Agenda aanstaande week 1/2

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Jan Elma Emma Loes Kees Corine Gerrit Bidden Zingen Psalm 62 vers 8 Eenmaal sprak God tot mij een woord, Tot tweemaal toe heb ik 't gehoord; Dat 's.
Advertisements

Studiedag “Screening versus roeping?” MCNL – Amersfoort
Zingen Vers 1 Zingt een nieuw lied voor God de Here
Welkom in deze kerkdienst
Jezus verliest de liefde van mensen
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Medewerkers voor de “Goed voor elkaar” activiteiten voor de basisschoolkinderen uit groep 1-4.  19 september “Filmmiddag” vanaf 14:45 uur  26 september.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger deze dienst Ds. J. G. Schenau Hemels moederschap.
Welkom In deze dienst worden de liederen op de beamer geprojecteerd,
Zingen Heer, U bent mijn leven, de grond waarop ik sta.
In deze dienst zal Ds. H. de Vries voorgaan. Voor de dienst zingen we Psalm 50 : 11 Na de zegen Gezang 158 Schriftlezing: Genesis 49 : 1 – 28 Tekst: Genesis.
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
Startzondag CGK - GKv 13 september 2015 voorganger ds. D. Quant.
In deze dienst zal Ds. R. Tigelaar voorgaan. Na de zegen zingen we Ps. 98: 1,2 Schriftlezing: Hebreeën 10: Tekst: Zondag 38.
Ik was verheugd, toen men mij zei: Laat ons naar 't huis des HEREN gaan, om voor Gods aangezicht te staan. Kom, ga met ons en doe als wij. Jeruzalem, dat.
18 januari 2016  17 16        15       18.
De preek gaat over: Lukas 24: Voorlezer: Jan Dees Voorganger: Ds. J.F. Harmanny te Hoek Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Eerste.
Voorganger:Ds. J. E. de Groot Welkom in deze dienst Schriftlezing:Johannes 16: 1 – 15.
We lezen uit bijbel gewone taal: Johannes 15: Johannes 4: 7-21 De preek gaat over 1 Johannes 4: 19 Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Bartimeüs en de Heere Jezus.
Welkom in deze kerkdienst
Weest niet verbaasd als u de wereld haat;
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds J.B. Kamp Schriftlezing: Psalm 77.
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds E.J.N. Kronenburg
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Efeziërs (3) WELKOM 1.
Jongste gemeentelid Valentijn Adriaan Johannes Samuël Joosse.
Agenda aanstaande week 1/2
Kerst Family Sing-In Datum: zaterdag 16 december Tijd: 16:00
Thema: Bouwvakker gevraagd Zondag 24 september 2017 Liturgie ♫ ✟ ➲
WELKOM.
Jongensclub ‘t Thuishonk Leuker kunnen we het niet maken,
Les 17 De Geest spreekt Wat doe ik hier vandaag?
Zondag 24 december 2017 Thema: Ik doe mee
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
Agenda aanstaande week 1/2
Agenda aanstaande week 1/2
Seniorenbijeenkomst 15 februari 2018
Agenda aanstaande week 1/2
Thema-avond Thema-avond
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. M Dubbelman
Juntos Contigo heeft een nieuwe Website!
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
Agenda aanstaande week 1/2
Agenda aanstaande week 1/2
LPA-dienst. LPA-dienst In de ArenA Agenda aanstaande week 1/2 zondag, 10. maart 09:30 Kerkdienst - ds R.A. Schipper (Assen- Marsdijk) Heilig Avondmaal.
Agenda aanstaande week 1/2
Agenda aanstaande week 1/2 zondag 3 februari :30 Kerkdienst - ds. Johan Plug - doopdienst Tess Noalin 09:30 Kind in Kerk onderbouw, Thema Daniël.
Welkom in deze kerkdienst
de waarheid die mij leidt.
Agenda aanstaande week 1/2
Welkom in deze kerkdienst
De Here woont voor altijd bij ons!
Pastorale namiddag.
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. B.F. Bakelaar
Welkom Thema: Op pad… Voorganger: Mevr. L. Winters
Bij de Vader Daar is het goed.
Transcript van de presentatie:

Agenda aanstaande week 1/2 zondag 4 februari 09:30 Kerkdienst - ds. A.G. de Bruijn 09:30 Kind in Kerk / Onderbouw: Gezin van God - Allemaal samen 14:00 Kerkdienst - ds P. Groen (Heerenveen) 15:00 bloemen bezorgen: Br. G. Reinders vrijdag 9 februari 19:30 Iraakse vluchtelingen; sprekers Rasak Avakthi (evangelist) en zijn vrouw Leyla

Agenda aanstaande week 2/2 zondag 11 februari 09:30 Kind in Kerk / Bovenbouw: Job - Vrienden 09:30 Themadienst 5 - br. Willem Schaaij 14:00 Kerkdienst - ds Th.J. Havinga 15:00 bloemen bezorgen: Fam. H.Y. Alkema

Jarigen aanstaande week ma 05-02 W. de Vries - Kloosterman (92) di 06-02 Zr. H.K. van den Bosch-Ketelaar (78) do 08-02 A. Bijzitter - Fokkema (54)

Vrijdag 15 en Zaterdag 16 februari 19:30 uur Locatie: Infocentrum Nienoord Nienoord 20 9351AC Leek www.filmhuiswesterkwartier.nl

Op 9 februari In de Kruiskerk-Valkeniersweg 3 Avond met Rasak Avakhti Voormalig soldaat/lijfwacht Saddam Hussein, gevangen genomen en gemarteld, wist, na zijn vrijlating, te vluchten. Nu slaaf van Christus. Op 9 februari In de Kruiskerk-Valkeniersweg 3 Aanvang 19.30 uur Interkerkelijke Bijeenkomst Meer informatie: zie www.gkv-haulerwijk.nl

Welkom Voorganger: ds. P. Groen Organist: br. <naam organist> Beamist: br. S. van der Vaart

Votum en zegengroet

Gezang 64: 1-4 1 Vrede zij u, vrede zij u. Gelijk Mij de Vader zond, zend Ik ook u. Vrede zij u, vrede zij u.

Gezang 64: 1-4 2 Blijft in mijn vrede, blijft in Mij. Mijn woord moet in u zijn, dat maakt u vrij. Blijft in mijn vrede, blijft in Mij.

Gezang 64: 1-4 3 Ontvangt mijn Geest, Heilige Geest Hij zal u leiden, weest niet bevreesd. Ontvangt mijn Geest, Heilige Geest

Gezang 64: 1-4 4 Vrede zij u, vrede zij u. Gelijk Mij de Vader zond, zend Ik ook u. Vrede zij u, vrede zij u.

Nehemia 2:11-20 11 Zo kwam ik in Jeruzalem aan. Na drie dagen 12 trok ik er met enkele mannen in de nacht op uit. Ik had niemand verteld welke plannen mijn God mij voor Jeruzalem had ingegeven, en het enige dier dat ik bij me had, was het dier waarop ik reed. 13 Die nacht ging ik door de Dalpoort en langs de Drakenbron naar de Mestpoort, om de neergehaalde stadsmuren en de door vuur verteerde poorten te inspecteren. 14 Ik ging door naar de Bronpoort en naar de Koningsvijver, waar mijn rijdier niet verder kon. 15 Daarom klom ik die nacht door het Kidrondal omhoog om de muur te inspecteren, en door de Dalpoort keerde ik terug.

Nehemia 2:11-20 16 De stadsbestuurders wisten niet waar ik heen was gegaan en wat ik aan het doen was, want de Joden, of ze nu priester waren, vooraanstaand burger, bestuurder of ambtenaar, had ik nog niets verteld. 17 Maar nu zei ik tegen hen: ‘U ziet in welke ellende wij verkeren: Jeruzalem ligt in puin en de poorten zijn in vlammen opgegaan. Laten we de stadsmuur weer opbouwen, zodat we niet langer het mikpunt van spot zijn.’ 18 Ik vertelde hun dat mijn God mij bescherming geboden had, en ook bracht ik de woorden van de koning over. ‘Laten we dan meteen met de herbouw beginnen,’ zeiden ze, en ze pakten het werk voortvarend aan.

Nehemia 2:11-20 19 Toen Sanballat uit Bet-Choron, Tobia, zijn Ammonitische dienaar, en de Arabier Gesem dit hoorden, begonnen zij ons uit te lachen en te beschimpen: ‘Wat zijn jullie hier aan het doen? Komen jullie soms tegen de koning in opstand?’ 20 Dit was mijn antwoord: ‘Het is de God van de hemel die ons doet slagen. Wij, zijn dienaren, beginnen met de herbouw. U hoort niet in Jeruzalem, u kunt er geen rechten laten gelden, hier is niets dat aan u herinnert.’

Nehemia 3: 1-12 Herbouw van de stadsmuur 1 Eljasib, de hogepriester, begon samen met zijn medepriesters aan de herbouw van de Schaapspoort. Nadat ze die hadden ingewijd, plaatsten ze de deuren en wijdden ze het gedeelte van de Honderdtoren tot de Chananeltoren in. 2 Naast hem werkten de mannen van Jericho, en daarnaast Zakkur, de zoon van Imri. 3 De Vispoort werd door de zonen van Senaä herbouwd. Ze legden de balken en plaatsten de deuren, compleet met sluitbalken en grendels.

Nehemia 3: 1-12 4 Naast hen voerde Meremot, de zoon van Uria, de zoon van Hakkos, de herstelwerkzaamheden uit, en daarnaast Mesullam, de zoon van Berechja, de zoon van Mesezabel, en wat verderop Sadok, de zoon van Baäna. 5 Daar weer naast werkten de inwoners van Tekoa, maar de aanzienlijken van die stad deden niet mee met het werk van hun heer. 6 De Oude Poort werd hersteld door Jojada, de zoon van Paseach, en door Mesullam, de zoon van Besodja. Ze legden de balken en plaatsten de deuren, compleet met sluitbalken en grendels.

Nehemia 3: 1-12 7 Naast hen werkten Melatja uit Gibeon en Jadon uit Meronot met de mannen uit Gibeon en Mispa, waar de residentie van de gouverneur van de provincie Trans-Eufraat was. 8 Weer verder werd Jeruzalem tot aan de Brede Muur herbouwd door de goudsmid Uzziël, de zoon van Charhaja, en door Chananja, een zalfbereider. 9 Refaja, de zoon van Chur en het hoofd van de ene helft van het district Jeruzalem, werkte daar weer naast. 10 Jedaja, de zoon van Charumaf, herstelde het gedeelte tegenover zijn huis, en Chattus, de zoon van Chasabneja, werkte naast hem.

Nehemia 3: 1-12 11 Een volgend gedeelte, met de Bakoventoren, werd hersteld door Malkia, de zoon van Charim, en door Chassub, de zoon van Pachat-Moab. 12 Sallum, de zoon van Halloches en het hoofd van de andere helft van het district Jeruzalem, werkte naast hen, samen met zijn dochters.

Psalm 122: 1, 3 1 Ik was verheugd, toen men mij zei: Laat ons naar 't huis des HEREN gaan, om voor Gods aangezicht te staan. Kom, ga met ons en doe als wij. Jeruzalem, dat ik bemin, nu treden wij uw poorten in. Daar staan, o Godsstad, onze voeten, Jeruzalem is hecht gebouwd, wel saamgevoegd, wie haar aanschouwt zal haar als stad van vrede groeten.

Psalm 122: 1, 3 3 Vraagt vrede voor Jeruzalem Dat wie u liefheeft en bemint, binnen uw muren vrede vindt. Rust zij er in uw burcht voor hem. Jeruzalem, dat ik bemin, nu treden wij uw poorten in. Gods vrede moge u bezoeken: om vriend en broeder spreek ik nu. Om 's HEREN tempel binnen u wil ik het goede voor u zoeken.

Samen bouwen in Gods koninkrijk

Identificatie, Neh. 1 – 2: 10.

1. Identificatie, Neh. 1 – 2: 10. 2. Inventarisatie, Neh. 2: 11-17.

1. Identificatie, Neh. 1 – 2: 10. 2. Inventarisatie, Neh. 2: 11-17. 3. Motivatie, Neh. 2: 18 + 20.

1. Identificatie, Neh. 1 – 2: 10. 2. Inventarisatie, Neh. 2: 11-17. 3. Motivatie, Neh. 2: 18 + 20. Samen bouwen in Gods koninkrijk.

1. Identificatie, Neh. 1 – 2: 10. 2. Inventarisatie, Neh. 2: 11-17. 3. Motivatie, Neh. 2: 18 + 20. 4. Organisatie, Neh. 3: 1 – 31. Samen bouwen in Gods koninkrijk.

Lied 320: 1-4 1 Zingt een nieuw lied voor God de Here en weest van harte zeer verblijd. God wil alhier met ons verkeren, hier wordt een huis voor Hem bereid. Hij heeft de hand en het verstand gezegend voor het werk, de bouw van Christus' kerk.

Lied 320: 1-4 2 Kinderen van éénzelfde Vader, komt nu tesaam van zuid en noord. Van oost en west treden wij nader tot dit welaangename oord. Kracht van de jeugd, breng nu verheugd de stenen bij elkaar. God helpt u wonderbaar.

Lied 320: 1-4 3 God wil aan ons telkens weer tonen dat Hij genadig is en trouw. Dat Hij met ons samen wil wonen, geeft ons de moed voor dit gebouw. maar niet met steen en hout alleen is 't grote werk gedaan. 't Zal om onszelve gaan.

Lied 320: 1-4 4 De Heilge Geest geeft taal en teken. Christus deelt al zijn gaven uit. De Vader zelf wil tot ons spreken en elk verstaat wat het beduidt. Wees ons nabij en maak ons vrij in dit uw heiligdom. Kom, Here Jezus, kom!

Gezang 161: 1, 3 1 Heer, U bent mijn leven, de grond waar op ik sta. Heer, U bent mijn weg, de waarheid die mij leidt. Uw woord is het pad, de weg waar op ik ga, zolang U mij adem geeft, zolang als ik besta. Ik zal niet meer vrezen, want U bent bij mij. Heer, ik bid U, blijf mij nabij.

Gezang 161: 1, 3 3 Heer, U bent mijn kracht, de rots waarop ik bouw. Heer, U bent mijn waarheid, de vrede van mijn hart. En niets in dit leven zal ons scheiden, Heer. Zo weet ik mij veilig, want uw hand laat mij nooit los. Van wat ik misdaan heb, heeft U mij bevrijd, en in uw vergeving leef ik nu.

Collecte 1e collecte: Zending 2e collecte: Rente en aflossing

Agenda aanstaande week 1/2 zondag 4 februari 09:30 Kerkdienst - ds. A.G. de Bruijn 09:30 Kind in Kerk / Onderbouw: Gezin van God - Allemaal samen 14:00 Kerkdienst - ds P. Groen (Heerenveen) 15:00 bloemen bezorgen: Br. G. Reinders vrijdag 9 februari 19:30 Iraakse vluchtelingen; sprekers Rasak Avakthi (evangelist) en zijn vrouw Leyla

Agenda aanstaande week 2/2 zondag 11 februari 09:30 Kind in Kerk / Bovenbouw: Job - Vrienden 09:30 Themadienst 5 - br. Willem Schaaij 14:00 Kerkdienst - ds Th.J. Havinga 15:00 bloemen bezorgen: Fam. H.Y. Alkema

Jarigen aanstaande week ma 05-02 W. de Vries - Kloosterman (92) di 06-02 Zr. H.K. van den Bosch-Ketelaar (78) do 08-02 A. Bijzitter - Fokkema (54)

Psalm 127: 1, 2 1 Wanneer de HEER het huis niet bouwt, is, alle metselwerk ten spijt, de opbouw niets dan ijdelheid. Wanneer de HEER de wacht niet houdt, geen wachter, die de vijand keert, geen stadsmuur die zijn aanval weert.

Psalm 127: 1, 2 2 Voor dag en dauw reeds op te staan en op te zijn tot 's avonds laat, hard werken voor slechts weinig baat en schamel brood, 't is niets dan waan. Hij geeft het immers wie Hij mint, als in de slaap, als aan een kind.

Amen

We hopen u de volgende dienst weer te zien. Tot ziens We hopen u de volgende dienst weer te zien.