Waarderingstekens Ontwerpen en proces.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Averechtse selectie & marktfalen “Een Experiment”
Advertisements

Molen Ceres Mogelijke ontwikkeling terrein rond molen Ceres.
Deze tool maakt onderdeel uit van het project Kompas Duurzaam Goederenvervoer. Dit project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Europees.
Aanpassing Selectie beleid. Waarom aanpassingen in het huidige selectie beleid?
Scouting Academy.
Europees Jaar In de EU : leven 85 miljoen mensen in armoede;
Scouting Pottenberg Lord Baden Powell groep. Geschiedenis Oprichting door ervaren leiding in een huiskamer van een buurtbewoner in 1971 Oorspronkelijk.
Bedenkingen vanuit het hogeronderwijsbeleid. VN-verdrag inzake de rechten van personen met een handicap artikel 24 van het VN-verdrag erkent het recht.
Wat is het eigenlijk? Welke bedoeling zit erachter? Waarom is dit belangrijk voor mij? Wat, hoe, wanneer, wie en vragen!
Wat is het eigenlijk? Welke bedoeling zit erachter? Waarom is dit belangrijk voor mij? Wat, hoe, wanneer, wie en vragen!
Van speciaal naar regulier onderwijs: een hele overstap!
Programma Opening door Tilly Film Shift Happens Presentatie Visie op Slim Fit Stelling bespreken met behulp van de gekleurde hoeden Film van Slim Fit op.
1 COVER: Selecteer het grijze vlak hiernaast met rechtsklik & kies ‘change picture’ voor een ander beeld of verwijder deze slide & kies in de menubalk.
Presentatie PSO Nederland
Economisch en Maatschappelijk toegevoegde waarde van gezondheid(szorg) en welzijn. Kick off bijeenkomst Professionele Leergemeenschap, 2 september 2015.
Europascouts Nederland
Een test blijft een test………. Positief? Positief!
Olympic Moves. 2 Wat is Olympic Moves? Grootste schoolsportcompetitie van Nederland Olympic Moves staat voor samen sporten en plezier beleven Meer dan.
Rotterdamse Nieuwe / conceptpresentatie Team 1. Concept Maak een visualisatie waar in een oogopslag te zien is wat alle verbindingen zijn. Platform Het.
Informatieavond keuze leerjaar 2 naar leerjaar 3 Februari 2016.
Landelijke raad 14 december 2013 Toelichting op de belangrijkste onderwerpen van de agenda.
1 Challenge the future Afstudeerpresentatie Verbetering van TPM implementatiebeheersing bij de Heineken Brouwerij Zoeterwoude.
JEUGD RODE KRUIS EEKLO SINT-LAUREINS. Voorstelling Doel Jeugd Rode Kruis Actieterreinen dit jaar –Bloed –Eerste hulp –Internationale hulpverlening –Sociale.
Archipel – Eindhoven Dagbesteding nieuwe stijl “Ik blijf gewoon mijn ding doen” De cliënt in regie Janneke Vissers Teamleiding Dagbesteding, projectleider.
Vrijwilligersbeleid & Mantelzorg voorlichtingsavond 19 september 2007 Hans Hoes.
Assetmanagement Een nieuwe manier van beheer. Assetmanagement in Dordrecht Wat is Assetmanagement? En wat is het verschil met de huidige werkwijze? Welke.
Inzet universitaire studenten op de werkvloer. Programma Voorstellen Hoe is het idee ontstaan? Een student aan het woord. Hoe zijn we te werk gegaan?
Contractering (regionale) jeugdzorg per 1 januari april 2016
ESF Regiobijeenkomst Verantwoording casemanagement april 2015.
Wij. Roverscoutswet Ik beloof* mijn best te doen een goede Roverscout te zijn, iedereen te helpen waar ik kan en me te houden aan de Scoutingwet. Ik wil.
Introductieavond voor bestuursleden Doelstellingen Scouting Nederland.
Landelijke raad 12 december 2015 Toelichting op de belangrijkste onderwerpen van de agenda.
Tijdsindeling – Start, de inleider – Sensire – Trias Jeugdhulp – Vragen en stellingen – Afronding.
Scouting in perspectief Wereldwijd opgericht in: 1907 Wereldwijd 41 miljoen leden in meer dan 160 landen.
<Naam Scoutinggroep / Plaats>
Atelier Regionale Warmte
Van harte WELKOM op INDABA
Toelichting op de belangrijkste onderwerpen van de agenda
Conceptversterking Conceptversterking kun je inzetten om een bestaand concept te versterken. Om een concept te versterken moet je het concept eerst.
Een vergadering organiseren
Matty van Ewijk Noortje Pellens 2 november 2017
Getalbeelden oefenen en herkennen
Activiteiten 2013, gericht op de uitvoering van het
Vergadering Personeelsdienst
Hoofdstuk 4 Oefeningen Sjablonen en hoofddia’s Thema’s Hoofddia
Cliënttevredenheid Harmonisatie metingen cliënttevredenheid in het jeugdstelsel Sessie 2 - d.d. 11 mei 2017.
Jeugdparticipatie regio Rivierenland
Geld en geldschepping.
Toekomstvisie Scouting Nederland
Godsdienst.
Agendapunt 7: Uitkomsten 0-meting toekomstvisie
Deelvraag: Waar hoor ik bij?
Product van TU Delft, SEC
3 vmbo-KGT Samenvatting Hoofdstuk 10
‘Kansen voor alle kinderen’ Inzet extra middelen
Voorstel Waarderingstekens
Semantisatieverhaal: Bij mij in de buurt wordt een nieuwe voorziening gebouwd. De voorziening is iets nuttigs waarvan je gebruik kunt maken. Er wordt een.
Art& Design Leerjaar 1 Productvormgeving.
Tellen met kaarten.
Tellen met kaarten.
Piraten Raamfiguren.
Ontwerp een buitenles Les 1 Les 3.
Art & Design Productvormgeving.
Getalbeelden oefenen en herkennen
Presentatie verpakking
Korte presentatie bestemd voor de groepsraad of regioraad
<Naam bijeenkomst>
Conclusies onderzoekers
Kantershof Sherin Abdoel 30 maart 2019.
Transcript van de presentatie:

Waarderingstekens Ontwerpen en proces

Proces tot nu toe Ontwerpfase Productiefase Kosten nieuwe tekens Start uitgifte nieuwe tekens Laatste half jaar ontwerpfase Participatief proces Ontwerpen worden hier gepresenteerd Lustrumtekens en ereteken volgen later Bijbehorende certificaten volgen later Bijbehorende badges volgen later Nu naar productiefase Kosten van de nieuwe tekens Lager dan de laagste verkoopprijs van de huidige tekens, dus max. 39 euro. Start uitgifte nieuwe tekens Daar zijn nog een aantal stappen voor nodig Vullen van de regionale teams Training Aanvraagformulieren-module Streven startdatum 1 januari 2019

Ontwerpfase uitgangspunten Aansluiten bij de internationale standaard Participatief Enquête over de dieren, gebaseerd op de Nederlandse wildlife Suggesties voor de overige tekens Consultatie tijdens regiovoorzittersoverleg Bijdragen aan Trots en zichtbaarheid

Waarderingstekens Gebaseerd op het Nederlandse wildlife, zoals internationaal ook veel gedaan wordt Aangesloten bij het hoogste teken van WOSM: Bronze wolf Oehoe gebaseerd op een oud ontwerp van de kabouters. Gouden Vos, Gouden Oehoe, Gouden Edelhert en Zilveren wolf Ook in de keuze van de diverse linten zit geschiedenis verwerkt. We gaan ervoor zorgen dat al deze informatie beschikbaar komt als we de nieuwe waarderingstekens introduceren.

Overige tekens Vriendschapsteken: De waarde van de vriendschap Maatschappelijke inzet: Twee linkerhanden die elkaar steunen Bijzondere verdienste: Iemand die een vlam laat ontbranden Teken van moed: Als het nodig is krachtig als een sjorring zijn Vriendschapsteken: Das met een vriendschapsknoop die de waarde van de vriendschap symboliseert Maatschappelijke inzet: Twee linkerhanden die elkaar steunen en samen een verschil maken in onze maatschappij. Bijzondere verdienste: Voor iemand, scouts of niet-scout die met zijn of haar inzet een vlam heeft laten ontbranden en warmte geeft en een bijzondere prestatie heeft neergezet. Dit idee is uit de enquête ontstaan. Teken van moed: Voor iemand, jeugdlid of vrijwilliger, die binnen of buiten Scouting laat zien dat als het nodig is, diegene echte sterkte kan laten zien. Moedig durft te zijn wanneer het nodig is. Het beeld van een kruis is internationaal veel gebruikt.