De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen"— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
Schriftlezing: Psalm 90

2 Psalm 89: 1 en 6 Ik zal zo lang ik leef bezingen in mijn lied
Vers 1 Ik zal zo lang ik leef bezingen in mijn lied des HEREN milde gunst, het werk aan ons geschied. Mijn mond verkondigt, HEER, aan komende geslachten hoe Gij uw trouw betoont aan hen die U verwachten. Uw goedertierenheid rijst op en gaat zich welven, een altijd veilig huis, vast als de hemel zelve.

3 Psalm 89: 1 en 6 Wij loven, HEER, de macht van uw verheven hand,
Vers 6 Wij loven, HEER, de macht van uw verheven hand, uw uitgestrekte arm houdt al uw werk in stand. Gij hebt uw troon gegrond op recht en waarheid beide als pijlers van uw heil, onwrikbaar door de tijden, en als herauten gaan U voor op al uw schreden uw goedheid en uw trouw, o Vorst van onze vrede.

4 Psalm 89: 7 Hoe zalig is het volk dat U de lofzang zingt,
Vers 7 Hoe zalig is het volk dat U de lofzang zingt, dat uitbreekt in gejuich als de bazuin weerklinkt. Uw lichtend aangezicht zal altijd hen geleiden. Zij zullen in uw naam zich dag aan dag verblijden, zij gaan in vrede voort, zij wandlen voor uw ogen, want uw rechtvaardigheid zal hen voorgoed verhogen.

5 Psalm 73: 10 Wien heb ik in den hemel, Heer,
Vers 10 Wien heb ik in den hemel, Heer, behalve U, mijn troost en eer? Wat kan op aarde mij bekoren? Alleen bij U wil ik behoren. Al zou mijn vlees en hart vergaan, toch zal ik, God, voor U bestaan, wien ik mijn leven toevertrouw, Gij zijt de rots waarop ik bouw.

6 Gezang 397: 1, 2, 3, 4, 5 en 6 (LvdK) allen
Vers 1 allen O God, die droeg ons voorgeslacht, in nacht en stormgebruis, bewijs ook ons uw trouw en macht, wees eeuwig ons tehuis!

7 Gezang 397: 1, 2, 3, 4, 5 en 6 (LvdK) vrouwen
Vers 2 vrouwen De schaduw van uw troon omsloot uw heiligen weleer, bij U beveiligd is ons lot en zeker ons verweer.

8 Gezang 397: 1, 2, 3, 4, 5 en 6 (LvdK) mannen
Vers 3 mannen Gij zijt, van vóór Gij zee en aard' hebt door uw woord bereid, altijd dezelfde, die Gij waart, de God der eeuwigheid!

9 Gezang 397: 1, 2, 3, 4, 5 en 6 (LvdK) vrouwen
Vers 4 vrouwen En duizend jaar gaan als de dag van gistren voor U heen, een schaduw, een gedachte vaag, een nachtwaak, die verdween.

10 Gezang 397: 1, 2, 3, 4, 5 en 6 (LvdK) mannen
Vers 5 mannen De tijd draagt alle mensen voort op zijn gestage stroom; ze zijn als gras, door zon verdord, vervluchtigd als een droom.

11 Gezang 397: 1, 2, 3, 4, 5 en 6 (LvdK) allen
Vers 6 allen O God, die droeg ons voorgeslacht in tegenspoed en kruis, wees ons een gids in storm en nacht en eeuwig ons tehuis!

12 Gezang 460: 1, 2, 3 en 4 (LvdK) Loof de Koning, heel mijn wezen,
Vers 1 Loof de Koning, heel mijn wezen, gij bestaat in zijn geduld, want uw leven is genezen en vergeven is uw schuld. Loof de Koning, loof de Koning, tot gij Hem ontmoeten zult.

13 Gezang 460: 1, 2, 3 en 4 (LvdK) Looft Hem als uw vaadren deden,
Vers 2 Looft Hem als uw vaadren deden, eigent u zijn liefde toe, want Hij bergt u in zijn vrede, zegenend wordt Hij niet moe. Looft uw Vader, looft uw Vader, tot uw laatste adem toe.

14 Gezang 460: 1, 2, 3 en 4 (LvdK) Ja, Hij spaart ons en Hij redt ons,
Vers 3 Ja, Hij spaart ons en Hij redt ons, Hij kent onze broze kracht. Hij bewaart ons, Hij ontzet ons van de boze en zijn macht. Looft uw Heiland, looft uw Heiland, die het licht is in de nacht.

15 Gezang 460: 1, 2, 3 en 4 (LvdK) Snel vergaan de mensenkindren
Vers 4 Snel vergaan de mensenkindren als de bloemen op het veld. God alleen is onverminderd steeds dezelfde sterke held! Looft de Heer van dood en leven, Hem die onze dagen telt.

16 Weerklank 439: 1, 3 en 4 Heer, U bent mijn leven,
Vers 1 Heer, U bent mijn leven,  de grond waarop ik sta. Heer u bent mijn weg,  de waarheid die mij leidt. Uw woord is het pad, de weg waarop ik ga, zolang U mij adem geeft, zolang als ik besta. Ik zal niet meer vrezen, want U bent bij mij. Heer, ik bid U, blijf mij nabij.

17 Weerklank 439: 1, 3 en 4 Heer, U bent mijn kracht,
Vers 3 Heer, U bent mijn kracht, de Rots waarop ik bouw. Heer, U bent mijn waarheid, de vrede van mijn hart. En niets in dit leven  zal ons scheiden, Heer; zo weet ik mij veilig,want uw hand laat mij nooit los. Van wat ik misdaan heb,heeft U mij bevrijd en in uw vergeving leef ik nu.

18 Weerklank 439: 1, 3 en 4 Vader van het leven, ik geloof in U.
Vers 4 Vader van het leven, ik geloof in U. Jezus, de Verlosser, wij hopen steeds op U. Kom hier in ons midden, Geest van liefde en kracht, U die via duizend wegen ons hier samen bracht; en op duizend wegen zendt U ons weer uit, om het zaad te zijn van Gods rijk.

19 Nieuw in onze kerk. Wilt u: - informatie over onze gemeente
Nieuw in onze kerk? Wilt u: - informatie over onze gemeente? - contact met kerkenraad of predikant? Laat het ons na afloop van de dienst weten en we zorgen er voor!


Download ppt "Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen"

Verwante presentaties


Ads door Google