wat is het Office Pakket?
Transcript van de presentatie:

Opleidingskalender

Wat is de opleidingskalender? De Opleidingskalender - een Excelapplicatie - zet alle afspraken tussen opleider en aios in één keer op een rij in de Outlook-agenda. Het is een hulpmiddel dat gebruikt kan worden bij het plannen van afspraken in het kader van de opleiding tussen de AIOS en zijn opleider en stage/module begeleider. 18/1/19 Opleidingskalender

Waar staat de opleidingskalender? Ga naar www.knmg.nl/modernisering (vervolgens in het navigatiemenu aan de linkerkant >‘Over MMV’ > ‘Opleidingsprofessionalisering’> Opleidingskalender 18/1/19 Opleidingskalender

Download de opleidingskalender 18/1/19 Opleidingskalender

Handleiding Nadat je opleidingskalender hebt gedownload print dan de handleiding uit die staat op de pagina introductie (zie hieronder). Hierin staat stapsgewijs beschreven wat je moet doen. 18/1/19 Opleidingskalender

Extra toelichting Mocht je er met de handleiding niet uitkomen dan kun je naar de uitleg met filmpjes. Per handeling is een filmpje met toelichting gemaakt. Deze filmpjes zijn te vinden onder de tabbladen Introductie, vooraf, aan het werk en nog even dit. 18/1/19 Opleidingskalender

Contact Indien er toch nog vragen zijn of de applicatie lijkt niet goed te werken neem dan contact op met het KNMG-projectteam MMV Contactgegevens: E-mail: modernisering@fed.knmg.nl Telefoon 030 - 28 23 319 Voor specifieke technische vragen over de applicatie zijn kunt je een email sturen naar: Martin Messing E-mail: MMessing@BIXS.nl 18/1/19 Opleidingskalender