De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom in deze dienst Voorganger: ds. B.F. Bakelaar

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom in deze dienst Voorganger: ds. B.F. Bakelaar"— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in deze dienst Voorganger: ds. B.F. Bakelaar
Schriftlezing: 1 Johannes 2:

2 Psalm 147: 1 Lof zij den HEER, goed is het leven
Vers 1 Lof zij den HEER, goed is het leven als 's Heren lof wordt aangeheven. Lieflijk en recht te allen tijde is 't onze God ons lied te wijden. Hij bouwt de stad, door Hem verkoren, het volk in ballingschap verloren brengt Hij er samen, heelt hun wonden, hoezeer hun harten zijn geschonden.

3 Psalm 147: 2 en 4 Hij telt het leger van de sterren,
Vers 2 Hij telt het leger van de sterren, Hij roept bij name hen van verre. Groot is de Here, groot in krachten, er is geen grens aan zijn gedachten. Die zich ootmoedig aan Hem geven, schenkt Hij een overvloed van leven. Maar Hij vernedert goddelozen, die trots hun eigen weg verkozen.

4 Psalm 147: 2 en 4 Voor God is alle kracht van paarden
Vers 4 Voor God is alle kracht van paarden en macht van mensen zonder waarde. Het snoeven van wie wapens dragen is niet naar 's HEREN welbehagen. Zijn welbehagen zal slechts wezen met allen die Hem needrig vrezen, die met hun harten voor Hem open op zijn genade en liefde hopen.

5 Weerklank 425: 1, 2 en 3 Een koning hebben wij! Zijn hoge heerschappij
Vers 1 Een koning hebben wij! Zijn hoge heerschappij gaat over alle mensen; zijn grootheid kent geen grenzen. Hij triomfeert, Hij troont daar waar zijn Vader woont; daar in zijn hemelhof is Hij met alle lof in heerlijkheid gekroond.

6 Weerklank 425: 1, 2 en 3 Een koning hebben wij, niemand is zoals Hij
Vers 2 Een koning hebben wij, niemand is zoals Hij die volken openbaarde Gods vrederijk op aarde. Zijn zwakheid is zijn macht, zijn kwetsbaarheid zijn kracht, zijn kroon is niet van goud, zijn troon een kruis van hout kom, Heer, de wereld wacht!

7 Weerklank 425: 1, 2 en 3 Een koning hebben wij!
Vers 3 Een koning hebben wij! Als Hij komt maakt Hij vrij wie nu nog is gebonden, geboeid door zorg en zonde. En als Hij ons bevrijdt, zijn vijanden ten spijt, voorgoed met recht regeert, leeft wie zich tot Hem keert met Hem in eeuwigheid!

8 Gezang 326: 1 en 5 (LvdK) Een rijke schat van wijsheid
Vers 1 Een rijke schat van wijsheid schonk God ons in zijn woord. Hebt moed, gij die op reis zijt, want daarmee kunt gij voort. Gods woord is ons een licht, en elk die in vertrouwen daarnaar zijn leven richt, die zal er in aanschouwen des Heren aangezicht.

9 Gezang 326: 1 en 5 (LvdK) O Gij die wilt ontmoeten
Vers 5 O Gij die wilt ontmoeten wie vragen naar uw wil, zie hoe wij aan uw voeten zitten en luistren stil. Geef dat tot U, o Heer, 't woord van uw welbehagen niet ledig wederkeer', maar dat het vrucht mag dragen, uw grote naam ter eer.

10 Gezang 437: 1, 2 en 3 (LvdK) Vernieuw Gij mij, o eeuwig Licht!
Vers 1 Vernieuw Gij mij, o eeuwig Licht! God, laat mij voor uw aangezicht, geheel van U vervuld en rein, naar lijf en ziel herboren zijn.

11 Gezang 437: 1, 2 en 3 (LvdK) Schep, God, een nieuwe geest in mij,
Vers 2 Schep, God, een nieuwe geest in mij, een geest van licht, zo klaar als Gij; dan doe ik vrolijk wat Gij vraagt en ga de weg die U behaagt.

12 Gezang 437: 1, 2 en 3 (LvdK) Wees Gij de zon van mijn bestaan,
Vers 3 Wees Gij de zon van mijn bestaan, dan kan ik veilig verder gaan, tot ik U zie, o eeuwig Licht, van aangezicht tot aangezicht.

13 Psalm 103: 3 en 5 Hij is een God van liefde en genade,
Vers 3 Hij is een God van liefde en genade, barmhartigheid en goedheid zijn de daden van Hem die niet voor altijd met ons twist, die ons niet doet naar alles wat wij deden, ons niet naar onze ongerechtigheden vergeldt, maar onze schuld heeft uitgewist.

14 Psalm 103: 3 en 5 Zoals een vader liefdevol zijn armen
Vers 5 Zoals een vader liefdevol zijn armen slaat om zijn kind, omringt ons met erbarmen God onze Vader, want wij zijn van Hem. Hij die ons zelf uit aarde heeft genomen, Hij weet, dat wij, uit stof aan 't licht gekomen, slechts leven op de adem van zijn stem.

15 Nieuw in onze kerk. Wilt u: - informatie over onze gemeente
Nieuw in onze kerk? Wilt u: - informatie over onze gemeente? - contact met kerkenraad of predikant? Laat het ons na afloop van de dienst weten en we zorgen er voor!


Download ppt "Welkom in deze dienst Voorganger: ds. B.F. Bakelaar"

Verwante presentaties


Ads door Google