De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kerst Family Sing-In Datum: zaterdag 16 december Tijd: 16:00

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kerst Family Sing-In Datum: zaterdag 16 december Tijd: 16:00"— Transcript van de presentatie:

1 Kerst Family Sing-In Datum: zaterdag 16 december Tijd: 16:00 Locatie: De Ark Leeftijd: vanaf 4 jaar Kosten: €3,- per kaart Samen met Marcel en Lydia Zimmer een kerstconcert met leuke sketches en veel samenzang. Let op: Kerst lijkt nog ver weg, maar de kaartreservering gaat hard. Reserveren kan via: Deze link komt op de website van de kerk te staan.

2

3 Neem gerust je vriendje of vriendinnetje mee… Tot morgen!
Hee, jij daar! Morgen begint de vakantiebijbelweek en jij bent van harte welkom in het Hervormd Jeugdcentrum aan de Vijverhof 10 Neem gerust je vriendje of vriendinnetje mee… Tot morgen! Maandag 16 oktober uur Dinsdag 17 oktober uur Woensdag 18 oktober uur

4 Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
Schriftlezing: 2 Koningen 6: 24 – 7:

5 Psalm 46: 1 en 2 God is een toevlucht t'allen tijde,
Vers 1 God is een toevlucht t'allen tijde, die ons uit nacht en dood bevrijdde. Al zou de aarde ondergaan, wij zien het zonder vrezen aan. Al staat geen berg meer vast, al dreigen de zeeën overhand te krijgen, laat schuimend al hun golven slaan,

6 Psalm 46: 1 en 2 De Godsstad ligt aan blanke stromen.
Vers 2 De Godsstad ligt aan blanke stromen. God staat haar bij, de dag zal komen. Hij woont in haar, zij wankelt niet, zij kroont zijn heilig rijksgebied. Al hebben volken zich verheven, Hij roept en doet de aarde beven. Hij is met ons, Hij wendt ons lot. Een vaste burcht is onze God.

7 Psalm 46: 3 Komt en aanschouwt des HEREN daden,
Vers 3 Komt en aanschouwt des HEREN daden, aanbidt zijn toorn en zijn genade: zijn toorn die 't oorlogstuig verslindt, zijn gunst waarin gij vrede vindt. Hij spreekt: 'Laat af, Ik ben de Here, de Heilige die elk moet eren.' Hij is met ons, Hij wendt ons lot. Een vaste burcht is onze God.

8 ELB 301: 1, 2 en 3 Heer, Gij hebt dit lieve leven ons gegeven
Vers 1 Heer, Gij hebt dit lieve leven ons gegeven als een park, een paradijs, als een tuin om te betreden, hof van heden Here God, kyrie eleis!

9 ELB 301: 1, 2 en 3 God, wat is er van gekomen? Onze dromen
Vers 2 God, wat is er van gekomen? Onze dromen zijn door eigen schuld vergaan. Recht en vrede afgestorven, hoe bedorven is dit menselijk bestaan!

10 ELB 301: 1, 2 en 3 Kom ons harde hart bekeren, kom ons leren
Vers 3 Kom ons harde hart bekeren, kom ons leren wat de Geest al heeft voorspeld: komen zal Gods rijk op aarde, niet door zwaarden, niet door kracht, niet door geweld.

11 Gezang 62: 1 (LvdK) Wie oren om te horen heeft,
Vers 1 Wie oren om te horen heeft, hore naar de wet die God hem geeft: gij zult geen vreemde goden, maar Mij alleen belijden voortaan. Hoor, Israël, mijn geboden.

12 Gezang 62: 2 en 3 (LvdK) Bemint uw Heer te allen tijd,
Vers 2 Bemint uw Heer te allen tijd, dient Hem met alles wat gij zijt, aanbidt Hem in uw daden. Dit is het eerste en grote gebod, de wil van God, uw Vader.

13 Gezang 62: 2 en 3 (LvdK) Biedt uw naaste de helpende hand,
Vers 3 Biedt uw naaste de helpende hand, spijzigt de armen in uw land, een woning wilt hen geven. Het tweede gebod is het eerste gelijk; doet dit, en gij zult leven.

14 Weerklank 617: 1 en 2 Zie de zon, zie de maan,
Vers 1 Zie de zon, zie de maan, zie de sterren in hun baan, sterren ontelbaar, overal vandaan. Onvoorstelbaar wonderlijk gedaan. Heer, hoe heerlijk is uw naam!

15 Weerklank 617: 1 en 2 Hoor de zee, hoor de wind,
Vers 2 Hoor de zee, hoor de wind, hoor de regen, als hij zingt, druppels ontelbaar, in de oceaan. Onvoorstelbaar wonderlijk gedaan. heer, hoe heerlijk is uw naam!

16 Psalm 127: 1 Wanneer de HEER het huis niet bouwt,
Vers 1 Wanneer de HEER het huis niet bouwt, is, alle metselwerk ten spijt, de opbouw niets dan ijdelheid. Wanneer de HEER de wacht niet houdt, geen wachter, die de vijand keert, geen stadsmuur die zijn aanval weert.

17 Psalm 127: 2 Voor dag en dauw reeds op te staan
Vers 2 Voor dag en dauw reeds op te staan en op te zijn tot 's avonds laat, hard werken voor slechts weinig baat en schamel brood, 't is niets dan waan. Hij geeft het immers wie Hij mint, als in de slaap, als aan een kind.

18 Zingende Gezegend 198: 1, 2, 4, 5, en 7 Vers 1 allen Ik zoek een stad waarvan ik weet: daar is voor mij een huis van vrede, leven zonder leed, een woning zonder kruis.

19 Zingende Gezegend 198: 1, 2, 4, 5, en 7 Vers 2 vrouwen Ik zoek een stad, een vesting waar ik veilig en beschermd kan wonen en kan werken, daar waar niemand klaagt en kermt.

20 Zingende Gezegend 198: 1, 2, 4, 5, en 7 Vers 4 mannen Ik zoek een stad die mij behoudt en altijd blijven zal, een stad door mensen sterk gebouwd en zichtbaar, overal.

21 Zingende Gezegend 198: 1, 2, 4, 5, en 7 Vers 5 vrouwen Maar deze stad waarnaar ik zoek, waarnaar ik zo verlang, is niet te vinden, hoe ik zoek, al zoek ik levenslang.

22 Zingende Gezegend 198: 1, 2, 4, 5, en 7 Vers 6 mannen Heer, in de stad die komen zal, uw stad, die als een bruid bij U vandaan komt en mij al waar ik naar zoek, ontsluit.

23 Zingende Gezegend 198: 1, 2, 4, 5, 6 en 7 De stad die nu nog boven is,
Vers 7 allen De stad die nu nog boven is, de stad waarin het kruis van Christus hoog te loven is in die stad kom ik thuis!

24 Gezang 444: 1 en 3 (LvdK) Grote God, wij loven U,
Vers 1 Grote God, wij loven U, Heer, o sterkste aller sterken! Heel de wereld buigt voor U en bewondert uwe werken. Die Gij waart te allen tijd, blijft Gij ook in eeuwigheid.

25 Gezang 444: 1 en 3 (LvdK) Heer, ontferm U over ons,
Vers 3 Heer, ontferm U over ons, open uwe Vaderarmen, stort uw zegen over ons, neem ons op in uw erbarmen. Eeuwig blijft uw trouw bestaan - laat ons niet verloren gaan.

26 Nieuw in onze kerk. Wilt u: - informatie over onze gemeente
Nieuw in onze kerk? Wilt u: - informatie over onze gemeente? - contact met kerkenraad of predikant? Laat het ons na afloop van de dienst weten en we zorgen er voor!


Download ppt "Kerst Family Sing-In Datum: zaterdag 16 december Tijd: 16:00"

Verwante presentaties


Ads door Google