De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Jan Hendrik Hooghiemstra 31 augustus 2017

Verwante presentaties


Presentatie over: "Jan Hendrik Hooghiemstra 31 augustus 2017"— Transcript van de presentatie:

1 Jan Hendrik Hooghiemstra 31 augustus 2017
Scholing INDIGO VSO Jan Hendrik Hooghiemstra 31 augustus 2017 VSO/VO Secties Klik met de rechtermuisknop op een dia om secties toe te voegen. Secties kunnen u helpen uw dia's te ordenen en maken samenwerking tussen meerdere auteurs mogelijk. Notities Gebruik de sectie Notities om notities mee te leveren of om aanvullende gegevens beschikbaar te maken aan het publiek. Deze notities weergeven in de presentatieweergave tijdens uw presentatie. Houd rekening met de tekengrootte (belangrijk voor toegankelijkheid, zichtbaarheid, videotaping en onlineproductie) Bijpassende kleuren Let met name op de diagrammen, grafieken en tekstvakken. Houd er rekening mee dat deelnemers afdrukken in zwart-wit of grijswaarden. Voer een testafdruk uit om te controleren of de kleuren die u hebt gekozen er ook goed uitzien als ze alleen in zwart-wit worden afgedrukt en grijswaarden. Afbeeldingen, tabellen en grafieken Houd het simpel: gebruik indien mogelijk stijlen en kleuren die niet afleiden. Alle grafieken en tabellen van een label voorzien.

2 Agenda Email lijst Mieke Introductie Uitleg INDIGO Live DEMO
Afsluiting + vragen Einde uiterlijk 15:45u Geef een kort overzicht van de presentatie. Beschrijf het hoofdonderwerp van de presentatie en geef het belang hiervan aan. Introduceer de afzonderlijke hoofdonderwerpen. Als u uw publiek van een routekaart wilt voorzien, kunt u deze overzichtsdia gedurende de presentatie herhalen, waarbij u telkens het specifieke onderwerp markeert dat u daarna wilt behandelen.

3 Introductie INDIGO Centraal dossier voor school en SWV
Digitalisering aanvraagformulieren Overzicht status aanvraag (werkbakjes) Communicatie Geef een kort overzicht van de presentatie. Beschrijf het hoofdonderwerp van de presentatie en geef het belang hiervan aan. Introduceer de afzonderlijke hoofdonderwerpen. Als u uw publiek van een routekaart wilt voorzien, kunt u deze overzichtsdia gedurende de presentatie herhalen, waarbij u telkens het specifieke onderwerp markeert dat u daarna wilt behandelen.

4 Status overgangen (werkbakjes)

5 Aanvraagsoorten Slinge Berkel
Toelaatbaarheidsverklaring VSO Verlenging TLV VSO Plaatsing Slinge Berkelklas Adviesaanvraag (Thuiszittersoverleg) Geef een kort overzicht van de presentatie. Beschrijf het hoofdonderwerp van de presentatie en geef het belang hiervan aan. Introduceer de afzonderlijke hoofdonderwerpen. Als u uw publiek van een routekaart wilt voorzien, kunt u deze overzichtsdia gedurende de presentatie herhalen, waarbij u telkens het specifieke onderwerp markeert dat u daarna wilt behandelen.

6 INDIGO pagina 1 Aanvraagsoort kiezen
Iedere aanvraagsoort heeft instructie NAW gegevens leerling Bijlages toevoegen Geef een kort overzicht van de presentatie. Beschrijf het hoofdonderwerp van de presentatie en het belang hiervan aan. Introduceer de afzonderlijke hoofdonderwerpen. Als u uw publiek van een routekaart wilt voorzien, kunt u deze overzichtsdia gedurende de presentatie herhalen, waarbij u telkens het specifieke onderwerp markeert dat u daarna wilt behandelen.

7 INDIGO pagina’s 2,3,4 School van herkomst IQ gegevens
Leerachterstanden * SE problematiek Geef een kort overzicht van de presentatie. Beschrijf het hoofdonderwerp van de presentatie en geef het belang hiervan aan. Introduceer de afzonderlijke hoofdonderwerpen. Als u uw publiek van een routekaart wilt voorzien, kunt u deze overzichtsdia gedurende de presentatie herhalen, waarbij u telkens het specifieke onderwerp markeert dat u daarna wilt behandelen.

8 INDIGO pagina 5 Motivering voor aanvraagsoort
Ontbrekende gegevens (indien van toepassing) Notities SWV Geef een kort overzicht van de presentatie. Beschrijf het hoofdonderwerp van de presentatie en geef het belang hiervan aan. Introduceer de afzonderlijke hoofdonderwerpen. Als u uw publiek van een routekaart wilt voorzien, kunt u deze overzichtsdia gedurende de presentatie herhalen, waarbij u telkens het specifieke onderwerp markeert dat u daarna wilt behandelen.

9 Correspondentie (Ontvangstbevestiging) Ontbrekende gegevens
Toekenning TLV / afwijzing aanvraag (ook ouders) Niet behandelbaar / Ingetrokken Aanvullende gegevens Geef een kort overzicht van de presentatie. Beschrijf het hoofdonderwerp van de presentatie en geef het belang hiervan aan. Introduceer de afzonderlijke hoofdonderwerpen. Als u uw publiek van een routekaart wilt voorzien, kunt u deze overzichtsdia gedurende de presentatie herhalen, waarbij u telkens het specifieke onderwerp markeert dat u daarna wilt behandelen.

10 Overig Informatie op website Slinge Berkel met verwijzing naar handleiding Accounts voor Indigo worden door Mieke verstuurd (PO + scholen met weinig aanmeldingen -> contact opnemen met Mieke) Streven is start vanaf oktober, eerder starten mag, wel afstemmen met Mieke Presentatie wordt nagestuurd Handleiding beschikbaar binnen Help menu Indigo Samen met Mieke

11 Microsoft Technisch onovertroffen
Informatie Indigo login pagina Vragen over de procedure of de aanvraag: samenwerkingsverband (Mieke) Technische vragen over de applicatie: Tolteek: / Microsoft Vertrouwelijk

12 Microsoft Technisch onovertroffen
DEMONSTRATIE INDIGO Aanvraag TLV VSO indienen Ontbrekende gegevens Voortgang dossier monitoren Aanvullende gegevens Ontvangst TLV via Dossierhistorie Correspondentiearchief Microsoft Vertrouwelijk

13 Microsoft Technisch onovertroffen
TIPS Wachtwoord wijzigen Meldingen Hoofdcontactpersoon Microsoft Vertrouwelijk

14 Microsoft Technisch onovertroffen
Vragen? Microsoft Vertrouwelijk


Download ppt "Jan Hendrik Hooghiemstra 31 augustus 2017"

Verwante presentaties


Ads door Google